• Cez - będzie spadek Autor: ~dodo [160.83.30.*]
    kto zarobił niech się wycofuje za moment będziemy mieli tendencje spadku, może nawet poniżej 130pln.
  • Re: Cez - będzie spadek Autor: ~dodo [160.83.30.*]
    Wykres wskazuje taką tendencję
  • Re: Cez - będzie spadek Autor: ~DarthUnreal [195.74.50.*]
    Dawaj argumenty żeby stworzyć konstruktywną rozmowę.

PS przy okazji zgadzam się w temacie.
    Z analizy technicznej widać że bedziemy mieli za chwile 2 falę. I może tak sceptycznie nie bedzie jak w zeszłym roku. Ale wszytko wskazuje, że giganty bedą realizować zyski i uciekać w USD ( rośnie tak inflacja ).W przeciągu miesiąca powinno wszystko poleciec w dół.

Moja opinnia jest taka że wygra ten, który bedzie w kwietniu grał na spadkach : )
  • Re: Cez - będzie spadek Autor: ~artie [62.111.206.*]
    jak USD urośnie, a to całkiem możliwe. Nadrukowali tego tyle że sama pleśń w kupie papieru zwiększy jej objętość o 15%
  • Re: Cez - będzie spadek Autor: wiadereczko [83.4.243.*]
    Z jakiego powodu dziś urosło?
    Dlaczego urosło? - ktoś podbija cenę, która już powinna spadać. Moim zdaniem, mamy do czynienia ze spekulacją. Co nie uchroni nas przed spadkiem. Wszystko wskazuje na cena akcji jest sztucznie utrzymywana.
  • Re: Cez - będzie spadek Autor: ~bendek666 [79.190.116.*]
    naganiacze... a kurs i tak utrzymuje komp z Pragi
  • Re: Cez - będzie spadek Autor: ~energopower [91.150.220.*]
    Znakomita rekomendacja - celem ubrania leszczy - znaczy się: będzie spadać!
    Widać 2 dużych graczy - ciekawa jestem kiedy zrealizują zyski - moim zdaniem do połowy kwietnia poleci na maxa w dół , zakładałam poczatkowo poniżej 130 zł. Teraz jestem prawie pewna że będzie poniżej 120 zł.
  • Re: Cez - będzie spadek Autor: ~Mirta [83.22.244.*]
    Zgadzam się w temacie już dawno pisałem że CEZ musi zaliczyć okolice 120 żł i na to cały czas czekama potem dopiero złapiemy odbicie,ale kurs będzie się poruszał w okolicy 120-145zł.CEZ to ociążała spólka defensywna typ muła powoli się rozpędza a kurs jest sterowany z Pragi na dodatek jest arbitraż między warszawą a Pragą na tym kursie tam spada u nas rośnie i odwrotnie.
  • Re: Cez - będzie spadek Autor: ~maklermk [83.31.230.*]
    Wiele razy już siedziałem w CEZ-ie i nie narzekam...oczywiście muł defensywny, ale teraz coś mi mówi, że zamiast lecieć w kierunku 120 (a nawet jeśli to można te 10-15% znieść) - pójdzie w okolice 150 PLN. Nie naganiam, bo nie ma za wiele...dusi się już pół roku od zwyżki i czas na jakieś wybicie, a potem korektę
  • Re: Cez - będzie spadek Autor: ~dodo [85.222.77.*]
    Utrzymuje się sztuczna zawyżona cena. Beta na poziomie 0.75, moim zdaniem, chodzenie w Cez przy tym poziomie niesie za sobą duże ryzyko. Cenę sztucznie podbija jakis gigant. Ja bylabym raczej za sprzedażą przy tym poziomie i to szybko.Jednak każdy, ryzykuje jak chce
[x]
CEZ 0,77% 209,60 2026-04-02 14:59:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.