Jeżeli zostanie pokonany, droga do dalszych wzrostów będzie otwarta.
Generują się techniczne sygnały K na wykresie tygodniowym i prawdopodobieństwo załamania rodzącego się trendu jest coraz mniejsze.
ADX na tygodniowym jest bardzo nisko - trend musi się urodzić a wszystko wskazuje, że będzie to trend rosnący.
papier tani jak barszcz i jeszcze nie byl grany!!!!!
wg mnie to tylko kwestia czasu zeby eksplodowal , a kreski pewnie beda tak rysowane zeby ilosc nowych akcjonariuszy ciagle rosla-)
Ponadto Niebrzydowski rzucił jednoznaczny sygnał rynkowi dzisiaj- główny macher wchodzi oficjalnie do Zarządu .....czyli sugestia nawet dla drobnicy czytelna.
Dnia 2010-03-16 o godz. 11:36 ~jacek napisał(a):
> Macie swoje Jago i opór na 2.20,heh,heh.Dalej lecą wkulki z
> kursem.Dziś chyba mamy sterownika,to widać.
A nie ma oporu na 2,20? Jakoś nie zauważyłem abyśmy go pokonali.
Czy rozumiesz o czym napisałem w wątku?
Myślałem, że potrafię pisać zrozumiale, ale chyba jednak nie dla wszystkich.
wg mnie kwestią czasu jes pokonanie oporu na 2,2 bo podaż bedzie się zmniejszała na takich poziomach poza tym kierownik może miec kłopoty jeżeli kurs będzie się utrzymywał na tak niskim poziomie i wg mnie są szanse że podciągną kurs w najbliżsych togodniach
po II kw Spółka sama będzie się broniłą poprawą wyników więc nikt nie bedzie czekał na newsa a raczej stabilnie do góry powinno byc
poziomy ponizej 2 wg mnie atrakcyjne obecnie
wczoraj rynek zaspokoił duże zlecenie kupna po 2.0PLN, które było postawione z ukrytą wielkością ilości. Czekało tam około 100-120K akcji.
Duża część nawisu podażowego została wchłonięta. Sądzę, że czas ataku rynku na opór zbliża się wielkimi krokami.
Nie!Żona mnie b.chwali.Porównuję tylko z tym,co sie dzieje od kilku dobrych m-cy na GPW,a my drepczemy lub cofamy sie.Zostało mi juz maluczko do wyjścia z tej spółki.
Ale co wygeneruje ten popyt?
Spółka centralnie ma inwestorów gdzieś. Wypuszcza jakieś śmieciowe komunikaty o zakupie 1000 akcji i wiecznie przedluzajacych sie negocjacjach. Strona internetowa spolki byla ostatni raz aktualizowana rok temu.
Nie widzę tu jakiejkolwiek zachęty dla inwestorów.
Bacznie obserwuja Macieju JAGO-polecales ibs zarobiłem,cognor-zarobiłem ;-))))zakupiłem również Zremb,ale podobnie ddo Jago które ma mocny opór na poziomie 2,00-2,02 tak samo Zremb nie moze pokonać poziomu 1,01-1,02 ale w przypadku obu spółek mysle że jesli te poziomy zostaną pokonane mamy sznse na wzrosty-co myślisz Macieju???!