za mali jestesmy zeby celowac w dolek ale 0,05 to chyba dobra cena podobnie 0,06 ale jak popatrzec z innej strony ze maja to po 0,01 to te nasze ceny to i tak kosmos
tylko kto wam odda po tej cenie..po 7gr nie da rady kupic a co dopiero nizej..papier powoli juz sie wyleszcza i wszystko wskazuje na to ze mylicie sie koledzy:))
Sukces na giełdzie = stalowe jaja. Drodzy inwestorzy, czekamy i czekać będziemy. Nie wiem jak wy, ale wszedłem po 0,1 za 20 k. Wiem, ze jest kiszonka, ale jak machina ruszy, dobre info i marazm zostanie przełamany!
jak ma ruszyc to wole kupic i po te 11 gr niz topic kase w ta niepewna kiszonke...narazie nie widze perspektyw za duzo papiera...toz to 400 mln papiera...jak ruszy to spekulacyjnie tylko....
na ty gownie wszyscy ubrani po 8 i wyzej i czekaja na odpal ciekawe kto ma pociagnac setki milionow papiera , ale czekajcie dalej co wam zostalo pare dni i bedziecie usredniac po 5 grosze hehe
Pisze prawde Srejku ynwestorze...lepiej sie nie wypowiadaj na tym forum za duzo bo trafisz na ludzi ktorych wkur....ś na epigonie wlacznie ze mna...
sprzedales i wysmiewales sie z porzadnych ludzi ze ich ubrales...mowilem ci ze cie pokaze los za to...bo nie nalezy sie wysmiewac z innych zyczyc im zle...teraz gnij tu na dencie i zryj po 7 groni akcje...i jeszcze by sie taki przydal co bedzie wysmiewal na forum jak kurs spierdoli do 4 groni ze ci opierdolil po 7 czy po 20 bo pewnei tam sie pakowales...