• KOMPAP - ZAPOMNIANY Autor: maciej_z_krakowa [172.17.0.*]
    wykres rysuje zmianę trendu na wzrostowy. Na razie po cichu bez fajerwerków ale konsekwentnie sytuacja techniczna ulega poprawie.
    Na wykresie dziennym średnie 15-45 wypłaszczyły i zawijają do góry, oscylatory dały sygnały kupna kilka dni temu, rosną obroty i OBV.
    Na wykresie tygodniowym DMI dało sygnał K, ADX lekko ruszył do góry, STS i RSI również wzrosły.
    To są pierwsze zwiastuny rodzącego się trendu wzrostowego. Niestety papier jest mały i o niewielkiej płynności, dlatego zbyt duże zaangażowanie jest niebezpieczne, ale kilka procent portfela można spróbować zainwestować.
  • Re: KOMPAP - ZAPOMNIANY Autor: hossa_2013 [89.75.157.*]
    Macieju, zdarza ci się kiedy spać?
  • Re: KOMPAP - ZAPOMNIANY Autor: maciej_z_krakowa [172.17.0.*]
    codziennie między 23:00 a 4:30.
    Starsi ludzie potrzebują mniej snu. Nie wierzysz zapytaj rodziców albo dziadków.
  • Re: KOMPAP - ZAPOMNIANY Autor: hossa_2013 [89.75.157.*]
    Wierzę. Ale wiem też co pisał Kotarbiński - że siedzenie po nocach to skracanie sobie życia poprzez jego wydłużanie :).
    I za bardzo nie każ komuś pytać starszych, bo inni mogą okazać się twoimi rówieśnikami.
  • A CO ONI PRODUKUJĄ? Autor: ~FUNDAMENTALISTA [87.96.20.*]
    W CIEMNO NIE WCHODZĘ...
  • Re: A CO ONI PRODUKUJĄ? Autor: maciej_z_krakowa [172.17.0.*]
    na górze strony masz link do profilu spółki "Zobacz profil Kompap". Kliknij i poczytaj
  • Re: KOMPAP - ZAPOMNIANY Autor: ~lipka bis [109.196.120.*]
    nie zapomniany, nie. zarzad w marcu ma przedstawic strategie rozwoju, najprawdopodobniej przejecie poprzez emisje kilkakrotnie wiekszej firmy, 47,5% akcji w dwoch rekach: Lipka, Grand - czyli Lipka oraz WEIspokojnie mozna brac do wora, kedys mialem 30 kilko akcji za 7 pln sprzedane za 22-20 pln, teraz mam nowe kupione za prawie 6 pln i czekam na szczal jak kiedys, panie i panowie polecam spolke do przeanalizowania i przemyslenia, pozdrawiam
  • Re: KOMPAP - ZAPOMNIANY Autor: -Logic [109.243.200.*]
    Dnia 2010-03-15 o godz. 22:09 ~lipka bis napisał(a):
    czekam na szczal jak kiedys,

???????????????????????? szczal co to szczal
  • Re: KOMPAP - ZAPOMNIANY Autor: ~lipka bis [109.196.120.*]
    szczal to STRZAŁ po prostu, to nie jest chyba trudne do zakapowania
  • Re: KOMPAP - ZAPOMNIANY Autor: -Logic [109.243.200.*]
    ok załapałem szczal to strzał

Dzieki
  • Re: KOMPAP - ZAPOMNIANY Autor: ~fK [212.76.37.*]
    ciekawe trafne dzięki
  • Re: KOMPAP - ZAPOMNIANY Autor: maciej_z_krakowa [80.120.66.*]
    wnuczka leciała jak strzała a babcia szczała jak leciała czyli róznica między piciem w Szczawnicy a szczaniem w piwnicy.
  • Re: KOMPAP - ZAPOMNIANY Autor: -Logic [89.17.233.*]
    Tak myślałem ze to o to chodzi to jak gwałt w samochodzie i samogwalt w chodzie taka sama różnica
  • Re: KOMPAP - ZAPOMNIANY Autor: ~Badziewiak [109.243.131.*]
    O mało co bym się poszczał
  • Re: KOMPAP - ZAPOMNIANY Autor: ~LUSII [62.87.230.*]
    Witam Cie LOogic . i od razu zaczynam się śmiać.Gdy kupie, społke po 2 dniach okazuje się że jesteś na tym samym walorze.To bardzo dobrze wrózy ostatnio miałam troche rekamacji ale pomyslałam bedzie dobrze I od razu przypomina mi sie twoja wskazówka REKLAMACJE- SPRZEDAJ . LOGIC...-) Dziś było rewela i nasz enap + 20 a więc barzdo dziekuje. Notowania spółki wybroniły silną strefę wsparcia 4,90-4,91, skąd popyt wyprowadził
    dynamiczną kontrę, przełamując wreszcie górne ograniczenie kanału spadkowego.
    Wygenerowany w ten sposób sygnał kupna posiada potencjany zasieg na poziomie 5,73
    Na wykresie powstała jednak formacja podwójnego dnia, a kurs spółki w dniu wczorajszym
    podszedł pod linię sygnału formacji.
    Jej ewentualne zanegowanie wygeneruje kolejny sygnał kupna .

• Re: KOMPAP - ZAPOMNIANY Autor: tom_x [212.49.49.*]
    "szczał to Strzał"

Panowie, dostarczyliście mi uśmiechu do łez i bardzo wam za to dziękuję.. aż mnie brzuch boli..taka jazda

Co do Kompapu to ciekaw jestem w jaki sposób dwóch głównych akcjonariuszy zakończy "szachy", ktore trwaja juz długi czas...
    Nie liczcie na cuda, nie dogadają się i Prezes nic nie przeforsuje...
    ...taka dziwna spółka...z gotowka w kasie...ale bez mocy decyzyjnej...

Ale gdyby jakimś cudem się dogadali to w decydującym momencie przed fuzją znow jakiś trup wyskoczy z szafy spółki przejmowanej...
    Bardziej zorientowani wiedza o czym mówię...
    Jaki Prezes, jaki zarząd taka spółka...
  • Re: KOMPAP - ZAPOMNIANY Autor: ~raki23 [10.70.9.*]
    gramy Kompapem?
  • Re: KOMPAP - ZAPOMNIANY Autor: ~raki23 [85.193.235.*]
    za dwa trzy dni zagramy:)
    No to ruszył.
  • Re: KOMPAP - ZAPOMNIANY Autor: ~nostradamus [83.27.90.*]
    no pięknie panie Macieju,mam go od 5,10, warto było chwilke poczekac,jaki jest mozliwy zakres tego wybicia z punktu widzenia AT?
    nie wiem, wybicie z dołków jest nie do oszacowania, opory można oczywiście wyznaczać ale po co? Lepiej rosnąć z trendem
  • Re: KOMPAP - ZAPOMNIANY Autor: ~nostradamus [83.27.90.*]
    ok,dzięki
    podoba się papierek?
    Korekta po zasłonie ciemnej chmury była krótka a trend nadal sobie trwa w najlepsze.
[x]
KOMPAP 0,00% 18,80 2026-05-15 12:58:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.