Maciej z Krakowa już naganiał kiedyś na Fone , elkope itd.. to mu jechali jak Wy mi teraz. Pompujcie balona dalej :))) policz sobie ile będzie warta ta spółka przy hipotetycznym założeniu 0.08 gronia ponad 50 milionów Ha ha ha To to Zeppeli nie byłby tak napompowany , a jeszcze emisja w drodze :))))))) Na logikę wtopa laszcza !!!!!!!!! Ale po co zą dawcy kapitału tacy jak Wy , dla takich jak my :)))) Bo ktos mysi stracic , aby zarobił ktoś :)))
Władco naganiałes na OILA po 400, na Torę po 20, na FON-a, Krosno i resztę bankrutów!!!
Moze nie prawda? Taka sama prawda łajzo, jak to ze ja polecałem FON-a i Elkopa.
Pisałem już wczoraj , że wywaliłem Petrolka z miernym zyskiem , ale jednak :))) A Tobie Macieju coś musiało spaść na głowę z dziaciństwie , bo skąd Ci do głowy przyszła moja nagonka na Petrola po 400 , czysta propaganda. Poczytaj jak naganiałem na Swessmed pare tygodni temu :)))) Wszystko sie potwierdziło z kilkugroszowymi różnicami :)))
Nie mogę Ci odpowiedziec na to pytanko. Tam przynajmniej kreski wyrażnie pokazały kierumek. Tu natomiast Prezes ubrał Was i chciałbym być daleki od krytyki , jednak rzeczywistośc mi na to nie pozwala.
Macieju !!.według Twojego scenariusza , kapitalizacja Agromy oscylowałaby na poziomie 62 milionówe pln. , to musiałby być niebotyczny balon :)))) Czyz nie ?...
Aby znać kapitalizację, trzeba znać cenę akcji, a ja takiej nigdzie nie podałem, więc jak możesz podawać kapitalizację wg mnie? Pisz uczciwie.
Poza tym, nie takie rzeczy ten rynek widział, zaręczam Ci, że szalony tłum i spekulanci mogą wszystko, zwłaszcza, kiedy akcji w obrocie jest malutko.
Z niedalekiej przeszłości, zobacz na wykres A.Drągowskiego. Zapewne nikt, owładnięty rządzą zysku nie liczył kapitalizacji kiedy spółka drożała jak oszalała.
Pisze uczciwie!.. Sam napisałeś w poscie , że kurs wystrzeli o 150 % , więc nie trudno policzyc , że przy obecnej cenie daja to nam .0.10 gr pln... , a więć ponad 62 melony. Zgadza się ?.... Toż to balon pezogromny jak na NC... Natomiast co do szalonego tłumu , zgoda...jest tak jak mówisz , bo nie raz sie pewnie obaj o tym przekonaliśmy. Jednak na Twoim miejscu nie liczyłbym w tym wypadku na owczy pęd i spekulantów , bo jest wiele spółeczek o znacznie mniejszym FF , a nawet praktycznie nie istniejącym i kiszą sie miesiącami. Sam tego doswiadczylem na PPG , nie umaczyłem ale zamroziłem sporo sian , a spółeczka ma wyniki super i w trudnym okresie zarobiła w przeciwieństwie do innych.Jak juz wspominasz o Drągowskim , to identycznie rozumowałem o PPG , co prawda bedzie dobrze , ale wątpie czy tak jak na Drągu :))))
Czytać to Ty nie umiesz.
Swissmed zauważyłeś dopiero kiedy wzrósł 150% od dołka, pytałem czy tak będzie z Agromą. A Ile wzrośnie tego nie wiem, może 300 może 400% a moze nic.
Widzę, tylko, ze Ty zauważasz papier po wzroście 150% od dołka a ja znacznie bliżej. Kumasz?
J
ak juz gadamy o Swissmedzie to dla SWD mamy:
C/Wk 4.53
C/Z ujemne (strata za ostatnie 4 kwartały)
Kapitalizacja 111,6 mln
FF 36.7%
w porównaniu z Agromą, Swissmed ma tragiczne parametry a Ty naganiasz na kupno. Widać, że wybiórczo i bardzo subiektywnie stosujesz wybrane dane finansowe do próby udowodnienia swoich racji.
Coś Ci Władco słabo idzie ta merytoryczna dyskusja. Wpadasz w pułapki, które sam zastawiasz.
Doskonale wiem co piszę , a w owym czasie kiedy polecałem Swessa , nie podgładałem go wcześniej . Jedynie podpowiadałem gościowi o nicku Slay , bo mnie naganial na swissa jak latał ponad 2 pln. Więc mu wtedy napisałem , że zleci w okolice 1.80 , a puziniej dopiero będzie winda , jak narazie potwierdza się idealnie. Teraz kumasz co miałem na myśli ze swissem , który mnie wcześniej nie interesował ?.... Poza tym czy jest 150 % od dołka w ciągu roku ?.... Natomiast moje subiektywne odczucia jak to zauważyłeś na Agromie być może nie znajdą potwierdzenia ...
