Naiwniecy nałykali sie po 0.04 i zaraz sie poustawiali na 0.05 na S . A tu kicha , Prezes dorzuca swoje po 0.04 , bo ma zajebisty zysk a wy zostaniecie z kwitami. Będzie tak jak na Elkopie czy innach gównach groszowych :))))) Pazrerniaki , kto mial zarobic , ten juz zarobil , a leszcze oślizłe zostaną ze śmieciowymi kwitami :))))
Dnia 2010-03-25 o godz. 11:40 ~Władca !!!!!! napisał(a):
> Naiwniecy nałykali sie po 0.04 i zaraz sie poustawiali na
> 0.05 na S . A tu kicha , Prezes dorzuca swoje po 0.04 , bo
> ma zajebisty zysk a wy zostaniecie z kwitami. Będzie tak
> jak na Elkopie czy innach gównach groszowych :)))))
> Pazrerniaki , kto mial zarobic , ten juz zarobil , a
> leszcze oślizłe zostaną ze śmieciowymi kwitami :))))
Liczyłeś na 3 grosze ???
Mam dla ciebie dobrą wiadomość prezes skończył sypać ...
Pozostaje ci tylko obserwować jak kurs mknie do góry i obgryzać paznokcie ....
Ty chyba jestes przesadzony ?... Myślisz , że ryzykowałbym ciężko wydarte siano takim naiwniakom jak Ty wchodząc w tego gniota ?....
Zobaczysz jak będzieci zapoir...ć do góry to sie bardz zdziwisz :)))) Nie takie cuda tu sie działy , a co to Agroma ?.... następna padlina !!! Niemniej zysków zycze :)))
Dnia 2010-03-25 o godz. 11:48 ~Władca !!!!!!! napisał(a):
> Ty chyba jestes przesadzony ?... Myślisz , że ryzykowałbym
> ciężko wydarte siano takim naiwniakom jak Ty wchodząc w
> tego gniota ?....
Zobaczysz jak będzieci zapoir...ć do góry
> to sie bardz zdziwisz :)))) Nie takie cuda tu sie działy ,
> a co to Agroma ?.... następna padlina !!! Niemniej zysków
> zycze :)))
To po się pienisz na tym wątku ???
Wyluzuj człowieku jak kupisz po 5 gr też jeszcze zarobisz ...
Popatrzcie sobie optymiści na tranzakcje 103 zostały zawarta w od poczatu sesji i to na Bank prawie ci sami co poustwiali sie na S 87 na 0.05 ... Takie scnarusze przerabieł Fon , Elkop , PC guard i innie , i ta będzie i tutaj na NC :))))))))))))
CIEĆ JESTEŚ, BURAK POSPOLITY...
SKĄD TY PRZYGŁUPIE SPADŁEŚ I DLACZEGO NA AGROMĘ
UWOLNIJ NAS OD SIEBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
TO NIE PROŚBA TYLKO ROZKAZ !!!!!!!!!!!!!!!
BO JUŻ PO CIEBIE IDZIEMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tacy cwaniacy jak ty ( nie wiem kto , bo nawet na nck Cie nie stac ) służą mi na treningu za sparingpartnerów , więc nie uzywaj takich mocnych zdań , bo mażesz tego cizko pozałować.Trafisz na swego i Ci ryja obije i tyle będzie twego straszenia:)))) Parobku i dawco kapitału dla możnych tego świeta :)))))
Wyć z zazdrości :)))) nie rozśmieszaj mnie leszczu :)))) tu bdzie płacz i zgrzytanie zebami :)))) Przypomne się , a tym czasem z politowaniem patrze i czytam te smieszna komentarze o niebitycznych wzrostach typu " kupić zakopać niech rośnie" Prędzej coniektórych zakopią na cmentarzu jak doczeka tego wzrostu .
