A CO?MASZ COŚ PRZECIWKO?
PRZECIEŻTO ŻYŁA ZŁOTA TAKIE WACHANIA KURSU.
ZAŁOŻE SIĘ ZE NIEWIELU SPRZEDAŁO PO 1,35-1,41
ZA TO WIELU KUPIŁO...
A TAK ZNOWU KUPUJESZ PO 82-89 GROSZY I ZNÓW ZAROBIONY HEHE
Rynek potwierdził że ryszard miał racje. Chciwi wybili kurs do złotówki przy niewielkich obrotach. Obroty to kilka procent tego co było przy sypaniu. Wiec droga na południe otwarta.
Prawda jest taka że nieważne jak dobra by spółka nie była to ma swoje okresy spadków. FF nie zachywaca wynikami wiec tym bardziej prawdopodobne że nastąpi korekta kursu. Na giełdzie trzeba wiedzieć kiedy powiedzieć pass. Chciwość to zły doradca. Wiekszość acjonariuszy jest sporo na zysku i trudno ich winić o to że ten zysk chcą zrealizować. Oczywiście gdy ktoś kupuje akcje na 2-3 lata to dla niego te chwilowe spadki są bez znaczenia, ale gdy ktoś za kilka tygodni chce sprzedaś z zyskiem to niech lepiej posłucha ryszarda i wstrzyma sie z zakupami aż będzie dołek.
Rysio z Klanu - postać z Klanu jak mówi tytuł. Taksówkarz, mówi że nigdy nie kłamie, a to jest kłamstwo, gdy mówi, że nigdy nie kłamie. Bohater nasz ma najwięcej fanów w internecie. Nie umie angielskiego co wykazuje że jest bogaty (no bo jak można pracować bez tego języka - chyba że łapówką). Nie umie robić dzieci więc adoptuje je i bzdury na temat FFI wypisuje.
A teraz ci napiszę po ludzku- skoro bawisz się w wróżbiarstwo tzn.0,65 a tak naprawdę jest to bezczelne naganianie na spadki nie dziw się ze dostajesz odpowiedzi jakie dostajesz.
Tym bardziej ze swoje przemyślenia podajesz w sposób nachalny ,wtłaczasz je wręcz uważając się za nieomylnego.
Pozdrawiam
hahaha widzę że jesteś niedouczony,więc mały kursik Ci się przyda 0.236 .0.382 ,0.500 ,0.618 ,0.764 to są zniesienia fibonacciego ,i naturalną rzeczą jest korekta ,która wynosi 0.500 lub 0.618 całej fali wzrostowej którą uznałem za skończoną lepiej ogladaj ten swój klan ,ale już Ci to radzilem.
Widzisz rysiu tylko gdyby ludzie ciebie- słuchali to by wszystko sprzedali o 20% taniej
a tak mogli zarobić lub zniwelować straty
Napisz tym co jednak sprzedali gdzie w którym banku mogą odebrać kasę od Fiobancciego chyba ze ty zwracasz.
Dobrze wiesz ze AT nie zawsze się sprawdza a na NC w szczególności i nie jesteś nieomylny.Bo gdyby tak było to byś nie pisał tu tego co przeczytałeś w książkach tylko byś je pisał.
Pozdrawiam
A Klanu Rysiu ja nie oglądam to był cytat.
hahaha zachowujesz się jak Dyzio marzyciel ,któremu marzenia zaćmiły rozum ,gdybyś mnie lepiej czytal Wiedziałbyś ,ze od wtorku optowalem za odreagowaniem ostatnich spadków......odpisuję Ci poraz ostatni bo nic niewnosisz merytorycznego do tematu.
żeby było jasne ja też jestem przekonany ,co do wzrostów na tej społce,ale dopiero po korekcie adekwatnej do 300% wzrostu ,którego początek miała formacja podwójnego dna ,tak też w przyszlości należy oczekiwać wzrostu do 1.40 zl