• TUP znaczy się TRUP :) Autor: ~e65amg [89.72.27.*]
    Jestem na tej spółce od 3 lat dzięki niej straciłem jakieś 80% swojego kapitału, ale dziękuje jej za to bo nauczłem się co to inwestowanie na giełdzie, a nie granie. Dziś powoli odrabiam straty, a od takich spółek jak TUP trzymam się daleko.
    Pozdrawiam Spółdzielnię i wytrwałych inwestorów.
  • Re: TUP znaczy się TRUP :) Autor: ~tupeczek [83.21.83.*]
    Chłopie nawet nie mów takich rzeczy tu na forum, bo zaraz cię zbesztają i z błotem zmieszają. Zobacz jak ja obrywam jak tylko powiem, że to śmieciowa spółka, a mówię to już od ponad roku i to z troski o to by się ludzie nie nabierali na bajki Pana Moritza jak ja się kiedyś nabrałem. Dobrze, że w porę zostałem sprowadzony na ziemię i zmądrzałem.
  • Re: TUP znaczy się TRUP :) Autor: ~carlsberg [89.77.71.*]
    Kto kupi teraz to wygra na bank, Ci wybrańcy co zostali z akcjami kupionymi na gorce albo prawie gorce w okolicach 60pln to fakt moga czuc sie oszukani albo miec pretensje do samych siebie ze mieli spozniony zaplon albo zbytnio wierzyli w odbicie takze obejrzeli i szczyty i mega dół na 3,95, ale sinusoida ma to do siebie że cisnie od -1 do 1 takze widze tu raczej słońce niż czarne chmury, kwestia tylko czasu kiedy zostanie osiagniety kolejny max, nie oszukujmy się, spadac nie ma juz z czego za to potencjał do wzrostów NIEOGRANICZONY, przełamac trzeba tylko te kilka oporów w górę i droga wolna, wiosna idzie, moze cos o Siewierzu sie pojawi, ostatnio lubią wrzucac infa, wielu się sparzyło, ale czas goi rany.....
  • Re: TUP znaczy się TRUP :) Autor: ~tup [79.189.75.*]
    To, że ma z czego spadać to zobaczysz jutro i pojutrze (w piątek są wyniki) i strata będzie na bank, chyba że znowu coś przeksięgują żeby wyjść na jakiś mały plusik. Jeżeli tak zrobią to i tak nie ma się z czego cieszyć bo znowu wypłacą sobie groszową dywidendę z realnych resztek waszych pieniędzy z emisji, a zysk będzie tylko wirtualny i na papierze. To jest jazda na krótką metę. Albo zaczną coś robić i sprzedawać albo zapomnijcie o wzrostach.
[x]
ALTA 0,00% 1,91 2025-10-02 16:24:04
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.