Spółka jest obiecująca, ma przejrzystą politykę informacyjną i co najważniejsze jest mocno niedowartościowana.
Konsekwentnie prowadzona polityka finansowa i fakt, że chcą zwiększyć przychody, zyskowność i wejść na rynek regulowany, przekonały mnie o zakupie waloru.
Chyba mówisz o inne spółce. Niedowartościowana??? A na ile ją wyceniasz?? Polityka informcyjna?? - mówisz o odwoływaniu prognoz gdy juz było dawno wiadomo że ich nie wykonają. i to nie że pomyłka o 10 % ale o 45%!!!!! Retownośc z kwartału na kwartał mnijesza.
Ale spekulacujnie możesz wejśc, gdy gruby sypał to tylko tacy kupowali. Niestety wnet skończy się im cierpliwośc i znowu lecimy w dół.
Przepraszam bardzo, taka jest moja ocena tej spółki z która mozesz sie nie zgadzać. Mam pewność że sporo na niej zarobię.
Dziwię się jedynie, że skoro jesteś akcjonariuszem, narzekasz na nią, to nielogiczne....
Kombiii ty leszczu, brawo i gratulacje ze wyszedles. 30 marca kurs 2 zl a takich leszczy tu nie trzeba. Zarobiles 3 grosze na akcji to wypad z baru ...