Wreszcie nam odpowiedzieli i ja śpię spokojnie teraz.
Bardzo dobry zabieg w przemianowanie własnej kliniki w franczyzę. I dobrze zabezpieczony.
Ubezpieczyciel, sieć partnerska z innymi klinikami.
To prezes nabył akcje Andrychowej, a nie jak wiele osób uważa, że było na odwrót.
Jesteśmy na dobrej drodze. Na NC było już wiele spółek, które z 5-6 groszy, odbijały do 40-60 groszy!!!
Nie od razu Rzym zbudowano i nie od razu zbuduje się sieć klinik, ale wszystko wskazuje, że będzie dobrze, nawet bardzo dobrze.
Traktuje inwestycje długoterminowo 2-3 lata może nawet dłużej. Przejście na rynek regulowany dodatkowo spółce pomoże, ale to dopiero za rok, może dwa.
Do tego freefloat to już tylko 38% akcji. Patrząc na obroty i wolumen z końca PDA już praktycznie wszystkie akcje zostały przemielone. Czas na marsz w górę. Mysle, że leszcze się wreszcie wyprzedały. A jeżeli nowa emisja ma zostać zrealizowana to kurs pownien skoczyć powyżej 7 gr. inaczej nikt tego nie kupi.
37,5% to dokładnie freefloat, przemieliło się już się ponad 20% akcji.
Teoretycznie zostało jeszcze z jakieś 15% do przemiału, ale możliwe, że ta cala reszta już bedzie czekać na wyższych poziomach. Lub to długodystansowcy.
Jeszcze jestem ciekaw ile papieru ma animator, ale chyba poniżej 5% w takim razie skoro go nie widać w udziałowcach.
Jestem ciekaw komu oni jeszcze posprzedawali te akcje.
Do 6-9 kwietnia będziemy o wiele wyżej :) Ten tydzień i przyszły najlepiej będzie wykorzystać do akumulacji akcji po 5-7 groszy o ile dadzą. Jednakże pewnie jeszcze dadzą.
No nic, czekamy. Cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość :)