Zarząd Fast Finance S.A. informuje, iż prospekt emisyjny dotyczący dopuszczenia do obrotu na rynku regulowanym akcji serii B i C spółki Fast Finance S.A. zostanie opublikowany w dniu 17 marca 2010 r. poprzez zamieszczenie jego wersji elektronicznej na stronach internetowych: www.fastfinance.pl oraz www.amerbrokers.pl.
Podstawa prawna: § 3 ust. 1 Załącznika Nr 3 do Regulaminu ASO - "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
Osoby reprezentujące spółkę:
* Jacek Longin Daroszewski - Prezes Zarządu
* Jacek Zbigniew Krzemiński - Wiceprezes Zarządu
Kenzo niestety masz rację. Na dwoje babka wróżyła. Ale jest motyw bardzo interesujący. Na pewno ktoś z ukrytego sprzedaje , ale i ktoś z ukrytego kupuje. W maju lub czerwcu odbędzie NWZA. Może jest ktoś duży , kto chce mieć większy udział. I to jest jedyne pocieszenie na najbliższy okres. Na dzisiaj przewiduję nadal marazm. Jeżeli będzie jakiś plus będę miło zaskoczony. Niestety nie ma zainteresowania ze strony drobnych akcjonariuszy.
Mecha właśnie chodzi o tą perspektywę. Jestem na giełdzie już dość długo bo 6 lat. 4 lata temu o ile dobrze pamiętam kupowałem spólkę Capital Partners po 5-6 PLN. Było wiadomo, że będzie duży odpał. Oczywiście, że odpalił nawet na 18,90. Super zarobek. Tylko zanim to nastąpiło trwało to blisko 10 miesięcy. W międzyczasie po kilkaset procent urosły spółki o których myślałem takie jak Gant jak ktoś pamięta z kilku złotych na ponad 100 PLN zaraz za nim spółka siostrzana Budopol z 1,50 na ponad 11 PLN oraz Duda. To te spólki , które mnie interesowały, ale bałem się wyjść z Capitala bo spodziewałem się w perspektywie odpału . I się nie pomyliłem. Problemem jest to , że na giełdzie jest się po to aby zarabiać. Nieraz po prostu należy podjąc decyzję i zaryzykować. I to są właśnie jaja. A ty forsujesz swoją teorię że Fastfin urośnie. To jest pewne w 100% no chyba , że wydarzy się coś nie przewidzianego i zbankrutuje , ale to jest mało prawdopodobne patrząc na działalność. Problem jest w tym ile można w między czasie zarobić na innych spółkach. Dlatego ja interesuję się kilkoma ciekawymi moim zdaniem spółkami. Odpali na pewno , tylko nie wiadomo ile i w jakim czasie. Pozdrawiam
Nie sądzę , proponowane są akcje głównych udziałowców , bez emisji nowych .
Pierwsza transza obligacji trafiła do 1 banku w całości , to i tutaj spodziewałbym się miłej niespodzianki . Nawet jak powiedzmy ktoś obejmnie cały pakiet akcji po śmiesznej cenie to równiez uznałbym to za dobrą wiadomość .
Ja już Artur naprawdę nie wiem o co Ci chodzi. Niby piszesz żę jesteś długo na giełdzie , a wypowiadasz się jak niewiem początkujący i to nie świadomy. Co zaś tyczy CP jak piszesz to było sporo ponad 100 i marsz zaczoł od 3 z groszami.
Nie da się na wszystkim zarabiac w krótkim terminie ja Ty sobie to wyobrażasz , tutaj proponuję ci futures lub forex - tam jest jazda.
Piszesz coś rośnie , coś nie co ma pierni do wiatraka . Kup po akcji z całego parkietu i będziesz miał pełną kontrolę.
O nic. Napisałem tylko jaka może być perspektywa czasowa na dobry zarobek na spółce. Można się w bić w tempo wzrostu danego papiera i szybko zarobić niezłe procenty i można czekać na dobrą stopę zwrotu bardzo długo tracąc inne okazje. I to tyle co miałem do przekazania w poprzednim moim wpisie. I nie wiem o co Ci chodzi pisząc, że zachowuje się jak początkujący płochliwy gracz. Zawsze kupując daną spólkę masz dozę niepewności jak się zachowa i ona i rynek, no chyba , że masz pewne źródło informacji lub jesteś w sółdzielni z bardzo dużymi graczami ( patrz spekuła). Jest wiele spólek na giełdzie, które fundamentalnie są świetne a mimo to cena ich jest dużo niższa od wartości księgowej a na spółce nie dzieje się nic. Pozdrawiam
Dziś jest jeszcze ciekawiej. Sypacz nie ustaje w wysiłkach... Ciekaw jestem, czy ktoś wychodzi z FFI, czy raczej chce blokować kurs? Stawiam raczej na I opcję.
Jedyna szansa na szybki wzrost kursu, to wykończyć sypacza... Czyli kupować... Ja czynię to teraz codziennie. Widzę, że coraz większe paczki chodzą na poziomie 1,19 - 1,20. Dni sypacza policzone i niebawem UP.
Dnia 2010-03-16 o godz. 15:02 ~MechaGodzilla napisał(a):
> ładny wolumen dziś: 100 100
A dzisiaj jeszcze ładniejszy :)))), Może dalej cwaniaczku się poudzielasz na innych forach jako ekspert, czy nie masz czasu z powodu obciążenia podwozia?