• Giga wiebłąd zarządu ? Autor: ~TenCoOdleszcyłGerga [87.96.82.*]
    http://www.freepatentsonline.com/EP1946857.html

Czy Aton posiada patent na unieszkodliwianie azbestu metodą mikrofal czy tylko tak mu się zdaje ?

Dla wszystkich zastanawiających się czy dokonali słusznego wyboru inwestując w atona polecam w google wpisać: "microwaves+asbestos" a otrzymają setki odpowiedzi na swoje zaytanie
  • Re: Giga wiebłąd zarządu ? Autor: ~plAton [79.186.210.*]
    Ja już to dawno sprawdziłem...
  • Re: Giga wiebłąd zarządu ? Autor: ~asbestos [78.154.73.*]
    tam chodzi o coś zupełnie innego, przeczytaj to sobie kolego dokładnie,

a odleszyc gerga to jest żadna sztuka, sprzedaje sobie czasami pare kilo żeby miec na wczasy, ma w końcu tego kilkaset tysięcy matolku.
  • Re: Giga wiebłąd zarządu ? Autor: ~TenCoOdleszczyłGerga [87.96.82.*]
    To jest internet, tutaj każdy ma setki tysięcy i miliony. Ja moge napisać że ma 4 milony. A prawda wedłóg badań jest na tyle bolesna że 47% piszących na forach giełdowych nie jest pełnoletnia. Zastanów się czasami czy Twój internetowy guru jeszcze się nie moczy w nocy ?
  • Re: Giga wiebłąd zarządu ? Autor: ~olo [77.254.220.*]
    w tamtym tygodniu prezio był w wiadomośćiach gadał o tych mikro falach i azbeśćie ...
  • przyganial kociol garnkowi Autor: ~pawedo [90.192.246.*]
    Panie TenCoOdleszcyłGerga vel doswiadczony inwestor, ktory z niejednego pieca jadl i nie raz byl na krawedzi, krytykuje Pan kolege As'a za amatorskie, nieprzemyslane wpisy, w mojej sktomnej opini panskie wpisy sa na podobnym poziomie, moze bardziej jedynie bardziej jadowite i cyniczne, As przynajmiej pisze z pasja!

pozdrawiam serdecznie
  • Re: przyganial kociol garnkowi Autor: ~TenCoOdleszczyłGerga [87.96.82.*]
    Mnie nie interesuje pasja, tylko konkretny zarobek. A czytając tą wiadomość nie jeden zada sobie pytanie czy nie lepiej ekoexport. To jest właśnie piękna magia NC, że z małą gotówką można robić to samo co najbogatsi na głównym parkiecie.
  • Re: przyganial kociol garnkowi Autor: ~pawedo [90.192.246.*]
    jesli mam do wyboru czytac cos co jest napisane z pasja, moze troche przejaskrawione albo uragania zgorzknialego cynika to ja wybieram to pierwsze, wartosc merytoryczna podobna poziom pozytywnej energi olbrzymi

pozdrawiam i doradzalbym zmienic forum na EEX jesli nie jest Pan zainteresowany ATO
  • Re: przyganial kociol garnkowi Autor: ~TenCoOdleszczyłGerga [87.96.82.*]
    Na takie fora wchodze tylko po firmowej kresce, na ekoex nic nie pisze bo mnie to zero interesuje. Każdy post pozytwyny, negatywny, głupi czy mądry ma wykonać odpowiedni efekt. Wystarczą 3 różne IP i już zaczyna się dochodowa zabawa, gdzie na KGHM nie wystarczyłoby na to 200 milonów. Miłego czytania, polecam zawód bibliotekarza. Tyłek będą Ci lizać tylko wtedy, kiedy będę mieć w tym określony cel. Jeżeli taki będzie mój też będe wypisywać z nowego/starego nicku mądre posty łechtające Twoje Wielkie ego. Zresztą już nie raz się o tym przekonałeś.
  • Re: przyganial kociol garnkowi Autor: ~pawedo [90.192.246.*]
    pozdrawiam i przypominam ze pozytywni ludzie zyja dluzej, milego wieczoru ;-)
  • Re: Giga wiebłąd zarządu ? Autor: ~AS [213.134.174.*]
    Ten patent dotyczy metody w której azbest jest otaczany łatwo nagrzewalnym materiałem który następnie jest nagrzewany mikrofalami i wywołuje reakcję chemiczną w zetknięciu z azbestem. Mikrofale są tylko metoda dostarczenia energii do materiału którym otoczony jest azbest. Patent Parosy polega na bezpośrednim niszczeniu włókien azbestu skoncentrowanymi mikrofalami które oddziałują bezpośrednio na niszczony materiał.
  • Re: Giga wiebłąd zarządu ? Autor: ~bolec [77.253.239.*]
    Chłopaki ... po co komentujecie wpisy tego pajaca CHGW czy jak mu tam... nagania na spadki i tyle .
    Wąchaj dupe mendo ryża ( do tego co zaczął ten post )
[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.