• Start !!! Autor: ~BOSS [83.12.219.*]
    Jutro ruszamy !!!
  • Re: Start !!! Autor: ~mervix [95.49.94.*]
    Jakie przewidywania co do kursu otwarcia?
  • Re: Start !!! Autor: ~piotr chodowca kroli [77.112.113.*]
    Jeśli co i jak chodzi do odniesienia kursu to moim zdaniem, przeczuciem i wiedzą to z 10gr będzie powyżej, na plus a o ile? sami osadzcie. To interes przyszłosciowy więc jak to z góry wygląda? Raczej a napewno na plus więc lepiej dobrze jest się ubrać. I przypomnę że takich elektrowni to w polsce jest (UFO) a co dopiero na Gpw? a i jakie perspektywy na przyszłość? Moim zdaniem to góra złota lecz w długim patrzeniu.
    Cytuje --- " Wielkie okazje inwestycyjne pojawiają się, gdy wspaniałe spółki są dotknięte przez niespodziewane okoliczności które powodują przecenę akcji" =WARREN BUFFETT=
  • Re: Start !!! Autor: ~Behemot [81.210.83.*]
    Kapitał własny to 9,95 mln zł akcji jest 1.681.093 sztuk, więc kwota przypadająca na jedną akcję to 5,92zł.
    Nowa inwestycja za 36,7 mln ma być finansowana z kapitału własnego oraz dodatkowo kredyt 12,1 mln i 14,6 mln dotacje unijne.
  • Re: Start !!! Autor: ~Rychu [85.221.179.*]
    A skad wytrzassnales takie kaspitaly wlasne? 1 mln akcji serii A po 10 groszy plus 0.681 mln. serii B po 3.4 zl = 2.4 mln kapitalow wlasnych, a wk na akcje chyba 1.44 zl
    A juz wiem, wyczytales "srodki wlasne" w komunikacie newconnect. Hehe, ale podana suma to dopiero po kolejnej emisji/emisjach. Teraz wk na akcje to ledwo 1.44 zl. Czytaj zawsze Dokumemnt Informacyjny, bo inaczej nie wiesz co kupujesz.
  • Re: Start !!! Autor: ~XXX [85.222.87.*]
    po TKO widać, że ponad 100% już urosło...czy warto w to wejść i do ilu Waszym zdaniem może pójść kurs?
  • Re: Start !!! Autor: ~Behemot [81.210.83.*]
    Póki co moim zdaniem to jest przegięcie... ale skoro rynek tak chce to nic mnie do tego po prostu nie kupię.
    Wartosc ksiegowa na akcje wycodzi tylko 1.44 zl. Wiecej kasy to dopiero chca pozyskac z nowych emisji i ewentualnie dotacji, ale to nie jest zagwarantowane.
  • Re: Start !!! Autor: ~xxx [85.222.87.*]
    mają już ponada 200% zysku więc chyba nie będą pompować wyżej. Cena na TKO jest zbyt wysoka? Wg. Was po ile warto to kupić?
    wartosc ksiegowa na akcje to 1.44 zl. Ostatnia emisja po 3.4 zl byla. 9 zl to dla mnie o wiele za wysoko.
  • Re: Start !!! Autor: ~nnn [86.28.149.*]
    Spiętrzenie wysokie i parcie ogromne na zaporę w tej elektrowni , może być ciekawie.
    Co będzie jak zapora puści ?
    Nie gadaj glupot. Co najwyzej podbitka pod ubieranie. Spolka potrzebuje kasy z nowych emisji. Jak bede chcial koniecznie miec akcje, to kupie z kolejnej emisji, byc moze kilka razy taniej.
    widzicie ten popyt nawet na 9,50 pln? Do ilu to może pójść?
    Buahaha, popyt? Ale ponaganiac trzeba zeby sprzedac papier po dobrej cenie.
  • Re: Start !!! Autor: zyga51 [89.73.194.*]
    mam jedna rade nie dajcie sie wciagnac w ta gre niech cwaniaki same od siebie kupuja
  • Re: Start !!! Autor: ~new connectowy [83.22.240.*]
    Może mi ktoś powiedziec czemu handel jeszcze nie ruszyl? To moja pierwsza spolka na new connect wiec nie kopcie:)
  • Re: Start !!! Autor: zyga51 [89.73.194.*]
    Przy debiucie na newcon od niedawna obowiazuje ograniczenie 50% kurs nie powinien sie otworzyc wyzej. Jest mala szansa ze dzis sie otworzy .Jutro bedzie inny kurs odniesienia.mysle ze sie nie pomililem
  • Re: Start !!! Autor: bankierpl1 [83.20.37.*]
    kurs jest ponad widełkami-górne ograniczenie to 6,12 ... jeśli nie zejdzie do tego poziomu nie rozpocznie się handel
  • Re: Start !!! Autor: bankierpl1 [83.20.37.*]
    najzabawniejsze jest to, że historia zatacza koło- to wygląda jak szczyt bański internetowej w USA, spółka nic nie zarabia- ma wielkie plany a jelenie wciskają im pieniądze do kieszeni- skoro 2 prezesi mają koło miliona akcji - po cenie TKO ich teoretyczna wartość to jakieś 3,5 mln- a kapitał zakładowy to chyba jakieś 100 tys było - tak się robi w ch..a naiwniaków
    otworzą to kiedyś?
  • Re: Start !!! Autor: ~11 [195.116.183.*]
    do zyga i bankierka-jestescie wspaniałymi-t0 niby młyn do przeróbki chce od nas kasy-to możemy-kuzwa ale jaJA-WYCOFAC Z OBIEGU
[x]
MEW -31,67% 0,41 2013-08-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.