Analitycy KBCS rekomendują "sprzedaj" dla akcji Orco Property Group
Analitycy KBCS w raporcie z dnia 2010.02.24 pozostawili bez zmian rekomendację dla akcji Orco Property Group na poziomie "sprzedaj". Cena docelowa jednej akcji Orco Property Group została obniżona do 25.33 zł z 28.34 zł. W dniu wydania rekomendacji cena akcji Orco Property Group wynosiła 29.10 zł.
tia. Tak tez mozna. Ja jednak widze te 50tys na zielono wiec to ktos zabral podnosząc kurs-nie odwrotnie. A ze przy niewielkim wzroscie-no cóz nie kazdy tak potrafi. Pzdr shp
w ciągu paru minut.. przewalone tyle, że ........
mnie bardzo ciekawi 19akcji, które jest przewalane pomiędzy tymi dużymi pakietami.
kurcze, ktoś coś wie, tylko robi to bardzo umiejętnie i spokojnie
Albo ma duużo do oddania i nie chce kursu zwalić , bo straci
Albo chce dużo zebrać i nie chce przepłacać!
na dniach albo będziemy bogaci, albo nie będzie co po nas zbierać - tak coś czuje!
teraz jak nigdy, zaciskam zęby i czekam
niepokoące jest jedno, jeżeli niby wszystko jest na dobrej drodze (układ z właścicielami warantów, poprawa wyników), to skąd tylu chętnych do pozbycia się papieru?
Witam załogę Orco i ponownie melduję się na pokładzie...
Wychodzę z optymistycznego założenia, że pomimo tak dużej niepewności odnośnie wiadomych spraw kurs się nie łamie to jest szansa , że będzie lepiej...
Z drugiej strony też widać determinację podaży, choćby dzisiaj u nas, ale te pakiety w okolicach 29,50 były całkiem nieźle zbierane...
To na pewno nie było zwykła zbieranko czy zbywanie akcji, zapewne była to zaplanowana i świadoma akcja. Papierki wystawione przez jednych miały zostać zebrane przez ustalonych odbiorców....przezucanko ( tylko w jakim celu?? ) ktoś na bank coś wie!!! a my jak zwykle dowiemy się ostatni :) ja jestem dobrej myśli no bo co mi pozostało heheh