Dnia 2010-03-30 o godz. 15:37 ~Władca !!!!! napisał(a):
> Wole kobitki :)) po chłopcach mam czkawke :)))
heheeheh nasz władca zapyziały jest pedałkiem eheheheh.No no kolego brawo za odwagę z takim konserwatywnym kraju jak Polska by wyrażać swoją orientacje sexualną jawnie hehe
P.S Ciupciają cie także uniwerku?
hehe no no brawo misiu brawo.
P.S2 że po chłopcach masz czkawke co ci sie nie dziwie bo pedofilia to straszna rzecz jest i to pewnie twój moralniak tak ci sie czka.
Ojojoj CBŚ namierza po IP pedofilstwo uważaj troszkę z tym i nie tak jawnie misiu heheeh
Magik !! Ty nie kumasz textu , więc nie utożsamiaj się z Tymi baranami ,vel Mistrz , Rolnik itd...
W normalnych warunkach za takie przygłupawe komentarze leżał bys i Charczał , no ale w takich realiach uwali Ci się.
Dnia 2010-03-30 o godz. 19:18 ~Władca !!!!!! napisał(a):
> Magik !! Ty nie kumasz textu , więc nie utożsamiaj się z
> Tymi baranami ,vel Mistrz , Rolnik itd...
W normalnych
> warunkach za takie przygłupawe komentarze leżał bys i
> Charczał , no ale w takich realiach uwali Ci się.
Nie dasz rady pedziu.Spod skrzydełek Andrzeja Śliwy z Nowego S. wyszedłem. Piszesz takie fajne teksty że aż zal dupę ściska, Piszesz o 2,5 k petrolka ehheeh czyli jakieś 50 patyków sobie DT pstrykasz a taki durny głąb z ciebie że szkoda pisać nawet.Pisz fredziu merytorycznie, prowadź normalną dysputę a wyglądasz jak ubrany po 5 gr, albo nie kupiony po 3 gr na kosiarce.Weź sie synku w garść, spojrzyj w lustro i odpowiedz sobie sam jak zobaczysz swoją gębę czy przystoi (inteligentnemu - bo tak na razie zakładam, chyba że mnie sprostujesz) człowiekowi pisać takie pierdoły szczególnie z intensywnością maniaka.
O skłonnościach pedalskich do chłopców to nawet nie chce wspominać.
Położ sie juz spać, zwal sobie gruchę, spuść to ciśnienie dnia dzisiejszego i juz po wszystkim spojrzyj w lustro.
Rano zobaczymy czy ci to pomogło czy mam zmienić swoje zdanie na temat twojej inteligencji
pozdro
Z tego co tu czytam , to tez Cie ubrał Prezio w tego śmiecia :)) Merytorycznie , to Agroma będzie sie mieliła między 0.03 i zachłannych leszczy po 0.04 , no chyba ze komus się palec omsknie na enterze i weżmie po 0.05 :))) Jeżeli potrafisz interpretować , to co nabazgrolili w prospekcie , więc nie bedzie Ci trudno znależć odpowiedż dlaczego to padaka Natomiast co do A. śliwy , nie przecze dobrze boksował i szacun mu za to , ale koleś nie porównuj sie z naszą Palestrą w Warszawce. W swojej 25-cio letnij karierze od dziecka trenuje wszystko co było możliwe i w dalszym ciągu każdego przeciwnika traktuje poważnie. I tym maluczkich i kozaków , a troche tego było Więc nie zawijaj mnie tu , czy dałbym rade czy też nie. Ty widze jesteś mistrzem KSW. No ale skoro tak się czujesz , to znaczy , że jeszcze nie dostałeś porządnie łomotu , albo Ci walec nie rozjechał :))))
Dnia 2010-03-31 o godz. 08:40 ~Władca !!!!!!! napisał(a):
> Z tego co tu czytam , to tez Cie ubrał Prezio w tego
> śmiecia :)) Merytorycznie , to Agroma będzie sie mieliła
> między 0.03 i zachłannych leszczy po 0.04 , no chyba ze
> komus się palec omsknie na enterze i weżmie po 0.05 :)))
> Jeżeli potrafisz interpretować , to co nabazgrolili w
> prospekcie , więc nie bedzie Ci trudno znależć odpowiedż
> dlaczego to padaka Natomiast co do A. śliwy , nie przecze
> dobrze boksował i szacun mu za to , ale koleś nie porównuj
> sie z naszą Palestrą w Warszawce. W swojej 25-cio letnij
> karierze od dziecka trenuje wszystko co było możliwe i w
> dalszym ciągu każdego przeciwnika traktuje poważnie. I tym
> maluczkich i kozaków , a troche tego było Więc nie zawijaj
> mnie tu , czy dałbym rade czy też nie. Ty widze jesteś
> mistrzem KSW. No ale skoro tak się czujesz , to znaczy , że
> jeszcze nie dostałeś porządnie łomotu , albo Ci walec nie
> rozjechał :))))
Niemniej powodzenia ...
Dzieki za szacun dla Adrzejka.
Nie ubrali mnie , tylko z rozmysłem wsiadłem po 4.Mam czas i poczekam sobie. Delikatnie sie rozczarowałem, ale cóż nie wszystko człowiek trafi na pniu i zarobi porzadnie w kilka dni.W przypadku kosiarek czasu potrzeba niestety.
A co do łomotu to nie trafił sie jeszcze taki kozak.
P.S Widziszz mała reprymenda i już zacząłeś pisać normalnie.
pozdro dla KSW
Dnia 2010-03-31 o godz. 11:02 ~Władca !!! napisał(a):
> Szkoda , że nie spróbowałeś Muay thai , ale zdaje sie , że
> w Nowym Sączu nie ma szkółki o tym klimacie
> http://www.youtube.com/watch?v=JP8bsd7LGow
Wszystko próbowałem łącznie z miedzynarodowymi tytułami w Judo. Natomiast do prywatnych pasji nalezy także obsługa 35 cm nożyka szturmowego o zasięgu rzutu z celnościa 90% ponad 20 metrów + inne gadgety. Cóż Muay thai odpuściłem sobie juz dawno temu-złamane kolano w kolano. Ot taki pech. W Sączu za młodych lat Muay thai w realu trenowało sie na 20 cyganach we dwóch heeheh.Trzeba przyznać ze ambitni są do końca szczególnie jak połecha sie ich "nacje i karnacje" eheh. Co lepsze chetnie stawają do dalszej konfrontacji po wylizaniu ran, ale juz z innymi "sprzetami " i w wiekszym towarzystwie z zasadzki.