Jak to co - ostatnia szansa na wyjscie , od poniedzialku zjazd na historyczne minima... Ja obstawiam tak na poniedzialek - 38 % , a 1 kwietnia zapene kurs spadnie ponizej 20 gr
Ale bedzie zdziwienie jak okaze sie ze jednak to wejscie na GPW to moze za rok , bo w tym roku sa inne plany, np. dodrukowanie akcji i zakup w przyszlosci moze jakies cegielni... Dopoki nie ma informacji tylko plany to nie ma co sie podniecac , wskoczyc zawsze sie da rade , gorszy bol bedzie jak moje proroctwa okaza sie prawdziwie i kurs zjedzie ponizej 20 gr w kilka dni ... wtedy to bedzie placz i lament... Powiadam Wam ...lepiej poczekac z zakupami ...obserwowac i nie podniecac sie kursem 30 gr, bo po tej cenie kto chcial to kupil i kto chce to moze kupic ... nie jest to zadna okazja... no moze jedynie okazja do wywalenia i nie poniesienia strat... :D
Podobno na Niedzielnym walnym będą próbowali przeforsować złożenie podania do rzeźni o przyznanie nowego ryja, dla jednego z jajogłowych. I właśnie ten fakt, może walnie przyczynić się do drastycznego załamania się kursu., co w perspektywie czasu doprowadzi do otwarcia nowej fabryki w ,której będzie się produkowało cegły z waty.
Reasumując, nie ma większej biedy od głupoty, i większego skarbu od rozumu.
juz wszystko jasne kto tak oddawal swoje akcje przez ostatni miesiac,ano trzech czlonkow rady Nadz.:Gawron.Mitrowska,Stepniewska.A dlaczego,a dlatego ze beda odwolani na walnym i jest to zapisane w projekcie uchwal.A co do wejscia na regulowany to jest to punkt nadrzedny i glowny akcjonariusz tego dopilnuje aby wszedl w zycie .Takze od poniedzialku mocne wzrosty.Pozdrawiam
Jak to dobrze ze udalo mi sie wyjsc po 32 gr... juz od poniedzialku zacznie sie zjazd po kilkadziesiat procent dziennie... Oj bedzie placz i lament, a gdzie sa Ci wszyscy co krzyczeli ze 30 gr to okazja do zakupow??? ze juz sie nie bedzie takiej okazji... no i prosze zaraz bedzie mozna brac ponizej 30 gr... naiwniacy...........