• Cerabud - lockup - INFO! Autor: ~Czesia_z_Klanu [172.17.42.*]
    CERABUD: Aneks do umowy \"lock up\"

Zarząd Spółki CERABUD SA informuje, że w dniu 19.01.2010 r. do siedziby Spółki wpłynęła informacja o aneksie do umowy "lock up" zawartej w dniu 18 grudnia 2009 r. W treści aneksu p. Wiktor Mitrowski informuje że podwyższa wysokość ceny akcji poniżej której obowiązuje publikowana wcześniej umowa "lock up" . W chwili obecnej p. Wiktor Mitrowski zobowiązuje się nie sprzedawać swoich akcji CERABUD SA poniżej ceny 1,30 zł za szt. Pozostałe warunki umowy "lock up" bez zmian.

Ludziska, teraz cena jest zlotowke nizsza, nad czym sie zastanawiac? Ja biore. Namówilam tez Rysia i Grazynke.
  • Re: Cerabud - lockup - INFO! Autor: ~no co ty [78.88.217.*]
    przecież to info to stary kotlet ze stycznia, juz dawno w cenie
  • Re: Cerabud - lockup - INFO! Autor: slalus [83.14.0.*]
    stary ale jary i nadal obowiązuje minimum 44gr i 1.30 lock
  • Re: Cerabud - lockup - INFO! Autor: ~no co wy [78.88.217.*]
    tak, ale do tego trzeba coś produkować i SPRZEDAWAĆ, a nie produkować i wyrzucać na złom
    o czym my w ogóle mówimy. To co poszło na straty to półprodukt a nie gotowy materiał więc straty minimalne i tak decyzja słuszna lepiej zrobić mniejszą stratę a stratę niż produkt o mniejsze klasie i liczyć na łód szczęścia żeby nikt nie reklamował. Wg. mnie kwestia dni i będzie szaleństwo
  • Re: Cerabud - lockup - INFO! Autor: ~nocow [78.88.217.*]
    ależ jak najbardziej pochwalam politykę cięcia strat, ale to nadal są straty, zamiast zysków. Generalnie na spółce nic się nie dzieje, zadnych info o sprzedaży, czy przejęciach cegielni, co to je mieli przejmować ... z czego tu mają być wzrosty ?
    poczekamy zobaczymy na wszystko przychodzi czas... zima się wreszcie kończy więc prace powinny ruszyć szybciej
  • Re: Cerabud - lockup - INFO! Autor: ~Janosik [212.244.68.*]
    a ja wam mówię info będzie i to pewnie o nowej cegielni jeszcze przed walnym i pewnie dlatego też przenieśli walne na koniec marca
  • Re: Cerabud - lockup - INFO! Autor: ~nocow [78.88.217.*]
    ja też liczę na mocniejszy Cerabud, ale niech to ma podstawę w wynikach finansowych, czy inwestycyjnych, a nie pompowanie balona na infa sprzed 2 miesięcy .. chyba nie tędy droga.
  • Re: Cerabud - lockup - INFO! Autor: ~xxx [79.163.52.*]
    Każdy ma swój rozum, wiecznie spadać nie będzie, a i jeszcze jedno jak przyjdą pozytywne infa to będzie trzeba zastanawiać się kiedy sprzedać, a nie czy jak kupię po wzroście o 50% to jeszcze 10 % zarobię.
  • Re: Cerabud - lockup - INFO! Autor: ~kostek [93.105.58.*]
    Panowie wygląda to dobrze, żeby nie powiedzieć bardzo dobrze. Powiem, że nie zdziwię się jeśli jeszcze przed walnym cena uplasuje się na poziomie 40-45 gr. A potem to już niech każdy sobie dośpiewa.....

ps. kołuje jeszcze hajsy od znajomego, bo nawet 0,33 gr to nadal okazja.

pozdr
  • Re: Cerabud - lockup - INFO! Autor: ~pepcio [78.8.193.*]
    Cześka ,doktor Lubicz tez kupuje
  • Re: Cerabud - lockup - INFO! Autor: 1_wizjoner [188.47.147.*]
    Ja tam kupie do 40 gr. ile mi potrzeba, a potem wystawie swoje pakiety powyżej złotówki :)
    Dojdzie na pewno... przy takim ff spekuła może go wynieść nawet na 2 zł :PPP
    Tak ja to widzę.
    Zbierając nawet do 50 gr.
[x]
CERABUD -20,00% 0,18 2014-12-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.