Witam
Mam coś takiego na rachunku, z ceną po 3,40? Czy to jest moje? Co mogę z tym zrobić jest to taka sama ilość akcji jak ta jaką sam kupiłem:(
Ale tamte mają aktualny kurs okolo 1zł a nie 3,4 ?
nic nie mozesz zrobic i na rachunku nema podanej ceny akcji poboru tylko jest ilosc po resplicie no to juz nagonka z twojej strony ale rozumiem cie doskonale bo umoczylismy tutaj wzyscy 1.37 to okolice 4 gr po resplicie wiec nikt nie zarabia tylko wywalaja ci co sie boja ze na 2 grosze spadnie tzn w okolice 1pln i nizej ale to juz byla calkowita klapa
z teggo co mi wiadomo (raporty) PP nie sa płatne i nie będa notowane na giełdzie i na szczęście bo nie bedzi eobcięcia z akcji. Po za tym kto z drobnych kupi akcje po 1,80zł jak teraz sporo ktośsypie po 1,35. zastanwócie sie.
Dnia 2010-03-10 o godz. 22:20 ~kozoil napisał(a):
> Witam
Mam coś takiego na rachunku, z ceną po 3,40? Czy to
> jest moje? Co mogę z tym zrobić jest to taka sama ilość
> akcji jak ta jaką sam kupiłem:(
Ale tamte mają aktualny
> kurs okolo 1zł a nie 3,4 ?
Pomocy nic nie rozumiem...
Też miałem ten problem. Mimo to złożyłem w swoim czasie zamówienie na kupno tych JPP. Zostało odrzucone.Po czasie dostałem maila od operatora, że to nie były zapisy na Zakłady Lniarskie ORZEŁ, a na ORZEŁOPONY. Na lniarskiego ORŁA zapisy będą, ale nie wiadomo kiedy. Tyle moich wyjaśnień. Może w Twoim przypadku jest podobnie.
coś mi się obiło o uszy ,że te zapisy miały buć po 10 groszy za akcje....czyli 3,40 na dzień dzisiajszy.... jakoś chyba nie znajdą chętnych....no chyba ,że zrobią niezłą jazdę....