daj sobie siana, i nie zaśmiecaj forum, nic sensownego nie wnosisz, każdy ma swój rozum
a jak jesteś taki kozak to podaj 2 spółki na których będą duże wzrosty w najbliższym czasie,
jak się sprawdzi to zwracam honor.
te, filozof... a o czym innym tu można pisać?.. o epistołach kunika?..Czy o lokalu na Bocianiej, gdzie zabłysł wyrazisty baner: WSZYSTKO ZA 5 GROSZY!!!
Spierdalaj stąd gnoju. Nikt nie prosi cię o te płytkie i niczym nieuzasadnione komentarze. Dzieci w żłobkach są bardziej rozgarnięte od ciebie. Ty fiucie bez zajęcia, przyszłości i ambicji. Dupę byś sobie huju poszukał a nie onanizujesz się codziennie przed kompem na forum Viv-u. Ty jakiś nieuleczalnie chory jesteś. a na pewno bezrobotny i z zajebistą stratą na giełdzie. Świrujesz już od tego i wnioskuję że stąd te durne teksty.
Normalnych pozdrawiam i wytrwałości co do tego odmóżdżonego palanta.
mamy Wielki Tydzien, przygotowujemy sie do smierci i zmartwychwstania Jezusa, a wy sie obrzucacie...
a gdzie milosc blizniego?
o czym uczyl Jezus?
i niekt mi nikt nie pisze ze jest niewierzacy - nauki Jezusa sa uniwersalne
dajcie sobie spokoj
przebaczcie
nie musicie czytac tego co Mecha pisze, nie musicie sie z nim zgadzac
z doswiadczenia wiem ze niektore byty internetowe zyja tylko dlatego, ze inne byty internetowe wchodza z nimi w dyskusje
zmiencie nicki i zacznijcie nowe internetowe zycia
lepsze zycia
chłopie wydaje mi się że zapomniałeś już o co ci chodzi i do czego zmierzasz na tym forum... nie podoba ci się ta spółka to z niej wyjdź i zamknij temat raz na zawsze. Zacznij nowe życie, zapnij bagaż doświadczeń i nie popełniaj więcej błędnych decyzji inwestycyjnych. Peace o ile wiesz co to znaczy.