Proszę o poważne wypowiedzi, niestety nic nie mogę napisać, bo nic nie wiem. Kupiłem akcje juz dawno temu, kiedy wydawało się, że bedą inwestycje. Co się właściwie stało? Ktos ukradł te pieniądze z emisji?
PRZELECIAŁEM JESZCZE RAZ KOM SPÓLKI I Z TEGO WNIOSEK ZE CHYBA POWINNO BYC W MARCU WALNE WNIOSKUJE TO Z TEGO
Pani Magdalena Jagiełło-Szostak, w piśmie z dnia 3.02.2010 r. oświadczyła, że mając na uwadze postanowienia "Dobrych Praktyk Spółek Notowanych na GPW" w zakresie unikania negatywnego wpływu na możliwość działania Rady Nadzorczej składa rezygnację z członkostwa w Radzie Nadzorczej Z.L. "Orzeł" S.A. ze skutkiem na dzień poprzedzający odbycie Walnego Zgromadzenia, którego porządek obrad będzie przewidywał punkt umożliwiający wybór członka lub członków Rady Nadzorczej, jednak nie później niż z upływem dnia 31 marca 2010 r.
Pan prowadzący RDO powinien zaliczyć jakiś poważny dokształt zanim coś powie. Pełny obciach. A co do Orła , czas pokaże. Jak na razie nigdy nie pomyliłem się co do Czupryniaka.
kolego, za pozno na zale , mogles kupic skoro jest na dnie i kurs sie ustabilizowal
na jednym poziomie, masz pecha ze nie masz akcji a od jutra wzrosty :-(