Myślę że na razie dałem się sfrajerować.... Mam w tej spółce masę szmalu - ponad 400k akcji czyli do niedawna ponad 100k PLN... Cały czas wierzyłem że będzie w okolicach 40-45 groszy... Pilnowanie kursu w okolicach 33 groszy cały czas mnie w tym utwierdzało...
No a teraz jest klops... bo głupi frajer p...li że nie wyklucza emisji... Ale na razie nie oddam bo sądzę że będzie odbicie - zbyt wiele papiera się przetoczyło w okolicach 32 groszy zeby ktos znacznie wiekszy odemnie mogl zostac sfrajerowany po takim kursie
Zobacz jak sie kształtuje historia
1. Mowa o przejscu na glowny w 2008 r. - nowa emisja = Gówno
coraz bardziej jest oczywiste ze management nie ma w zwyczaju dotrzymywac slowa
wyniki za ostatni rok poracha
a teraz najpierw zapewniali ze chca podniesc kapitalizacje w naturalny sposob - czyli dac argumenty do kupowania akcji a teraz nagle chyba nie zapowiada sie na mozliwosc zorganizowania tych argumentow - czytac pozytywnycch impulsow wiec bedzie emisja
ciekawe po ile i kto w nia wladuje kase bo ja nie
wiec chyba wywale co mam zanim odetna pp
Tez mam troche zainwestowane, srednio po 28gr. Caly czas sie wacham czy jeszcze dokupic, czy moze poczekac az spadnie, chociaz to nie jest takie pewne, bo po kursie 31-32gr poszlo kilka milionow papiera, wiec chyba "grubi" nie kupowali po to, zeby stracic?
co jak zaczną sypać bo dowiedzieli sie ze za chwile bedzie emisja w ktora zeby nie wypasc z gry trzeba bedzie dolozyc spora sumke (moze o min 30% obecnej kapitalizacji by spalniac kryterium przejscia na glowny)
Za duzo gdybania! Generalnie spolka nie jest zla, co jest o tyle dziwne, ze gorsze syfy na NC poszly po kilkanascie procent do przodu, bez zadnego uzasadnienia, wiec to samo moze sie stac na SSI. Podstawa to nie ulegac instynktowi stadnemu:)
Nie sądzę aby siedzieli w tu w duzej ilości lesze gdyz jakiś czas temu bawiłem sie w day-trading...
ustawialem sie na sprzedazy i kupnie w tym samym momencie... po 100k akcji... Raz rzuciłem sporo (250k akcji) aby nastraszyc leszcza... i po 5 sekundach zjadlo mi wszystko po 0,32 grosze... To juz nie był leszcz... Co prawda odkupiłem po 0,31 i dalej sie bawilem obizajac cene nabycia... ale za duza kasa wtedy w tym siedziala...
Teraz sie juz nie bawie w te rzeczy ale... widze ze sie inni bawią... Te 193k na sprzedazy po 0,29 to sa dokladnie te same papiey ktore ktos kupił po 0,28...
Na razie ten co liczyl na szybki zarobek... raczej sie przeliczy... - a ja mam czas. Pogoda coraz lepsze, znow ruch na rynku budowlanym - wiec i troche zlecen wpadnie dla SSI