• Dobry program magazynowy online ? Autor: ~robert [94.42.57.*]
    ja szukałem i znalazłem www.elaboro.pl
  • Re: Dobry program magazynowy online ? Autor: ~ahj [94.42.57.*]
    http://elaboro.pl
  • Re: Dobry program magazynowy online ? Autor: ~aa [78.8.216.*]
    Ja pracuję na Pakiet Przedsiębiorcy Sprzedaż i Magazyn:

http://www.pakietprzedsiebiorcy.pl/sprzedaz-i-magazyn
  • Re: Dobry program magazynowy online ? Autor: ~xyz [37.47.179.*]
    Witam,
    Polecam program Weaver WMS, program dostępny w darmowej wersji, posiada wiele ciekawych funkcji, których nie znalazłem w innych programach. Jestem bardzo zadowolony ze swojego wyboru.
  • Re: Dobry program magazynowy online ? Autor: ~Marta8321 [78.9.52.*]
    A integruje w czasie rzeczywistym?
    Mi ze względu na duży wybór asortymentu i różne kanały sprzedaży zależy na jak najszybciej aktualizacji danych, żeby się nie okazało, że ten sam produkt został kupiony na allegro i potem w sklepie internetowym.
  • Re: Dobry program magazynowy online ? Autor: ~Marta8321 [78.9.52.*]
    Dnia 2013-08-08 o godz. 22:19 ~xyz napisał(a):
    > Witam,
    Polecam program Weaver WMS, program dostępny w
    > darmowej wersji, posiada wiele ciekawych funkcji, których
    > nie znalazłem w innych programach. Jestem bardzo zadowolony
    > ze swojego wyboru.
    A integruje w czasie rzeczywistym?

