• WARIMPEX Autor: ~M. [81.26.15.*]
    http://www.pb.pl/a/2010/03/24/Warimpex_wyszedl_nad_kreske_w_IV_kw

W ostatnim zdaniu napisali, ile są warte akcje, jakby kto nie rozumiał.. :D
  • Re: WARIMPEX Autor: ~Ulka [62.21.32.*]
    cytat z w/w linka :
    "Wartość aktywów netto spółki przypadająca na jedną akcję wyniosła na koniec roku 3,8 EUR. "

Pewnie i taka wartość jest tyle ,że tu nie ma kto bronić kursu :) Leszczyki w Polsce czyli niestety i ja ;) nie maja najczęściej dostępu do gry w Austrii a to chyba tam trzeba grać
    a moderator sam to przeniesie na GPW.
    Skoro taka wartość jest (wg autora publikacji) jak idzie do dupy to ile warty będzie WXF
    jak wyjdzie na prostą.Z tą prostą to też może być problem bo wręcz dowolne księgowanie przez zarząd może nie wykazać zysku nigdy. Firma otwarła kilka hoteli od wejścia na GPW
    i ma o wiele większą wartość a tu wg. zarządu jest co raz mniejsza i zawsze do dupy !!!!

Niech żyje kreatywne księgowanie !!!!!!!!!!!!!!
  • Re: WARIMPEX Autor: ~abc [90.156.34.*]
    rozczarowali i to srogo
  • Re: WARIMPEX Autor: ~Ulka [62.21.32.*]
    jak by ktoś miał wątpliwości kto tu gra i zarabia to proponuję się zastanowić jak to się stało, że pojawiło się kilka dobrych info ze strony firmy tuż przed raportem. Ciekawe ile zarząd zarobił sprzedając przedwczoraj i kupując dzisiaj i pewnie przez kilka następnych dni.
  • nie wiem ile zarobil zarząd ? wiem ile zarobiłem ja! niech żyje Badziew Autor: ~jack [212.106.20.*]
    Tych papierów sie NIE! trzyma-tylko pełna SPEKULACJA !!!!!!! Niech spadnie poniżej 8.pln. to bedę szcześliwy.
  • Re: WARIMPEX Autor: ~lechu [80.50.128.*]
    Ach ten Jack. wszystkich ogrywa !! no cóz gratulacje .ha ha
    Kiedy Wari jak Immo ?/ jakie sa podobienstwa poza tym że notowane obydwie w Wiedniu.
    pozdr
  • Re: WARIMPEX Autor: ~P. [83.11.49.*]
    jestem zadowolony...spółka z potencjałem.
[x]
WARIMPEX 0,44% 2,30 2026-03-11 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.