Czy Aton posiada patent na unieszkodliwianie azbestu metodą mikrofal czy tylko tak mu się zdaje ?
Dla wszystkich zastanawiających się czy dokonali słusznego wyboru inwestując w atona polecam w google wpisać: "microwaves+asbestos" a otrzymają setki odpowiedzi na swoje zaytanie
To jest internet, tutaj każdy ma setki tysięcy i miliony. Ja moge napisać że ma 4 milony. A prawda wedłóg badań jest na tyle bolesna że 47% piszących na forach giełdowych nie jest pełnoletnia. Zastanów się czasami czy Twój internetowy guru jeszcze się nie moczy w nocy ?
Panie TenCoOdleszcyłGerga vel doswiadczony inwestor, ktory z niejednego pieca jadl i nie raz byl na krawedzi, krytykuje Pan kolege As'a za amatorskie, nieprzemyslane wpisy, w mojej sktomnej opini panskie wpisy sa na podobnym poziomie, moze bardziej jedynie bardziej jadowite i cyniczne, As przynajmiej pisze z pasja!
Mnie nie interesuje pasja, tylko konkretny zarobek. A czytając tą wiadomość nie jeden zada sobie pytanie czy nie lepiej ekoexport. To jest właśnie piękna magia NC, że z małą gotówką można robić to samo co najbogatsi na głównym parkiecie.
jesli mam do wyboru czytac cos co jest napisane z pasja, moze troche przejaskrawione albo uragania zgorzknialego cynika to ja wybieram to pierwsze, wartosc merytoryczna podobna poziom pozytywnej energi olbrzymi
pozdrawiam i doradzalbym zmienic forum na EEX jesli nie jest Pan zainteresowany ATO
Na takie fora wchodze tylko po firmowej kresce, na ekoex nic nie pisze bo mnie to zero interesuje. Każdy post pozytwyny, negatywny, głupi czy mądry ma wykonać odpowiedni efekt. Wystarczą 3 różne IP i już zaczyna się dochodowa zabawa, gdzie na KGHM nie wystarczyłoby na to 200 milonów. Miłego czytania, polecam zawód bibliotekarza. Tyłek będą Ci lizać tylko wtedy, kiedy będę mieć w tym określony cel. Jeżeli taki będzie mój też będe wypisywać z nowego/starego nicku mądre posty łechtające Twoje Wielkie ego. Zresztą już nie raz się o tym przekonałeś.
Ten patent dotyczy metody w której azbest jest otaczany łatwo nagrzewalnym materiałem który następnie jest nagrzewany mikrofalami i wywołuje reakcję chemiczną w zetknięciu z azbestem. Mikrofale są tylko metoda dostarczenia energii do materiału którym otoczony jest azbest. Patent Parosy polega na bezpośrednim niszczeniu włókien azbestu skoncentrowanymi mikrofalami które oddziałują bezpośrednio na niszczony materiał.
Chłopaki ... po co komentujecie wpisy tego pajaca CHGW czy jak mu tam... nagania na spadki i tyle .
Wąchaj dupe mendo ryża ( do tego co zaczął ten post )