takie prowadzenie biznesu to cios ponizej pasa - robi sie goraco
14% prowizji to u nich norma, moze reklama ich nie dziala i obroty nagle spadly
tylko jak tu pogodzic konkurencje na rynku skoro podwykonawcy Euro-tax ktorzy pochodza z Warszawy czy ze Slaska ciagle kasuja po min 11%-14%
czy Euro-tax jest tak duzy i wygryza prowizja swoich wspolpracownikow i kooperantow
ciekawe co bedzie jak ktos z zewnatrz wystawi stawke 5% od zwrotu - powodzenia zycze ale aby utrzymac molocha podatkowego ktorego 80% przychodu stanowi biznes z jednego zrodla trzeba miec stawke prowizji na pewnym poziomie.
chyba cos zaczyna szwankowac w tym biznesie
Uwaga na spamera!! Stary, wymiękam czytając Twoje kolejne komentarze. Bo co ma do sprawy Euro-Taxu jakiś trefny link ze strony Tax-Polu. Reklamę sobie robisz czy jak? W sumie to dziwne, że od kilku tygodniu cały czas jedziesz po ich usługach a wstawiasz link do strony konkurencji, która ma PODEJRZANIE podobne logo i kolorystykę.
Wyjaśnij nam to proszę!
widac wlasnie jak dziala Euro-tax i jakich praktyk sie podejmuje
punkty na stronie konkurencji zapewne sa prawdziwe
oceniac dzialania branzy zawsze trzeba szczegolnie kiedy analizuje sie dany sektor a to co napisze czy nie napisze to juz nie twoj biznes panie Buzka
pamietaj ze zawsze krytyczne oko jest najlepsze i lepiej nie kapac sie w ukropie
zadziwiajace jest jedno ze co cie to obchodzi czy ja cos monitoruje czy nie - po prostu pokazuje osobom ktore wylozyly kase w akcje ze nie bardzo warto ufac takiej spolce ktora podejmuje sie takich dzialan tuz po wejsciu na rynek
druga sprawa to taka ze tak samo jak postepuja z konkurencja moga postapic z kazdym kto kupil ich akcje szczegolnie dlatego ze kapital spolki widnieje pod spolkami z Cypru ( wielu juz prowadzilo takie biznesy i jak to sie konczy to chyba nie trzeba przypominac)
Ale pod tym adresem na stronie konkurencji nic nie ma - żadnego oświadczenia, żadnych punktów. Powtarzam - NIC. I nie chodzi o to, że dziś nie ma - tam od dnia kiedy podał Pan ten link NIC nie ma poza namiarami na tą właśnie konkurencję. Proszę poprawić link - chętnie poczytam. Albo dać spokój.
od insidera z firmy wiem ze byla ostra wymiana zdan miedzy konkurentami oraz miedzy eurotaxem a kooperantami ( doszlo do ostrych sprzeczek wiec postanowili sprawe zalatwic miedzy soba). szkoda ze kopi nie mam tej strony bo moznaby bylo poczytac wtedy
ile zes Pan wjebal na tych cudownych akcjach ?
po ile brales ? po 6 czy po 7zl ?
jeczal pewnie dopiero bedziesz jak kurs zamelduje sie na 20gr za sztuke bo kto wtedy od Ciebie kupi ten chlam ktory masz po 7zl. BRAWO LESZCZU.
brawo wyczucia spolki, ciekawe co Pan Buzka powie jak sie ten kurs zeszmaci na 20gr tak ja tu coniektorzy pisza, co wtedy Pani Buzka ? zaksiegujesz Pan strate 99% = to bedzie ciut nie Petrol albo Bioton czyli stajnia Augiasz KRAUZE i wyprowadza z Mariottu