spokojnie panowie i panie bedzie dobrze narazie ktos tu niechce dopuscic do wzrostow ale zobaczymy co sie wydarzy od jutra po splicie poczekajmy cierpliwie
Dnia 2010-03-25 o godz. 14:48 pablo7 napisał(a):
> spokojnie panowie i panie bedzie dobrze narazie ktos tu
> niechce dopuscic do wzrostow ale zobaczymy co sie wydarzy
> od jutra po splicie poczekajmy cierpliwie
A jaką dajesz gwarancję, Swoje słowo. Jakby byli chętni na akcje to czy na podaży ktoś by postawił 100 czy 200tys. akcji to nic by nie zdziałał. Chętnych nie ma, to nie ma wzrostu kursu i nikt nie musi blokować , bo kurs się sam zablokował. Pan prezio swoją emisyjką zahamował wzrosty, prawdopodobnie. Czy uchwała o emisji jest wiążąca jeżeli głosowało za nią 100 tys. głosów na 35 mln. możliwych. No i podobno PP nie będą notowane.
kurs jest specjalnie trzymany na dole aby na splicie bylo okolo 35 groni i potem odpuszcza i PP bedzie notowane sam prezes pisal ze czesc sprzeda na rynku
Prawa poboru nowych akcji serii C nie będą wprowadzane do obrotu w Alternatywnym Systemie Obrotu organizowanym przez Spółkę: Giełda Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. (rynek New Connect)
Co to według Ciebie oznacza, możesz mi wytłumaczyć.
zeczywiscie umknelo mi to gdzies, czyli prezes nic nie sprzeda na rynku, PP bedzie i to jest dobra wiadomosc po splicie akcje beda warte 35 groni a emisja bedzie po 15 g jak ktos bedzie chcial sie zalapac to bedzie musial kupic a chetnych do sprzedazy mam nadzieje nie bedzie