• Ale Prezes Wam wysad zrobil :)) Tak Was ubral po 0.04 i 0.05 :))) Autor: ~Władca !!!!!!!! [89.228.155.*]
    Na fixach juz zostaniecie z chilowymi podbitkami na wywałkę rodzonki Prezia :)))))
  • Re: Ale Prezes Wam wysad zrobil :)) Tak Was ubral po 0.04 i 0.05 :))) Autor: ~jaku [89.76.191.*]
    moder a gdzie funkcja ignore??
  • Re: Ale Prezes Wam wysad zrobil :)) Tak Was ubral po 0.04 i 0.05 :))) Autor: ~mistrz [80.54.67.*]
    wŁADCIU poleć na petrolek bo chłopaki potrzebują wsparcia ,już zaczynają rzucać mięskiem
  • Re: Ale Prezes Wam wysad zrobil :)) Tak Was ubral po 0.04 i 0.05 :))) Autor: ~Władca !!!! [89.228.155.*]
    Widzisz leszczu :)) ja juz petrolka sie pozbyłem , co prawda nie gram na DT , ale dzisiaj wolałem byc ostrożny. Zarodek mierny , bo mierny , ale dwa klocki drogą nie chodzą
    A Wy tu skiśniecie :)))
  • Re: Ale Prezes Wam wysad zrobil :)) Tak Was ubral po 0.04 i 0.05 :))) Autor: ~mistrz [80.54.67.*]
    Widzisz leszczu :)) ja juz petrolka sie pozbyłem , co prawda nie gram na DT , ale dzisiaj wolałem byc ostrożny. Zarodek mierny , bo mierny , ale dwa klocki drogą nie chodzą
    A Wy tu skiśniecie :))) równie dobrze mogłeś 2 klocki stracić.Nie przyznasz się przecież.Następnym razem napisz że zarobiłeś milion. Załóż stronkę internetową i daj podgląd w twoje inwestycje, możesz zrobić to anonimowo.Krótko mówiąc udowodnij jaki kosior jesteś.Pieprzysz a dowodów nie widać żadnych .skrańcuj bajerkę
  • Re: Ale Prezes Wam wysad zrobil :)) Tak Was ubral po 0.04 i 0.05 :))) Autor: ~Władca !!!!!! [89.228.155.*]
    Kminę turystyczną typu " skrańcuj bajerke " możesz sobie z kolesiami z Twojej wiochy zawijac , a tu musisz używać mózgu , którego Ci troche jak widać brakuje. Nie raz już to potwierdziłeś , ale skoro tak lubisz :))) nic na to nie poradze :)))

Powodzenia Miszczu :))))
  • Re: Ale Prezes Wam wysad zrobil :)) Tak Was ubral po 0.04 i 0.05 :))) Autor: maciej_z_krakowa [172.17.0.*]
    Władco przeczytaj i znajdź błędy logiczne.
    1. Tylko prezes Agromy miał akcje, tak więc MUSIAŁ sprzedać aby w ogóle handel był możliwy
    2. Rynek kupił stosunkowo niewiele akcji po 3gr, większość poszła po 4
    3. Kupowali akcje spekulanci z nadzieją na zarobek
    4. Prezes zadeklarował, że sprzedał tyle ile zapowiadał

Wniosek, po ustaniu podaży od prezesa i odebraniu małej ilości akcji od zarobionych, którzy kupili po 3gr, podaż ustanie. Brak podaży zostanie wykorzystany przez spekulantów do rozbujania rynku w górę. Popyt będzie królował niepodzielnie. Chciwość doprowadzi kurs bardzo wysoko. Na niebotycznych poziomach spekulanci, którzy rozbujają kurs, jak zwykle ożenią papier naiwniakom.
    Kluczem w tej sprawie jest brak podaży ze strony dotychczasowych akcjonariuszy.
    Po prostu nie ma kto sprzedawać. Prezes nie jest głupi aby sypać w rynek po 4 skoro będzie można po np. 20

Władco pokaż gdzie jest błąd w moim toku myślenia.

Ps. Agroma generuje około 2.5mln zysku rocznie, co przy cenie 4gr (kapitalizacja 25.5mln) daje C/Z na poziomie 10.
  • Re: Ale Prezes Wam wysad zrobil :)) Tak Was ubral po 0.04 i 0.05 :))) Autor: ~john [86.111.109.*]
    2,5 mln może będzie w tym roku.

Nie można c/z liczyć dla jednego roku... musisz założyć, że zyski będą stabilne. A nie są stabilne i nie wynoszą nawet około 2mln w długim horyzoncie.

Tak samo dla Gordona. Pozostaną na niezmienionym poziomie...itp

2,5mln to mieli tylko w 2007r. ...

To tak samo jakby jakieś jednorazowe zdarzenie wpłynęło w jednym roku na skokowy wzrost jakiejś wartości a Ty w oparciu o to wyceniłbyś spółkę... i założył, że teraz już tak będzie.

P.S. Też mam agromę.

• Re: Ale Prezes Wam wysad zrobil :)) Tak Was ubral po 0.04 i 0.05 :))) Autor: ~Władca !!!!!!!! [89.228.155.*]
    Jak długo jestes , bądż obserwujesz na NC ???... Podaz ustanie !!! to sa Twoje pobożne życzenia :))) Na NC jest sporo spółeczek z bardzo niskim , wręcz nie istniejącym FF i spółdzielnia jakoś się nie kwapi do jazdy :)))
    Wy sobie życzcie jak najlepiej , ale prawda jest zupałnie inna. Agroma szkuała ratunku , pieniędzy i znalazła na NC. Co mieli napisać w prospekcie , że to nie ta Agroma , 2,5 miliona zysku , to zgrabne zabiegi księgowe jakie stosuje wiele firm...
  • Re: Ale Prezes Wam wysad zrobil :)) Tak Was ubral po 0.04 i 0.05 :))) Autor: ~jaku [89.76.191.*]
    masz rację. przyznajemy. się ale byliśmy głupi
  • Re: Ale Prezes Wam wysad zrobil :)) Tak Was ubral po 0.04 i 0.05 :))) Autor: maciej_z_krakowa [172.17.0.*]
    rzeczywiście twierdzenie, ze ta Agoma to nie ta Agroma to świetny argument. Pisanie o oszustwach w prospekcie (zgrabne zabiegi księgowe) to sprawa dla prokuratury, złóż doniesienie jeżeli masz dowody, ponieważ ukrywając je, stajesz się przestępcą w świetle prawa. Masz jeszcze jakieś inne ciekawe argumenty?
    Gdybyś czasem nie rozumiał istoty istnienia giełdy, to wyjaśniam, że powstała po to, aby umożliwić dostęp spółkom do kapitału. KAŻDA spółka notowana na GPW i NC jest, była lub będzie zainteresowana pozyskaniem kapitału na rozwój. Jednym się uda innym nie, jedne przetrwają a inne zbankrutują. To już inna sprawa, ale mieć pretensje do spółki, że chce pozyskać kapitał z rynku to kwintesencja głupoty.
    Ja dzisiaj powiększyłem pozycję po 4gr.
    Skoro jesteś aż tak bardzo zainteresowany firmą, że zakładasz po kilka wątków dziennie, to złóż zlecenie, kup i też będziesz akcjonariuszem.
    Jeżeli nie interesuje Cię zakup to po po co się trudzisz?
[x]
AGROMA 0,00% 0,02 2016-11-07 15:00:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.