• Bardzo ciekawa sesja Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    skorzystałem dziś z tego, że ktoś wychodził z inwestycji. Ciekaw jestem dalszego obrotu sytuacji.
  • Re: Bardzo ciekawa sesja Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    wszyscy się dziś wysypali?.. to wasze akcje zebrałem?..
  • Re: Bardzo ciekawa sesja Autor: ~Hamlet [178.56.5.*]
    ja swoich nie oddam poniżej 2,50. ktoś dzisiaj dość ofensywnie kupował.
  • Re: Bardzo ciekawa sesja Autor: ~Kupiec [79.162.57.*]
    rzeczywiście, choć ja uważam, że była to raczej duża wymiana akcji. Jutro (dziś) też pewnie to się zdarzy, choc na nieco wyższym poziomie.
  • Re: Bardzo ciekawa sesja Autor: ~Man [87.96.17.*]
    ale perspektywicznie, co z kursem?
  • Re: Bardzo ciekawa sesja Autor: ~BEN [83.12.91.*]
    Ludzie- jutro publikacja prospektu- INFO na new connect
  • Re: Bardzo ciekawa sesja Autor: ~BENKU [79.187.15.*]
    Tak ładnie rosło i co Towja Kicia?
  • Re: Bardzo ciekawa sesja Autor: ~ktoś [195.72.148.*]
    Zarząd Fast Finance S.A. informuje, iż prospekt emisyjny dotyczący dopuszczenia do obrotu na rynku regulowanym akcji serii B i C spółki Fast Finance S.A. zostanie opublikowany w dniu 17 marca 2010 r. poprzez zamieszczenie jego wersji elektronicznej na stronach internetowych: www.fastfinance.pl oraz www.amerbrokers.pl.

Podstawa prawna: § 3 ust. 1 Załącznika Nr 3 do Regulaminu ASO - "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".

Osoby reprezentujące spółkę:

* Jacek Longin Daroszewski - Prezes Zarządu
    * Jacek Zbigniew Krzemiński - Wiceprezes Zarządu

