• REINHOLD Autor: ~arlekin [83.29.79.*]
    cos skup nie idzie pomimo prób spowodowania paniki... w tym tempie to nie nachapie się spółdzielnia a ja se dokupiłem za 8,55 i 8,60 taqk przy okazji - prosze o wiecej takich numerków
  • Re: REINHOLD Autor: -niegrzeczny- [10.0.0.*]
    ja czekam aż poniżej mojej dotychczasowej średniej zejdzie, ale się chyba nie doczekam
  • Re: REINHOLD Autor: ~michał [213.17.159.*]
    mi sie udało po 8,51, ale jak zejdzie to jeszcze troszke przytule
  • Re: REINHOLD Autor: ~Monolit [57.66.78.*]
    Zbierajcie, chłopcy, zbierajcie.
    W następnej rundzie Wy będziecie "Spółdzielnia" ;-)
  • Re: REINHOLD Autor: ~madzia:-) [89.186.24.*]
    A ile Wy dzisiaj mogliście kupić po 100 akcji??? przy takim obrocie?? przytuliłem zbieram?? krowy doić..... hahahaha co za brednie dupa się pali to już nie wiedzą co piszą żałosne jest to forum żadnej merytorycznej rozmowy
  • Re: REINHOLD Autor: ~michał [213.17.159.*]
    Madzia, bądź pierwsza i zamiast obrażać (swoją drogą ciekawe dlaczego) sama napisz coś merytorycznego i podnieś poziom tego forum;)
  • Re: REINHOLD Autor: bolo7 [89.75.113.*]
    W sumie, jak ma się kisić i zwalać na małych obrotach pod własnym ciężarem, to nie miałbym nic przeciwko, żeby zeszło na pewien czas w okolice 6 zł. Wtedy chętnie skupiłbym spokojnie przynajmniej drugie tyle, co już mam, żeby przyjemnie obniżyć średnią zakupów, wiedząc, że Reinhold i tak będzie musiał w swoim czasie uzyskać właściwą wycenę akcji.

Jeśli tyle jest realnego ff, co podaje Monolit, to faktycznie ta spółdzielnia to chyba tylko my, drobniaki :) Nasze po parę kilo poskładane razy iluś tam nas i mamy te 250 K, czy ile tam tego jest ... A w razie czego ponowny rajdzik na 13 zł i jest około 100%, jakby mi się nie chciało czekać na więcej... ;)
[x]
REINHOLD -14,49% 0,06 2025-10-08 11:39:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.