• Co z Kioskiem? Autor: ~igorski [212.191.172.*]
    Według mnie, patrząc z punktu widzenia AT z początkiem marca wyszliśmy ostatecznie ponad linię trendu spadkowego poprowadzoną po szczytach 1,20 i 0,89. 12-go lutego kurs wybił się ponad linię spadkową, ale już na następnej sesji, tj. 15-go lutego powrócił na linię. Ponownie wybił się 23-go lutego lecz opór linii trendu okazał się zbyt mocny. W końcu, począwszy od 1-go marca kurs wyszedł ponad linię trendu spadkowego i wygląda na to, że weszliśmy w trend horyzontalny w przedziale 0,70 - 0,80 pln.
  • .....że weszliśmy w trend horyzontalny w przedziale 0,70-0,80 zł Autor: ~narutek [212.191.74.*]
    i co dalej ???
    będzie grane ???
  • Re: Co z Kioskiem? Autor: ~gienek [212.160.172.*]
    Obecna sytuacja przypomina mi tą na Mewie kilka lat temu, kiedy wysypywał się, bo musiał, jeden podmiot__a był nim wówczas fund. Sypał bez opamiętania i bez żadnych zasad, wbrew zdrowemu rozsądkowi, bo____musiał zakończyć inwestycję i nie ważne, że ze stratą. Może jest podobnie na kiosku, z tym, że w związku z przejęciem i prawdopodobnymi zmianami w strukturach akcjonariatu, ktoś musiał się pozbyć swoich akcji___to taka moja spekulacja na ten temat, bo innego wytłumaczenia nie mam, no może poza takim, że to jakiś insajder___ale o tym powinniśmy dowiedzieć się niebawem, o ile to tak właśnie wygląda__oby nie, bo to by oznaczało jeszcze większy kibel. Ale póki co daje wiarę, że w spółce, poza reorganizacją akcjonariatu, nic złego się nie dzieje.

OBY
    Dodam jeszcze, że po wysypanie się tego funda, akcje momentalnie odbiły i długo jeszcze pięły się w górę__:-)
    Wygląda na to, że powoli odbijamy__czyżby mój scenariusz miał się sprawdzić__czemu nie, zobaczymy.
[x]
EKIOSK -4,52% 0,95 2025-10-10 15:16:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.