I co "zaklinacze" wzrostów dalej pełen optymizm. Dobrze, że nie posłuchałem wszystkich mędrców na tej spólce, którzy mi proponowali uśrednianie przy 1,20 + - 2 gr. Do uśredniania nadchodzi dopiero właściwy moment. A sypacz upart i wali po 1 PLN !. To jest wyraźnie jakiś " wariat" który mimo iż mam być tak cudownie od kilku dni wywala spore ilości i nie chce zarobić. I co dalej się ze mnie pośmiejecie ?
kolego, czy ja cie obraziłem moim pierwszym wpisem??To ty uzyłes słowa kretyn...wiec nie pitol...jakbys byl kulturalny to bys przeprosił, a ze sraczke masz to juz nie moj interes, trzeba bylo kupowac po 60gr a nie po 1,3...wtedy sie sprzedawało...nie mniej nazarłem sie dzis po 1zł i niedługo oddam z zyskiem, a ty sie ucz.. najpierw kultury, pozniej inwestowania
Przechodząc na GPW realizujemy obietnicę, którą złożyliśmy inwestorom debiutując na rynku NewConnect. Obecność na rynku regulowanym oznacza dla nas i dla naszych inwestorów większą płynność akcji Fast Finance. Wartość spółki wynosi obecnie około 120 mln zł co uplasuje nas wśród średnich spółek notowanych na GPW.” – powiedział Jacek Daroszewski, prezes zarządu spółki.
ja sie posmieje. dla mnie to super okazja by jeszcze kupic na tych poziomach, nie sadzilem ze bedzie okazja. a ten kto wywala, realizuje z pewnoscia pokazny zysk, wiec co w tym dziwnego?
Ze tym co kupili >1,2 wcale nie jest do smiechu, bo na wyzsze poziomy trzeba bedzie poczekac, hoooo, a wyglada na to, ze papier spadnie ponizej 1, wiec wielu zamrozila gotowke, Ja tez, niestety