Władco, kumam że:
1. masz problem z pisaniem po polsku, robisz błędy na poziomie gimnazjum
2. nie umiesz dyskutować merytorycznie
3. starasz się manipulować faktami
4. jesteś niekonsekwentny w tym co piszesz i stosownie do stawianej tezy używasz argumentów, które w innych przypadkach maja udowodnić coś zupełnie odwrotnego
5. rzucasz oszczerstwa na adwersarzy na starej zasadzie Goebbelsa, "rzucaj gównem w tłum, zawsze coś się przyklei"
6. obrażasz innych i plujesz jadem jak żmija
Z tych wszystkich punktów, jasno wynika, że jesteś zainteresowany tanim zakupem akcji Agromy (dziwne bo to przecież wg Ciebie komunistyczny syf) i wymyśliłeś sobie, że prowadząc czarny PR, czyli chamską nagonkę uda Ci się zrealizować cel.
Jednym słowem uważasz uczestników forum za stado baranów, którymi można manipulować wedle Twojego uznania.
Powiem Ci, że jak na faceta albo raczej chłopca, który ma problem z poprawnym napisaniem słowa "później" to zaiste prezentujesz wysoki poziom zadufania.
Nie czepiaj sie gramatyki , bo nie w tym rzecz na tym kwicie !!! Dość czytelnie napisałem jaka kapitalizacja Agromy byłaby 0.10 gr , a to jasno stanowi , że to Balon. Natomiast merytoryka z Tabą cieciu , ma sie w myśl starego porzekadła
" Pluj świni w mordę , to Ci powie , że daszcz pada "
Nie staram sie nikogo tutaj obrażać , a jedynie odpowiadam w jezyku piszącego ,co nie zmienia faktu ,że niektórzy są jak to napisałeś " baranami"
Ubrali Was na tym molochu komunistycznyma , wyposarzonym w setki milionów akcji , a dfrugie tyle w drodze , a więć o czym tu mowa ?... Trzymać sie z daleka od drukarni vel Agroma !!!!!!
Władco, wyobraź sobie, że piszesz maila do doradcy finansowego z prośba o spotkanie o 10:30 a on odpisuje abyś przyszedł 30minut pUźniej?
Poszedłbyś do takiego młota, co to pisać po polsku nie potrafi?
Twój tekst w stosunku do mnie jest obraźliwy i chamski, nie dziwi mnie to, ponieważ wyglądasz mi na chłopca na poziomie rozwoju gimnazjum, a tam furorę robią tępe młotki, które głośno przeklinają i potrafią skląć każdego.
Dlatego nie mam zamiaru więcej z Tobą dyskutować. Nie będę się zniżał do Twojego poziomu.
Władco, wyobraź sobie, że piszesz maila do doradcy finansowego z prośba o spotkanie o 10:30 a on odpisuje abyś przyszedł 30minut pUźniej?
Poszedłbyś do takiego młota, co to pisać po polsku nie potrafi?
Twój tekst w stosunku do mnie jest obraźliwy i chamski, nie dziwi mnie to, ponieważ wyglądasz mi na chłopca na poziomie rozwoju gimnazjum, a tam furorę robią tępe młotki, które głośno przeklinają i potrafią skląć każdego.
Dlatego nie mam zamiaru więcej z Tobą dyskutować. Nie będę się zniżał do Twojego poziomu.
Dnia 2010-04-01 o godz. 11:37 maciej_z_krakowa napisał(a):
> Władco, wyobraź sobie, że piszesz maila do doradcy
> finansowego z prośba o spotkanie o 10:30 a on odpisuje
> abyś przyszedł 30minut ((( pUźniej?.))).....( I JAK TO SIE MA DO CIENIE PRZYGŁUPIE )
Prezes Cię ubrał w simiecia i może z pazerności wlazłeś całym posiadanym kapitałem i wyczaiłeś , że kicha się szykuje , więc szukasz potwierdzenia dla trafności Twojej idiotycznej inwestycji :))) Zreszta jak wielu z tego wątku !!! :)))))) Naganiacz parfidny !!! To sam bylo na Fonie , Elkopie dwa lata temu.
Pamięć mnie nie myli , przypomnij sobie jak Ci jechali za mądrości , które tam prawiłeś ????
Pamiętasz ?... Skwyczałeś , że Fon po splicie wystrzal na 0.20 gr , a jak bylo każdy kto wtedy obserwowal wie :))) Już wtedy uciekłem przed splitem , nie słuchajac tych bzdur.
Masz szczęście , że nie mogę odnależć tych idiotyzmów z Fon , Elkopa !!!!
o to chodzi,z ę byłem splitowi przeciwny pjacu a o elkopie nigdy nie napisałem słowa. Masz durniu szczęście, że bankier usunął wszystkie stare posty od jakiejś daty granicznej.
Ps. Odrobiłes lekcje z polskiego, czy znowu pała z dyktanda i fpieeerdooool od ojca?