• I po Ecardzie Autor: ~jejku [83.7.66.*]
    Visa i Mastercard obniżyły opłaty za wypłaty w bankomatach. Teraz Ecard ma już pozamiatane:) http://prnews.pl/nieruchomosci/visa-zaklepala-zmiany-na-rynku-bankomatow-49916.html
  • Re: I po Ecardzie Autor: ~mądrala [212.244.139.*]
    prawda - to już ich koniec.
  • Re: I po Ecardzie Autor: ~kielbik [80.161.188.*]
    ECArd to nie tylko bankomaty, fakt przychod z obecnych spadnie, ale za to postawia wiecej przy skokach. Dodam ze na przychod skladaja sie prowizje z terminali sklepowych, platnosci w internecie itp. a ta usluga rosnie wraz ze wzrostem platnosci elektronicznej. Master Card i Visa to przede wszyskim karty kredytowe a jaki % Polakow ma karty kredytowe i ilu z nich wiedzac ze sa tak duze oplaty decyduej sie na wyplate znich. Chlopie wywalaj papier bo ja juz zaczalem stopniowo kupowac. argumentow jest mnostwo. Chocby Skok, i oni nie po to inwestuja by starcic. Dodam ze przychody rosna z kwartalu na kwartal a po nowej emisji kto wie moze kwartal q1 bedzie na +. ahoj
  • Re: I po Ecardzie Autor: ~anlep [109.243.117.*]
    a moim zdaniem to info jest już dawno wliczone w cenę, wszyscy się tego spodziewali od pewnego czasu :)
    tez tak mysle. Nikt nie sprzedaje, ale i kupuje. Cisza lubi pieniadze.Zreszta az dziw bierze ze papier chodzi po 68groni w chwili gdy Skok lykal po 72gr. Mam nadzieje ze promocja potrwa dluzej. ahoj
  • Re: I po Ecardzie Autor: ~Aj [193.46.47.*]
    Mam ogromną prośbę do wszystkich co nie wierzą we wzrosty:

Wywalcie po 66 groszy, proszę. Ile mam czekać?!
  • Re: I po Ecardzie Autor: ~anlep [109.243.117.*]
    koledzy mam pytanie, czy wy też macie wrażenie że ktoś to zbiera po 0,68 czy tylko mi się wydaje???
    Tak miedzy innymi Ja :-) mala lyzeczka pozdro
  • ale dzis tranzakcji nie robilem Autor: ~kielbik [80.161.188.*]
    ahoj
[x]
ECARD 0,00% 3,96 2015-10-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.