Mi ze względu na duży wybór asortymentu i różne kanały sprzedaży zależy na jak najszybciej aktualizacji danych, żeby się nie okazało, że ten sam produkt został kupiony na allegro i potem w sklepie internetowym.
  • Re: Dobry program magazynowy online ? Autor: ~liski [78.8.252.*]
    Z darmowych programów magazynowych jest jeszcze ifirma.pl. Fajnie sprawdza się w małych firmach.
  • Re: Dobry program magazynowy online ? Autor: ~majki [78.8.252.*]
    Duzo tutaj propozycji i odpowiedzi :) Nie wiem czy ktos zwroci uwage na moją propozycje, ale ze sprawdzonych i dobrych programow magazynowych polecam moduł od ifirma.pl. Jest za darmo, działa chyba od tego roku i ma bardzo dobre opinie w Internecie. Moim zdaniem bardzo intuicyjny. Moze cie zainteresuje, ze dziala nawet na tablecie. Generalnie polecam.
  • Re: Dobry program magazynowy online ? Autor: ~as [94.42.61.*]
    Elaboro to kompletny system do zarządzania firmą, pracujący w technologii internetowej czyli mówiąc po prostu: działa przez przeglądarkę, bez potrzeby instalowania. System wspierający praktycznie każdy dział w firmie: od sprzedaży przez księgowość, kadry i płace, środki trwałe, kontrolę kosztów, crm i serwis, do bardzo specjalistycznych modułów np. wbudowanego sklepu internetowego, modułu kontroli kosztów w firmie budowlanej, czy systemu zarządzania konferencjami.
    W praktyce każda firma w jednym miejscu uzyskuje wszystko to co jest jej potrzebne do pracy, od tzn. "zwykłego" programu sprzedaży, przez rozbudowaną księgowość, profesjonalnego maila nie obciążonego reklamami do sklepu internetowego. I to wszystko bez inwestycji w sprzęt, zmiany systemów, zakupu kosztownych serwerów i programów, działające zawsze i wszędzie, dobrze i tanio, wystarczy tylko uruchomić przeglądarkę ... tak to prawda, chcemy spełniać Twoje marzenia o prowadzeniu firmy.
  • Re: Dobry program magazynowy online ? Autor: paweliks [83.19.61.*]
    Ja mam od jakiegoś czasu do czynienia z programem "szybkafaktura"- wprawdzie nazwa zupełnie na to nie wskazuje, ale wiem, że jest tam dośc dobrze rozbudowana opcja zarządzania magazynem firmy - prowadzenie ewidencji i stanu magazynu, wystawianie dokumentów i coś tam jeszcze- praktycznie chyba wszystko co potrzeba. Osobiście nie sprawdzałem, bo korzystam na razie z innych mozliwości tego programu (min. prowadzenie Księgi PiR , wystawianie rachunków i deklaracji podatkowych ) ale wiem, że ta opcja do prowadznia magazynu jest niezawodna i prostaw obsłudze- korzysta z niej mój znajomy i sobie ją chwali. Zresztą mozna wszystko sprawdzić na stronie www.szybkafaktura.pl
    jest demo i nawet jakiś okres całkowicie za darmo na sprawdzenie sobie programu
  • Re: Dobry program magazynowy online ? Autor: ~pawelek [91.94.169.*]
    Ja wybrałbym szybkafaktura.pl. Wiecej znajomych pracuje na tym programie , niz na elaboro. Opcja magazynu jest bardzo praktyczna i pomocna, a przede wszystkim są ponoć tańsi - ale niech kazdy sobie sprawdzi
    Zresztą przeglądałem ich strony www- elaboro tutaj odpada w porównaniu z szybkafaktura.pl
  • Re: Dobry program magazynowy online ? Autor: ~as73 [94.42.55.*]
    Cenowo i funkcjonalnie www.elaboro.pl jest chyba jednak lepszy ... wybrałem ten system i jestem zadowolony
  • Re: Dobry program magazynowy online ? - Systim? Autor: ~Jarek Kamiński [153.19.129.*]
    Jest jeszcze www.systim.pl - pod względem funkcjonalności i ceny u mnie zdecydowanie wygrywa. Obsługa jest bardzo prosta a program cały czas się rozwija.
  • Re: Dobry program magazynowy online ? - Systim? Autor: ~Iksik [153.19.129.*]
    Mi również się spodobał, dość szybko odpowiadają na e-maile z pytaniami. No i to że można w nim jakieś funkcje dodać na zamówienie. Jak dla mnie to rewelacyjny pomysł bo innych firmach/programach to raczej nierealne...
  • Re: Dobry program magazynowy online ? - Systim? Autor: ~gas [94.42.44.*]
    sprawdź sobie elaboro.pl najbardziej dojrzały produkt na rynku
  • Re: Dobry program magazynowy online ? - Systim? Autor: ~nie żartuj [153.19.129.*]
    Szczerze to wygląda jak jakaś praca studenta na zaliczenie :/ Fatalna obsługa
  • Re: Dobry program magazynowy online ? - Systim? Autor: ~zadowolony uzytkowni [91.206.65.*]
    szybkafaktura.pl ma świetny moduł >magazyn< a w dodatku dostała tytuł PRODUKT ROKU 2010 w prestiżowym rankingu PC Worlda w kategorii programy księgowe online - polecam
  • Re: Dobry program magazynowy online ? - Systim? Autor: ~kiszka [94.42.63.*]
    dla mnie elaboro jest bardz czytelne i intuicyjne, polecam ten produkt
  • Re: Dobry program magazynowy online ? - Systim? Autor: ~nie żartuj [153.19.129.*]
    mam na myśli oczywiście Elaboro, gdzie obsługa jest po prostu fatalna i ma mało wspólnego z praktyką usability.
    Systim pod tym względem jest o lata świetlne do przodu - proste ale czytelne menu, w kilka kliknięć można znaleźć odpowiednią opcję.
  • Re: Dobry program magazynowy online ? - Systim? Autor: ~gas [94.42.43.*]
    do Elaboro po prostu trzeba się przyzwyczaić ... a program ten jest po prostu lepszy
  • Re: Dobry program magazynowy online ? - Systim? Autor: ~gary32 [62.111.243.*]
    Zdecydowanie polecam program LeftHand sprzedaż i magazyn
  • Re: Dobry program magazynowy online ? - Systim? Autor: ~Karol [89.68.249.*]
    Polecam zwrócić uwagę na program sprzedażowy z obsługą magazynów BizIn. Pracuje się na nim online, ma szereg przydatnych funkcjonalności, a koszt jego użytkowania to jakieś grosze-a dla mniej wymagających jest nawet wersja podstawowa zupełnie za darmo.
  • Re: Dobry program magazynowy online ? - Systim? Autor: ~longint [94.42.99.*]
    Warto wypróbować Program do Magazynu LoMag. Przez 30 uruchomień można za darmo korzystać z pełnej wersji a potem wykupić dożywotnią licencję za 80 zł netto. Dokładny opis programu znajduje się tutaj: http://www.lomag.pl/warehouse/
  • Re: Dobry program magazynowy online ? - Systim? Autor: ~groszek [94.42.63.*]
    w systim nie ma obsługi drukarki fiskalnej to jakieś nieporozumienie, nie ma też faktur zaliczkowych, ani rozliczenia banków, chyba jedyny na rynku który ma wszystko jest polecany przez większość elaboro
  • Re: Dobry program magazynowy online ? - Systim? Autor: ~Misio [153.19.129.*]
    Zaliczkowe ma na pewno, co do drukarki to nie wiem. Rozliczenia banków to nawet nie wiem o co chodzi ;)
  • Re: Dobry program magazynowy online ? - Systim? Autor: ~miś [213.192.104.*]
    Żeby było jasne bo post jest już trochę nieaktualny - Systim ma obsługę drukarki fiskalnej i w kwestii jej konfiguracji chyba największe możliwości na rynku takich programów.
  • Re: Dobry program magazynowy online ? Autor: ~- krofix- [153.19.129.*]
    Sprawdziłem wszystkie proponowane przez was programy do faktur. Wybrałem Systim - w największym stopniu spełnił moje oczekiwania a współpraca z firmą faktycznie bardzo dobra.
  • Re: Dobry program magazynowy online ? Autor: ~pecha [78.9.72.*]
    My w naszej firmie używamy programu Pakiet Przedsiębiorcy - Sprzedaż i Magazyn. Jest prosty, szybki, intuicyjny i doskonale sprawdza się w naszej niewielkiej hurtowni. Program możesz pobrać stąd:

