• cow tym tygodniu Autor: ~arlekin [83.31.178.*]
    PO sporym zainteresowaniu do czwartku i przyzwoitym wzroście (ktoś skupował) ale bez wiadomych przyczyn, w piątek totalny brak zainteresowania. Ciekaw jestem cóż będzie się działo od jutra
  • Re: cow tym tygodniu Autor: ~mirekk1 [212.106.166.*]
    dzis ustawiłem sprzedaż na 7,55 jak pójdzie to juz tu nie wracam wchodze w bioton ale jeszcze nie mam pewności czy dobrze robie
  • Re: cow tym tygodniu Autor: ~arlekin [77.114.157.*]
    to Ty masz tylko sladowe ilości jeśli widze te Twoje 7,55
    Myślę, że te dwa-trzy kwartały będą dobre - więc lepiej nie sprzedawać jeśli tak długo siedzisz
  • Re: cow tym tygodniu Autor: ~Monolit [57.66.78.*]
    ...czyli kupiłem przed chwilą część od Ciebie. To teraz leć sobie na Bioton i wyślij kartkę ;-)
    No na bioton wskoczyłem ale tylko małym kosztem reinholda wiec dalej jadę na tym wózku dzis zrobiłem sporo posunięć, aż sam w pewnym momencie się zakręciłem.
    mój portfel powiększył sie o 3 spółki, które mam nadzieje dają wiecej zarobić niż reinhold w ostatnim czasie:) Pozdrawiam posiadaczy
  • Re: cow tym tygodniu Autor: ~arlekin [83.31.179.*]
    zobacz koleżko- jest dzis news ....... chyba nie zauważyłeś
    Ostatnimi czasy to prawie zapomniałem o tej spółce, ale wczoraj podczas sprzątania portfela tu zajażałem, ale teraz będę częściej. Zycze wam i sobie wzróstów takich jak wykręciłem ostatnio na petrolu:) Zapowiada się dobry rok.
[x]
REINHOLD 9,09% 0,06 2026-04-08 11:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.