uspokojcie sie z tym sprzedawaniem co chwila taniej... tak to bysmy postali w miejscu i czekali na info a wy tylko czekacie na 1 gr nizej z tego co widze i wywalacie>?
też jestem tego zdania. Przecież każdy teraz sprzedający sprzedaje ze stratą:( i powoduje zaniżanie kursu i pytam po co? Dziś już widać uspokojenie i możemy nawet być na plusie a Ci co sprzedali po 0,35 gr będą wtedy kupować po 0,38 gr.
Zaznaczam, że brak info o sprzedaży akcji przez prezesa, zarząd itp.
zbyt duzo ludzi sie napaliło na 30gr tak ze to nie jest latwa sprawa przewidziec spadki, troche latwiej niz wzrost ale tez nie latwo, zielony kolor dzisiaj powinien zostac na koniec, mocno odleszczone, moze urwac do gory:-)
moim zdaniem zbierają akcje. Przed chwilą ktoś wystawił podan 30 tys akcji po 0,35 gr i w sekundę został zabrane.......więc myśleć i nie sprzedawać!!!!!
raczej juz kto mial sprzedac ten sprzedal, nie wiem czy wogole ktos to czyta oprocz mnie:-P
035 na dzisiaj raczej obronione:) pozdrowieenia dla trzymaczy
ja nie sprzedałem papiera zobacz sobie mój wczorajszy post tam napisałem co myslę o spólce-a dzis nawet skapneło mi po 0,34 co prawda niewiele ale zawsze coś
a że tak się spytam to kto tu ma sypać?? prawie wszyscy mali się wysypali ze stratą oczywiście ale z jakiego powodu??? panika i nic więcej teraz tylko zebrać resztę i pomachać na dowidzenia
jak by teraz ktos zebral to na 35 to by byl znak do kupna przebilo by gorne ograniczenie tego trendu spadkowego, najlepiej jak by bylo potwierdzone przez zachaczenie 36, wtedy by cos sie zaczelo dziać