Nic nie kumacie ?... wieksze pakiety fruwaja , żeby zabrać na stopa leszczyne :))) A zdziwiony i napalony leszcz patrz i wsiaA NA TACZKE :))) NIEDLUGO 0.03 GRONIA :)))
władca po co sie wypowiadasz? nudzi Ci sie w domu? przeciez jezeli nie masz akcji to zupełnie bez sensowne sa twoje wypowiedzi. czyzbys sie tak o nas martwil? Ale ty jestes troskliwy:) łezka mi ze wzruszenia poleciała;) w tym kraju chyba nikt sie nie martwi o czyjes pieniadze;) ale potrzeba takich jak ty potrzeba;)
Dnia 2010-03-25 o godz. 12:05 ~ptica napisał(a):
> władca po co sie wypowiadasz? nudzi Ci sie w domu? przeciez
> jezeli nie masz akcji to zupełnie bez sensowne sa twoje
> wypowiedzi. czyzbys sie tak o nas martwil? Ale ty jestes
> troskliwy:) łezka mi ze wzruszenia poleciała;) w tym kraju
> chyba nikt sie nie martwi o czyjes pieniadze;) ale potrzeba
> takich jak ty potrzeba;)
Nie , ja już wymiękam dyskusja z Władcą to kopanie się z koniem ...
nie wiem jak wy ale ja spodziewam sie ze to bedzie inwestycja długoterminowa do 3 miesiecy najpierw niech sie przemieli po 4 gr niedowiarki odpadna i słabsi co nie chca czekac tyle w temacie to ze teraz jest duzy baton na sprzedazy cos oznacza ;p ze pozostala czesc papiera toj ok 35 milionow ktos wzial i bedzie trzymal
To prwada !! Polska to dziki kraj i pełen głupich leszczy do wyprucia z kasy :))) Wasze obelgi sa jedynie potwierdzeniem jak bardzo emocjonalnie nastawieni jesteście na zyski na tym gniecie:)))) W głowach Wam sie przewróci i co niektórzym szronu przybedzie na glowie z powodu niebotycznych wzrostów na tym papierze :)))
...być może włatca móch kupił za 5gochów,posikał sie jak zobaczył jak prezio sypie po 4grochu...przelewa teraz flustrację na innych,zeby usłyszeć argumenty za wzrostami...po co inaczej on by tu wogole siedział i się wypruwał?hehe...wydaje mi sie ze kupujacy po 4 i 5grochow i tak zarobia,predzej czy pozniej,pozdrawiam wszystkich normalnych
Sami prorocy na tym papierze :))) Zobaczcie jelopy ilu chętnych na kupnie po 00.5 gronia. Toz to ślepy by laską namacal , że to podpucha :))) A tego gówna kijem nie tykać , owszem po 0.02 jak najbardziej , ale tam znajdzie sie po wyczerpaniu psychicznie wszystkich ubranych po 0.04 i 0.05 jak prazes wywali prawie wszystko :))))
Władca własnie Prezes wszystko wywalił po 4gr. I co Ty na to?
Kto chce niech wywala ale całe FF juz w obrocie. Leszczu nie bój sie , w next week 6 gr zobaczysz
W nextweek , to sie zacznie kiszona i marszczenie wora :)))) Zobaczysz co ta firma potrafi ?... Kiedys Agroma to była firma , a teraz konkurencja ja zajechała. Nawet grabi nie mogą sprzedać , nie wspominając o maszynach itd :)))
Dnia 2010-03-25 o godz. 16:00 ~Władca !!!!!! napisał(a):
> W nextweek , to sie zacznie kiszona i marszczenie wora
> :)))) Zobaczysz co ta firma potrafi ?... Kiedys Agroma to
> była firma , a teraz konkurencja ja zajechała. Nawet grabi
> nie mogą sprzedać , nie wspominając o maszynach itd :)))
Jest super taki scenariusz przewidywałem na tej spółce . ha ha ha
wszyscy czekają że odkupią taniej tylko nikt nie bierze pod uwagę że w zasadzie wszyscy kupowali po 0.04 lub 0.05 więc kto normalny sprzeda ze stratą tym bardziej że ta firma nie jest żadnym bankrutem a do tego działa w rozwojowym sektorze
popatrzcie państwo na rolnictwo jak się rozwija za unijne pieniądze wręcz lawinowo,ktoś te maszyny i urządzenia musi rolnikom dostarczać,rynek zbytu jest ogromny a do zapełnienia go droga daleka
stawiam że po przełamaniu oporu przy 0,05 następny opór będzie dopiero na 0,07