Jakbym Was sluchal to juz dawno bym wywalil Inwestorzy za 1000zl!:) Jedyny gosc na tym forum co ma pojecie o inwestowaniu to OLO!:) Ja na szczescie nie uleglem naganiaczom i nie sprzedawalem, a nawet dokupilem co nie co!:) Zycze Milego Dnia:)
ale ja wlasnie sprzedalem swoj pakiecik po 33
dziekuje bardzo
moze i troche ponaganialem to fakt, ale kasa w kiermanie i weekend jakby cieplejszy sie zapowiada
radze tez spuscic, chyba ze planujecie i marzycie od razu jechac na 40 gr
W ciagu 40 minut poszlo ponad MILION sztuk!!! Cos sie szykuje, o czym my nie wiemy!!!
Nie mniej jednak tez sprzedalem pokazny pakiecik, glownie akcje ktore kupilem jak naganiali na spadki, wiec tez mnie zarobek cieszy:) Pozdrawiam:)
cos takiego jak pisalem o tym wczoraj, wiec albo ktos czytal to forum albo mysli tak jak ja albo ... to ja kupielm :P
zartuje, ale najsmieszniejsze jest to ze pierwsze 14200 akcji ktore poszlo poszlo ... do mnie, juz wczoraj ustawilem sie w kolejce na kupi po 28 i kolejna paczuszka dzis rano wpadla
jak sie musi czuc osoba ktora to sprzedala 7 sekund po 9tej ...
zrobilem sobie krotka analize techniczna ssi i jak na razie idzie jak po sznurku, zobaczymy co dalej, do paierka mam jakis sentyment - daje mi dosc latwo zarabiac wiec bede dalej obserwowac