http://www.pakietprzedsiebiorcy.pl/sprzedaz-i-magazyn
  • Re: Dobry program magazynowy online ? Autor: ~gas [94.42.43.*]
    spojrzyj na elaboro, chyba najbardziej rozbudowany system na rynku
  • Re: Dobry program magazynowy online ? Autor: ~pp [91.206.65.*]
    szybkafaktura.pl dostała prestiżowy tytuł PRODUKTU ROKU w kategorii programy księgowe online

Sprawdzony, praktyczny, popularny - same plusy
  • Re: Dobry program magazynowy online ? Autor: ~green [94.42.63.*]
    no to podepnij sobie pod ten produkt roku, drukarkę fiskalną ....
  • Re: Dobry program magazynowy online ? Autor: ~blaszkowska [212.76.49.*]
    Mysle ze oprócz tego warto jeszcze w perspektywie swojej firmy zwrócic uwage na takie rozwiazanie jesli chodzi o biuro i kwestie zwiazane z telekomunikacja http://www.teleok.pl/
  • Re: Dobry program magazynowy online ? Autor: ~longint [94.42.99.*]
    LoMag to świetne narzędzie umożliwiające szybkie i bezpieczne zarządzanie magazynami. Pomaga w kontrolowaniu stanu i ruchu magazynu, tworzeniu potrzebnych dokumentów, zarządzaniu wieloma kontrahentami. Oprogramowanie działa również w sieci. Pełny opis funkcji programu magazynowego LoMag znajdziesz na http://www.lomag.pl/warehouse/

Pozdrawiam.
  • Re: Dobry program magazynowy online ? Autor: ~SoftwareStudio [109.173.150.*]
    http://magazyn.softwarestudio.com.pl/program/aplikacja-magazynowa-online

Program działa przez przeglądarke internetową, platforma Microsoft Windows, baza danych MS SQL 2008 (2012) Server

