• Ferrum po wza Autor: ~Badziewiak [109.243.98.*]
    Ktoś kto nie uczestniczył dzisiaj w walnym a poprzednio był ma albo miał 387.780 szt akcji
  • Re: Ferrum po wza Autor: ~Badziewiak [109.243.98.*]
    Nie chodzi o same zasługi tylko zobaczcie jak rozwijał się Pietrzak
    Teraz tak będzie z Ferrum

1992 – 1993 -Urząd Miasta Płocka - Referent/Specjalista
    1993 – 1994 -Bank Polska Kasa Opieki S.A. -Inspektor w Wydziale Kredytów
    1994 – 1995 -Bank Handlowy w Warszawie S.A. -Inspektor/ Starszy inspektor w Wydziale Kredytów
    Odpowiedzialny m.in. za organizację największego w danym okresie komercyjnego bankowego konsorcjum powołanego dla finansowania realizacji inwestycji hydroodsiarczania ropy dla Petrochemii Płock S.A. (obecnie Orlen S.A.).
    1995 – 2003- HW Pietrzak Holding – Sławomir Pietrzak w Boryszewie Nowym - Pełnomocnik ds. Finansów
    Przedsiębiorstwo, które zostało przekształcone w spółkę prawa handlowego pod firmą HW Pietrzak Holding sp. z o.o.
    Równocześnie w zakresie grupy "HW Pietrzak Holding – Sławomir Pietrzak" Pan Grzegorz Szymczyk pełnił następujące funkcje:
    2002 – 2004 Członek Zarządu REC-Investment sp. z o.o. w Warszawie (spółka z branży reklamy wizualnej)
    2002 – 2003 Prezes Zarządu (poprzednio w latach 10.2001 – 05.2002 Wiceprezes Zarządu) ROMAR-HWH sp. z o.o. w Warszawie (spółka z branży stalowej, finalnie wchłonięta przez HW Pietrzak Holding sp. z o.o.)
    Od 2003 - HW Pietrzak Holding sp. z o.o. w Boryszewie Nowym - Wiceprezes Zarządu
    Odpowiedzialny za obszary: finansowy, współpracy zagranicznej oraz rozwoju. Spółka HW Pietrzak Holding sp. z o.o. w Boryszewie Nowym jest wielozakładowym przedsiębiorstwem, znaczącym producentem rur i kształtowników, odlewów żeliwnych oraz wyrobów dla energetyki.
    W ramach grupy HW Pietrzak Holding:
    2007 – 2008 Prezes Rady Nadzorczej Drobinex sp. z o.o. w Boryszewie Nowym (spółka zależna produkująca wyroby dla przemysłu energetycznego, działalność wchłonięta do HW Pietrzak Holding sp. z o.o., spółka zlikwidowana)
  • Re: Ferrum po wza Autor: ~22000 sztuk [81.190.61.*]
    no i co z tego? to tylko 1,6%.
  • Re: Ferrum po wza Autor: ~ALOJZY [83.26.143.*]
    życzę Wam panowie dużych zysków na Feerum.Pamiętajcie tylko,że to papier długoterminowy i lubi bardzo na nim bujać w granicach -90% +400%
  • Re: Ferrum po wza Autor: ~jan [83.22.169.*]
    wolę te+400% I WYCHODZĘ tylko kiedy to będzie
  • Re: Ferrum po wza Autor: ~ALOJZY [83.29.122.*]
    Spokojnie Janie,doczekasz się.Było 60zł(górka)potem było 3zł(dołek) czyli -dziewięćdziesiąt pare procent niżej ,potem 16zł. czyli ponad czterysta procent w góre.
    No to teraz wypada że powinien być głęboki dół.
    Pamiętam jak chłopaki łapali dołki na Ferrum na jesieni 2007r .Jeden się chwalił na forum ONETU,że kupując 3000szt akcji w okolicach 13zł.podniósł kurs 5% w górę.
    Widać z perspektywy czasu jaki to był dołek.Przypomnę,że wtedy kyrs leciał z 60zł.Przy trzydziestu paru była emisja,potem punkt odniesienia po emisji był około 19zł tak że ten ktoś kto brał po 13zeta myślał że to już dołek.Teraz wszyscy wiemy że dołek był jeszcze ponad siedemdziesiąt procent niżej i to prawie półtora roku później.Takie już jest Ferrum.Radzę prześledzić przyszłym akcjonariuszom historie wykresu.Można tutaj bardzo dużo zarobić a i jescze więcej stracić.Poprostu trzeba wiedzieć kiedy wejść i kiedy wyść z tego szczęścia.

PLECIESZ GŁUPOTY NA DRUTACH. PORÓWNAJ SOBIE WYKRES Z HUTMENEM ALBO NAWET VISTULĄ. ZACHOWAŁY SIĘ PODOBNIE. TAKI BYŁ CAŁY RYNEK.
    NIE SZUKAJ TEORII SPISKOWEJ BO JEJ NIE MA.
  • Re: Ferrum po wza Autor: ~Badziewiak [94.254.174.*]
    Alojzy przyjechał z Zimbabwe
    Czy nie umknęło Ci coś w tej historii?
    A światowy kryzys finansowy?
    Kurs spadał też z innych przyczyn które ustały (czytaj komunikat)
    No tak, ale co od takiego popierdółki wymagać skoro wychowany w Zimbabwe
  • Re: Ferrum po wza Autor: ~hhh [94.254.152.*]
    alojzy ma racje natomiast badziewiak ,22000 sztuk to głupki
  • Re: Ferrum po wza Autor: ~ALOJZY [83.26.252.*]
    Panie BADZIEWIAK. Nie mam najmniejszych zamiarów kupować akcji Ferrum to też piszę tutaj tylko dla przestrogi dla nowych naiwnych.

