witam tych wszystich ktorzy dzieki moim sugestiom zarabiaja aktualnie na skoku i mam nadzieje niedlugo na Hurtimexie
skoka mam pisalem wam jaka jest moja cena
przykro mi ze niektorzy z was doprowadzili do tego ze nie chce tu pisywac
nie mam zdrowia i nerwow zeby szarpac sie z netowymi cwaniaczkami
ci wszyscy ktorzy maja skoka niech poszperaja w wyszukiwarce napisalem wiele postow ze wskazowkami co dalej polecam lekture pt domkniecie luki ....
obserwujcie hurtimexa i trzymajcie za mnie kciuki chcialbym pobic tam swoj prywatny rekord jesli chodzi o wzrosty % na jednej spolce
pzdr.
do Subgeniusza..
nie przejmuj sie kolego tymi paroma dupkami. Dobra rada> nie reaguj i nie odpisuj na jednego czy drugiego opszczymura wypisujacego obrazliwe glupoty..
Nie zdajesz chyba sobie sprawy jak wielu ludziom pomogles i oni sa z Toba.
skoro 95% jest w posiadaniu TFI, to mamy gdzieś 5% akcji na giełdzie, wiec jak ktoś napisał mogą na te reszte zrobic wezwanie np po 6 zł i po balu, a co bedzie jesli ktos by nie sprzedał swojego pakiety czy było by cos to warte ?
Subgeniusz, ogromnie się cieszę, że napisałeś mimo poważnego zniechęcenia netowym buractwem. Jestem wiernym fanem Twoich postów - można się wiele nauczyć.
No i poleciłeś świetna literaturę. PZDR :)
http://e-gielda.blogspot.com/search/label/SKO
polecam wam analiza ktora jest dosc mocno zbiezna z moja ocena walorka przy czym ja jako stary spekulant nie zgadzam sie z 12 daje duzo wiecej;)
za polroczna kiszonke tylko 100% ?nieeeeee;)
obserwujcie Hurta wiem ze olbrzymia podaz akcji na 6 groszach przeraza ale to tylko 360 tys zl moim zdanie pozycje od 6 do 10 to widoczny stan posiadania ulicy czyli jakies 15 mln akcji najwiecej bo na 6 i 7 jest 10,5 mln zeby zdjac te batony potrzeba 670 tys w wolnym obrocie jest okolo 65 mln wiec mozna smialo zalozyc ze reszta jest zaparkowana i czeka na lepsze czasy
trzymajcie sie cieplo nareszcie zrobila sie fajna pogoda
Hej. Czytalem dzisiaj o tym SKOKU na takim blogu i mysle ze bardzo ciekawa inwestycja. Jezeli tylko cudw nie bedzie z wigiem.
zobacz sam nie wiem czy widziales ta strone
http://e-gielda.blogspot.com/2010/03/skok-przed-wybiciem.html
co sadzisz??