• czołem oloo Autor: ~pinkmartini [89.171.105.*]
    witaj oloo,

też wsiadłem w forte. Zakładam dłuuugoterminową inwestycję. Jestem cierpliwym inwestorem i zakładam 100% zysku w tym roku :)

pozdro!
  • Re: czołem oloo Autor: ~kudlaty [*]
    też tu jestem, tyle że popełniłem mały falstart i dopiero wychodzę na plus. Ale podobnie jak pinkmartini jestem cierpliwy :)
  • Re: czołem oloo Autor: ~pinkmartini [89.171.105.*]
    spoko loko, na forte start dopiero się zaczyna. Kieruje się wyłącznie intuicją i wieściami ze spółki. Wcześniej interesowałem się lentexem,plastboxem, ale przy Forte, spółki te wyglądają blado (porórwnując ich zyski do zysków Forte, a co za tym idzie wycenę akcji).Forte to będzie gigant. Millenium bank juz w grudniu wydał wycenę na ponad 20zł. Już niedługo wyniki za 1kw.
    jakiś czas temu był artykuł,że polska to 4 światowy eksporter mebli. Jeśli Forte obierze za cen własne salony w kraju to będzie cudnie. Nie wiem czy z racji płynności porównanie Forte do Amiki jest właściwe, ale ja bym się pokusił o prognozę, że niebawem handel na akcjach forte będzie wyglądał podobnie.
  • Re: czołem oloo Autor: ~oloo [86.63.105.*]
    witam :)
    ciesze się, że koledzy sie pojawiają :)
    spokojnie mozna tutaj siedzieć, wyjechać i wrocić, a i tak bedzie ok :)
    przypominam, ze bedzie dywidenda pomiędzy 25 a 50 % zysku za 2009
    a prezioo juz mówi , że I Kw 2010 bedzi ok, mają zabezpieczenie walutowe pomiędzy 4,13-4,3 zł , ma prezio główkę nie od parady :)

pzdr
[x]
FORTE -0,50% 19,90 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.