Trzy lata temu też ktoś tak pisał na Forum Ferrum na stronie ONET.PL
    Kurs był wtedy w okolicach 35zł.,było wiadomo już o nowej emisji niebawem a TEN KTOŚ PISAŁ TAK: Będziecie się kisić przez dwa lata po 9zł.
    Normalnie chcieli wtedy tego kogoś zlińczować na forum.
    Teraz wiadomo,że ten ktoś pomylił się tylko o ponad 66% bo kurs dojechał do 3zł.
    Pewnie ten ktoś nie brał po uwagę bessy która przyszła a sterujący Ferrum wykożystali okazję i załatwili bez skupułów tych którzy w swojej naiwności wyłożyli im za PP po ponad 10zł.

Jak liczy pan panie Badziewiak na kolejne +400% to musi pan się uzbroić w Anielską cierpliwość i kupe kasy do uśredniania.

Zawsze mogę się mylić jak każdy ale takie jest moje zdanie.
    Pozdrawiam.

Rozumiem, że ALOIZY to wolantariusz, który nie mając prawdopodobnie już pieniędzy skacze sobie po forach ponad 300 spółek na GPW, każdą się jednak mądrze interesuje i życzliwie doradza.
    Trudno mi wyobrazić sobie siebie samego w roli przeglądającego forum spółki, która mnie kompletnie nie interesuje i nie mam zamiaru w nią inwestować.
    Jednym słowem Don Kichot !!

Jeszcze raz zaproponuję: porównaj sobie wykres ferrum i np. hutmena ( i np vistuli - szyją garnitury i koszule oraz biżuterią KRUKA - jakby co) - inne problemy, inny zarząd inny właściciel, inny produkt - a wykresy podobne.

Jeszcze raz w skrócie, ALOIZY:
    Dwa lata właśnie mijają. bełkoczesz.
  • Re: Ferrum po wza Autor: ~hhh [188.33.158.*]
    22000sztuk porównaj z badziewiakiem który pisze głupsze bzdury -jestescie głupkami
  • Re: Ferrum po wza Autor: ~22000 sztuk [153.19.111.*]
    Śmiesznie się wzbudziłeś.
    Piszesz, że głupsze bzdury... niech pomyślę.....
    czyli bzdury mogą być głupie, głupsze, najgłupsze?
    skoro bzrury mogą być głupie, to znaczy, że mogą być też mądre?

Kolego hhh,odpowiem ci tak: hehehe

PS.
    Kup sobie kask.

• Re: Ferrum po wza Autor: ~ferrum!!!!! [213.77.59.*]
    no Alojzy zaskoczyłes mnie znajomoscią spółki . Nie wierze, że nie masz akcji tej społki, bo to by oznaczało , ze masz pamięć perfekcyjną.Rzeczywiście wszystko , co piszesz jest prawdą.Nawet ja , gdy siedzę w tym kilka lat / ponad3/dopiero z twoją pomocą przypomnialem sobie pewne fakty.Acha jeszcze jedno,- kiedy nastepne 400% twoim zdaniem?
  • Re: Ferrum po wza Autor: ~ALOJZY [83.27.52.*]
    Nie mam akcji Ferrum i nie mam zamiaru mieć.Chcę tylko wszystkim którzy mają zamiar ją mieć uświadomić,że to BARDZO ryzykowna spółka.

Kiedyś miałem akcje Ferrum i też ktoś pisał święte słowa że na tej spółce można tylko stracić prócz większych podbitek co dwa lub trzy lata.Nie posłuchałem i dużo za swoją głupote zapłaciłem.

Pytasz kiedy następne +400% w 2003r kurs wystrzelił bo uratowano spółke od bankructwa przez restrukturyzację w 2006r kurs wystrzelił bo Alchemia kupowała papier w 2009r kurs wystrzelił bo pan Pietrzak chciał niby przejąć Ferrum.Kto to wie z jakiego powodu kurs wystrzeli za dwa lub trzy lata,pewnie coś wymyślą,chyba że wycofają spółkę z GPW to nie wystrzeli.

Oczywiści mogę się mylić i kurs niebawem odpali w kosmos.
    Pozdrawiam.
  • Re: Ferrum po wza Autor: pawkac [192.168.110.*]
    Moze niech nie odpala w kosmos niech odpali te 400% od dzisiejszego dnia i niech sie zmienia wlasciciele akcji i zamroza swoje pieniadze kolejni na 5 lat :)) tego zycze sobie i wszystkim posiadajacym akcje.
  • Re: Ferrum po wza Autor: ~ALOJZY [83.29.176.*]
    No i miałem rację.Wzrostów jak nie było tak nie ma,jest za to boczniak i to już parę miesięcy.Oby nie było jak zwykle po boczniaku na Ferrum,czyli ostry zjazd bo płacz będzie wielki.Wierzcie mi Ferrum potrafi ogołocić portfele z kasy. Poz.
[x]
FERRUM 5,35% 4,12 2024-09-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.