Można zobaczyć Demo OnLine

http://magazyn.demo.softwarestudio.com.pl/supervisor.aspx
  • Re: Dobry program magazynowy online ? Autor: ~Karol38 [89.68.249.*]
    Z systemu Bizin bezproblemowo korzystam od ponad roku. System działa płynnie, nic się nie zawiesza, jest bardzo intuicyjny i niczego nie muszę instalować. Praca na tym systemie to czysta przyjemność. http://www.bizin.pl/
  • Re: Dobry program magazynowy online ? Autor: ~Farol38 [89.68.249.*]
    Z systemu Bizin bezproblemowo korzystam od ponad roku. System działa płynnie, nic się nie zawiesza, jest bardzo intuicyjny i niczego nie muszę instalować. Praca na tym systemie to czysta przyjemność. http://www.bizin.pl/
  • Re: Dobry program magazynowy online ? Autor: ~Konrad [89.68.249.*]
    Od roku prowadzę firmę opierając się na systemie BizIn http://www.bizin.pl/ i jestem bardzo zadowolony, gdyż system sprzedaży z obsługa magazynu jest czytelny i prosty w obsłudze. Polecam.
  • Re: Dobry program magazynowy online ? Autor: ~botak [89.68.249.*]
    dla mnie najlepszym programem magazynowym online jest BizIn. system zyskuje na rynku coraz to większą popularność i coraz więcej jego użytkowników nie potrafi bez niego pracować. dla mnie największym atutem tego systemu jest prostota i solidność.
  • Re: Dobry program magazynowy online ? Autor: ~man09 [79.98.151.*]
    Program magazynowy w firmie logistycznej jest dużym ułatwieniem ale warto też wspomnieć że dużym ułatwieniem jest Zestaw Transport i Logistyka który od niedawna jest w PKO. Znajoma mi opowiadała ,że w ramach tego zestawu dostaje się : 3 rachunki pomocnicze i jest bezpłatne wydanie i użytkowanie dowolnej ilości kart debetowych a to akurat jest przydatne. Założyłam mojej firmie taki zestaw i widze jakie to ułatwienie.
  • Re: Dobry program magazynowy online ? Autor: ~Jacek [83.4.41.*]
    Korzystam od jakiegoś czasu z szybkafaktura.pl Oprócz bardzo sprawnego programu do obsługi magazynu, który jest w cenie pakietu, mam tak jeszcze łatwą w obsłudze księgowość internetową, program do fakturowania, wystawiania deklaracji, list płac itd. Wszystko tym robię - inwentaryzację, PW, wszystko co potrzeba. Do wyboru są dwa pakiety cenowe, więc bardzo się to opłaca.
  • Re: Dobry program magazynowy online ? Autor: ~wojtek [5.60.2.*]
    Ja wciąż się zastanawiam nad rozwiązaniami, które proponuje cassioli. Po pierwsze mają całkiem spote pole do popisu, na ich stronce widziałem podstawową wrsję, ale i takie rozszerzone o dodatkowe funkcje.
    Testowaliście może i siebie na magazynie?
  • Re: Dobry program magazynowy online ? Autor: ~piotr [46.76.102.*]
    Jakieś konkretne oprogramowanie cassioli Cię interesuje?
    Zgadza sie, mają jedno takie, które jest bardzo proste w obsudze, ale mimo wszystko polecam Ci oprogramowania z rozszerzeniem. więcej opcji, ale wciąz intuicyjny interfejs, także idzie się szybko we wszystkim połapać,.
  • Re: Dobry program magazynowy online ? Autor: ~Marlena [78.9.52.*]
    Ja polecam oprogramowanie 2Clicka. To jedynie oprogramowanie na rynku, które zapewnia natychmiastową aktualizację danych. Co ważne, zostało zintegrowane z większością popularnych programów magazynowo-handlowych.
  • Re: Dobry program magazynowy online ? Autor: ~Tomasz [89.68.69.*]
    IMO nie polecam programu magazynowego online. Wręcz stanowczo odradzam. Program magazynowy nie może być uzależniony od dostepności sieci. Musi być cały czas pod ręką. Ja korzystam z R2faktury ale każdy producent oprogramowania dla MŚP ma w swojej ofercie BOXy i jeżeli nie chcecie problemów, sugeruję z nich skorzysać.
  • Re: Dobry program magazynowy online ? Autor: ~Janek [78.9.52.*]
    A z allegro też można integrować?
  • Re: Dobry program magazynowy online ? Autor: ~Tomasz [89.68.69.*]
    Nie wiem co przez integrację rozumiesz, ale generalnie w oprogramowaniu pokroju R2faktury można wszystko. Tylko czasem po prostu więcej kasy trzeba wydać na wersję PRO. Natomiast jeżeli pod Allegro rozumiesz stricte obsługę magazynu, to spoko - ma to w pakiecie.
  • Re: Dobry program magazynowy online ? Autor: ~Justyna [89.74.197.*]
    ja korzystam z programu Sprzedaż i Magazyn Pakietu Przedsiębiorcy i jestem bardzo zadowolony - polecam wszytskim którzy zaczynają przygodę z prowadzeniem własnej działalności. Nie dośc ze program barddzo intuicyjny, prosty w obsłudze i przyjemnie się na nim pracuje to jeszcze cena zachęcająca. Zanim kupiłam program, przetestowała go pobierając stad:

http://pakietprzedsiebiorcy.pl/sprzedaz-i-magazyn