Takie tam sobie wkleiłem , może kogoś zainteresuje
  • Re: Bardzo ciekawa sesja Autor: ~Kenzo [78.88.158.*]
    No to Wam powiem, ze na dwoje babka wrozyla!!!
    Wcale nie musi byc UP, niestety
    musi to na Rusi... Wzrost na FFI jest przesądzony, w tej lub innej perspektywie.
  • Re: Bardzo ciekawa sesja Autor: ~artur [85.89.162.*]
    Kenzo niestety masz rację. Na dwoje babka wróżyła. Ale jest motyw bardzo interesujący. Na pewno ktoś z ukrytego sprzedaje , ale i ktoś z ukrytego kupuje. W maju lub czerwcu odbędzie NWZA. Może jest ktoś duży , kto chce mieć większy udział. I to jest jedyne pocieszenie na najbliższy okres. Na dzisiaj przewiduję nadal marazm. Jeżeli będzie jakiś plus będę miło zaskoczony. Niestety nie ma zainteresowania ze strony drobnych akcjonariuszy.
  • Re: Bardzo ciekawa sesja Autor: ~Artur [85.89.162.*]
    Mecha właśnie chodzi o tą perspektywę. Jestem na giełdzie już dość długo bo 6 lat. 4 lata temu o ile dobrze pamiętam kupowałem spólkę Capital Partners po 5-6 PLN. Było wiadomo, że będzie duży odpał. Oczywiście, że odpalił nawet na 18,90. Super zarobek. Tylko zanim to nastąpiło trwało to blisko 10 miesięcy. W międzyczasie po kilkaset procent urosły spółki o których myślałem takie jak Gant jak ktoś pamięta z kilku złotych na ponad 100 PLN zaraz za nim spółka siostrzana Budopol z 1,50 na ponad 11 PLN oraz Duda. To te spólki , które mnie interesowały, ale bałem się wyjść z Capitala bo spodziewałem się w perspektywie odpału . I się nie pomyliłem. Problemem jest to , że na giełdzie jest się po to aby zarabiać. Nieraz po prostu należy podjąc decyzję i zaryzykować. I to są właśnie jaja. A ty forsujesz swoją teorię że Fastfin urośnie. To jest pewne w 100% no chyba , że wydarzy się coś nie przewidzianego i zbankrutuje , ale to jest mało prawdopodobne patrząc na działalność. Problem jest w tym ile można w między czasie zarobić na innych spółkach. Dlatego ja interesuję się kilkoma ciekawymi moim zdaniem spółkami. Odpali na pewno , tylko nie wiadomo ile i w jakim czasie. Pozdrawiam
    Nie sądzę , proponowane są akcje głównych udziałowców , bez emisji nowych .
    Pierwsza transza obligacji trafiła do 1 banku w całości , to i tutaj spodziewałbym się miłej niespodzianki . Nawet jak powiedzmy ktoś obejmnie cały pakiet akcji po śmiesznej cenie to równiez uznałbym to za dobrą wiadomość .
    a jakie spółki są w kręgu Twego zainteresowania, płochy Arturze?..
    ktoś sprzedaje z ukrytego, a ja spokojnie kolejny raz dobrałem 20k.
    Ja już Artur naprawdę nie wiem o co Ci chodzi. Niby piszesz żę jesteś długo na giełdzie , a wypowiadasz się jak niewiem początkujący i to nie świadomy. Co zaś tyczy CP jak piszesz to było sporo ponad 100 i marsz zaczoł od 3 z groszami.
    Nie da się na wszystkim zarabiac w krótkim terminie ja Ty sobie to wyobrażasz , tutaj proponuję ci futures lub forex - tam jest jazda.
    Piszesz coś rośnie , coś nie co ma pierni do wiatraka . Kup po akcji z całego parkietu i będziesz miał pełną kontrolę.
  • Re: Bardzo ciekawa sesja Autor: ~artur [85.89.162.*]
    O nic. Napisałem tylko jaka może być perspektywa czasowa na dobry zarobek na spółce. Można się w bić w tempo wzrostu danego papiera i szybko zarobić niezłe procenty i można czekać na dobrą stopę zwrotu bardzo długo tracąc inne okazje. I to tyle co miałem do przekazania w poprzednim moim wpisie. I nie wiem o co Ci chodzi pisząc, że zachowuje się jak początkujący płochliwy gracz. Zawsze kupując daną spólkę masz dozę niepewności jak się zachowa i ona i rynek, no chyba , że masz pewne źródło informacji lub jesteś w sółdzielni z bardzo dużymi graczami ( patrz spekuła). Jest wiele spólek na giełdzie, które fundamentalnie są świetne a mimo to cena ich jest dużo niższa od wartości księgowej a na spółce nie dzieje się nic. Pozdrawiam
    Dziś jest jeszcze ciekawiej. Sypacz nie ustaje w wysiłkach... Ciekaw jestem, czy ktoś wychodzi z FFI, czy raczej chce blokować kurs? Stawiam raczej na I opcję.

Jedyna szansa na szybki wzrost kursu, to wykończyć sypacza... Czyli kupować... Ja czynię to teraz codziennie. Widzę, że coraz większe paczki chodzą na poziomie 1,19 - 1,20. Dni sypacza policzone i niebawem UP.
  • Re: Bardzo ciekawa sesja Autor: ~fan [89.171.119.*]
    a co jezeli to FFI sypie?
  • Re: Bardzo ciekawa sesja Autor: ~Mecha_leszcz [95.49.185.*]
    juz widze jak kupiles 20tys., nie osmieszaj sie enty raz pajacu
    FFI raczej nie, a pewność uzyskamy zaglądając do prospektu.

do leszcza: na gppi bryndza.... zdrowo was ubrali...
  • Re: Bardzo ciekawa sesja Autor: ~BEN [92.244.32.*]
    Pod koniec sesji będziecie brać po 1,25
    wzrost może być zasskakujący.
    ładny wolumen dziś: 100 100
  • Re: Bardzo ciekawa sesja Autor: ~hehe [195.205.49.*]
    Dnia 2010-03-16 o godz. 15:02 ~MechaGodzilla napisał(a):
    > ładny wolumen dziś: 100 100

A dzisiaj jeszcze ładniejszy :)))), Może dalej cwaniaczku się poudzielasz na innych forach jako ekspert, czy nie masz czasu z powodu obciążenia podwozia?
[x]
FASTFIN -4,20% 1,01 2023-10-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.