• Ronson Autor: ~wzrost o 1378% [83.2.213.*]
    dlaczego go nie kupujecie?
    tylko bez głupiej pisaniny
  • Re: Ronson Autor: ~pytam [83.2.213.*]
    nikt go nie ma?
  • Re: Ronson Autor: ~nexus one [193.200.232.*]
    ja kupiłem robią mają wiem że znowu zrobią kasę robią m.in. fajną inwestycje Imaginarium III dziś mają wypuścić stronę internetową ze szczególami
  • Re: Ronson Autor: ~zz [83.2.213.*]
    nexus napisz jeszcze raz bo cos się zamotałeś
  • Re: Ronson Autor: ~nexus one [193.200.232.*]
    racja zamotałem się na maksa dziś ruszyła fajna inwestycja chyba kupię tam mieszkanie będzie rosło
    http://www.imaginarium3.ronson.pl/pl/search.html
  • Re: Ronson Autor: ~wiedzący [62.107.163.*]
    Jeszcze jakieś 1,5 miesiąca kiszenia na tych poziomach. Fundy muszą się najpierw poprzerzucać akcjami i dobrze się poustawiać. Poza tym wskaźniki nawet uwzględniając ostatnie dobre wyniki i tak są kiepskie w porównaniu z konkurencją. Także jak macie dużo pieniędzy to kupujcie teraz (chociaż wg mnie to wyrzucanie pieniędzy w błoto) - ale lepiej zaczekać - a za miesiąc bardziej szczegółowo zacząć się przyglądać bo rzeczywiście może za 1,5-2 miesiące będzie wybicie w górę na jakieś 2,5zł-2,6zł
  • Re: Ronson Autor: ~wiedzący [62.107.163.*]
    Jeszcze dodatkowo przeanalizowałem spółkę - ten okres bezruchu może się przeciągnąć do 3 miesięcy. Fundusze nie zdążyły się jeszcze powymieniać akcjami po 1,60zł - także w najbliższym czasie pewnie będzie można jeszcze tanio kupić akcje. W przypadku gdyby przyszła duża korekta na rynku - niewykluczone że w przypadku Ronsona korekta może obniżyć kurs do poziomu 1,2-1,3zł.
    Najważniejsza sprawa - pamiętajcie że tu rządzą fundusze i nie ma co być Don Kichotem - bo to jak walka z wiatrakami :)
[x]
RONSON -0,81% 2,46 2022-02-11 13:19:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.