• przeprosiny Autor: ~Władca !!!!!!! [80.54.67.*]
    to ja Władca vel Hemoroid chłopaki robili mi lewatywę i zerwali mi gwint co zaszkodziło mojej przysadce mózgowej.sorry za wszystko ale to choroba
  • Re: Jeszcze raz wkleję Two analfabetyzm :)))) Autor: ~Władca !!!!!!!!!! [89.228.155.*]
    Wklejam ten komiks Mistrza na dobranoc :))) Podczas czytanie berdzo poprawia pracę mięsni brzucha i twarzy. Mistrzu jesteś cenialny w tym co robisz :)))

Autor | ~mistrz [80.54.67.*] 2010-03-26 21:24 Zobacz wątki dotyczące
    oni pieprzą tylko nie wiem jakie do tego mają podstawy.Moi staruszkowie pracowali w Agromie kupę lat. Za komuny jako szczeniak bawiłem się na wyładowanych placach sprzętem rolniczym.Firma ma odziały w całej Polsce i jakoś sobie radzi. Zajmowali się handlem chyba już wszystkim. Nawet Poltkami i Nissanami. Konkurowali z firmami prywatnymi w okresie przejściowym Które przebijały Agromę ofertą cenową bo ciągników itp. było już w brud (za komuny były przydziały lub jak kto woli talony) trudny okres przetrwali teraz kryzys im specjalnie nie zaszkodził.Pieniądze z akcji idą na bardzo dobry cel.Przekonacie się po pierwszych raportach. Tego debila wŁadcy nie słuchajcie bo to człowiek specjalnej troski. Obserwuję go i toto nic nie wie o tej spółce a jak wie to niech powie co oznaczały taki skróty jak np H-4 lub H-7. To jest baran i powoduje u niektórych inwestorów tylko nerwicę.Kurs w tej chwili tylko się klaruje i zobaczycie za jakiś czas. Pozdrawiam

Jeszcze raz gratuluje konkretów :)) Pozdrów rodziców z Agromy :)))
[x]
AGROMA 0,00% 0,02 2016-11-07 15:00:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.