mnie nie pytaj ja to mam gdzies tylko zdaje mi sie ze kurs nawet po ogloszeniu strategiii wcale do gory nie pojdzie nawet jesli uchwaliliby ten skup w co nie wierze... jestem tu bo uwazam ze to obecnie jedna z najtanszych spolek ktora ma perspektywy....z reszta biel juz zainwestowal w panove czyli wie co robi i to mi starczy a teraz chlopaki z banku dzoszly i nie pozwola skrzywdzic prosiaczka.......
a Ciebie nie rozumiem. Jesteś tu jak pisałeś ze stratami ogromnymi, a z tego co tu czytam wszedłeś ostatnio dla zysku.
Ech, z takim elektoratem daleko nie zajedziemy.
a co do kupna po tych cenach to powiedzmy ze troche kupilem musialbym sprzeda inne spolki ktore nie maja potencjalu jak tutaj ale tego nie zrobie zeby stawiac wszystko na jedna karte czasami dokupie jakies 7 k i to wszystko........
Nie ma sprawy, mało jest inwestorów zarobionych. Podkreślam inwestorów. Ja gdy traktowałem akcje różnych spółek jak ostatnie szmaty które przechodzą z rąk do rąk jak tanie d..., to zarabiałem. Na befie postanowiłem zostać inwestorem i tak się zostałem.