hehe...dosłownie wczoraj przy pifku rozmawiałem o Irku...i jego wielokropkach :)<że ostatnio przycichł> śmieć śmieciem a gostek traci swój cenny czas na wchodzenie na tą stronę i forum... to efekt nudy??
Irek to doskonały ekspert ,bo siedzi w tym biznesie od dawna tzn.odkąd zatrudnili Go w Biedronce przy wykładaniu mrożonek.Znaczy-ma układy i kontroluje całą branżę.Szacunek !!!
Piewcy bałwana mają głos.......ale trzymajcie się za trzos..........w kwietniu 1,60 !!!!!!!!!!!!!!!!!
po tyle może kupie .........czekam..........bo póki co to nadal --- balon !!!!!!!!
witam ,,kolegę" !!!!!!!!!! jestem operatorem rozrzutnika do nawozu.......jak pamiętasz....
miałem przyjemność poznać.....hhhhhhhhhhh..... czyli ciebie dowcipnisiu.....
jak ładowałeś się na mój sprzęt !!!!!!!!! oczywiście jako nawóz - gówno - jak wolisz......
myślałem że jesteś 20 cm pod ziemią !!!!!!!!!!!??????piewco szamba....nie udław się....
Jakos trudno uwierzyc w to, co probujesz nam wszystkim przekazac...... Ten bulgot...... wydaje sie podejrzany.......... zupenie tak, jak bys byl zanuzony w szambie............Mam nadzieje,ze sie nie zadlawisz. Daj znac, czy i kiedy podjechac beczkowozem.....
Z drugiej strony dobrze jest poznac zdanie kogos...................kto znajduje sie w zupelnie innym miejscu niz reszta uzytkownikow forum............................. Z pewnoscia twoje spojrzenie rozni sie od naszego.........................i to na wiele spraw. Kiedys na pewno napiszesz ksiazke!
Irek,doskonale Cie rozumię.Kasa jest zamrożona i nie widać zadnych pozytywnych ruchów.Ja wyszedłem z tej spółki z minimalnym zyskiem.To była trafna decyzja.Mam Borka,Gant,Chemos a ostatnio Kolastynę.Cały czas zarabiam i humor poprawił mi się.Jago może do końca roku osiągnie te marne 3zł.Dla mnie jest to już nie istotne.Trzeba podjąć raz decyzję i po ptakach.Życze wszystkim zdrowych i pogodnych Świat.