Elaboro to kompletny system do zarządzania firmą wykonany w technologiach internetowych, wspierający praktycznie każdy dział w firmie: od sprzedaży przez księgowość, kadry i płace, środki trwałe, kontrolę kosztów, crm i serwis, do bardzo specjalistycznych modułów np. wbudowanego sklepu internetowego, modułu kontroli kosztów w firmie budowlanej, czy systemu zarządzania konferencjami.
W praktyce firma w jednym miejscu uzyskuje praktycznie wszystko co jest jej potrzebne, od tzn. "zwykłego" programu sprzedaży, przez rozbudowaną księgowość, profesjonalnego maila nie obciążonego reklamami do sklepu internetowego. I to wszystko bez inwestycji w sprzęt, zmiany systemów, zakupu kosztownych programów, działającego zawsze i wszędzie, dobrze i tanio, wystarczy tylko uruchomić przeglądarkę ...
Dnia 2010-03-06 o godz. 00:21 ~as87 napisał(a):
> www.elaboro.pl
Elaboro to kompletny system do zarządzania
> firmą wykonany w technologiach internetowych, wspierający
> praktycznie każdy dział w firmie: od sprzedaży przez
> księgowość, kadry i płace, środki trwałe, kontrolę kosztów,
> crm i serwis, do bardzo specjalistycznych modułów np.
> wbudowanego sklepu internetowego, modułu kontroli kosztów w
> firmie budowlanej, czy systemu zarządzania konferencjami.
> W praktyce firma w jednym miejscu uzyskuje praktycznie
> wszystko co jest jej potrzebne, od tzn.
> "zwykłego" programu sprzedaży, przez
> rozbudowaną księgowość, profesjonalnego maila nie
> obciążonego reklamami do sklepu internetowego. I to
> wszystko bez inwestycji w sprzęt, zmiany systemów, zakupu
> kosztownych programów, działającego zawsze i wszędzie,
> dobrze i tanio, wystarczy tylko uruchomić przeglądarkę ...
co to znaczy tani? tani bo mało absorbuje cennego czasu czy tani bo ma niską cenę?
Tak sie zastanawiałem ostatnio nad różnymi formami księgowości, rachunkowości ect i wydaje mi sie że chyba najbardziej bezpiecznym jeśli chodzi o sprawy księgowości jest tradycyjne biuro rachunkowe. Ja od wielu lat korzystam z jednego http://www.ckdhetman.pl/ i nie spotkały mnie absolutnie żadne nieprawidłowości ani nieprzyjemności. Prowadzą mi całą księgowość i obsługę kadrowo-płacową i to za bardzo niskie prowizje. Więc ja radzę biuro rachunkowe. No ale jeżeli masz faktycznie małą firmę to może będzie i program lepszy dla ciebie. ale nie podam nazwy bo sie na tym zwyczajnie nie znam i nigdy nie korzystałem z takich programów.
Ja też się niestety nie znam, i dlatego mam prośbę, jeśli macie jakieś uwagi, doświadczenia, czy rady związane z oprogramowaniem dla małych i średnich przedsiębiorców, to jest dobre miejsce, żeby się nimi podzielić.
Chętnie się przysłucham i skorzystam z Waszych doświadczeń. Może mnie tez uda się dorzucić swoje 3 gr, które się komuś przydadzą.
Moja siostra zakłada firmę, jakie oprogramowanie powinna wybrać? W internecie można znaleźć mnóstwo aplikacji, ale żeby było tanio, są to w większości pojedyncze narzędzia, a mnie by chodziło ca całościowy pakiet. Najlepiej z intuicyjnym CRM i wszystko na platformie internetowej, żebym nie musiała nosić przy sobie komputera, zeby miec dostęp do danych. Czy macie jakieś pomysły?
pozdrawiam
Z doswiadczenia uzytkownika moge polecić program szybkafaktura.pl. Mam niewielką firmę i dla mnie jest wystarczający , a tani- jak w temacie. Za miesiac płace parenascie złotych, to chyba tańszego sie już nie znajdzie
z tym, że jest o wiele bardziej rozwinięta i należy do spółki z o. o., co świadczy o powadze przedsięwzięcia. W ramach pakietu można znaleźć takie narzędzie: faktury, kadry, place, crm, analizy, środki trwałe, magazyn, generator własnych dokumentów.
Jest co raz więcej firm oferujących e-księgowość, jestem ciekaw jak to wszystko rozwinie się w przyszłości.
Ja właśnie używam programów z pakietu wfirma i nigdy nie miałam żadnych problemów.
Poza tym można sie kontaktować z ekspertami z tego serwisu - z tego co wiem to będzie czat żeby od razu mieć informacje :)
Nie ma nic tańszego od darmowych aplikacji. Kto szuka bezpłatnych rozwiązań, niech spróbuje z Webflow (www.webflow.pl). Może komuś się przyda namiar :-)
Ja natomiast mogę zaproponować program http://www.szybkafaktura.pl/ . Moim zdaniem ceny ma przystępne .Jeżeli się zarejestrujesz teraz , to przez trzy miesiące będziesz miał bezpłatny dostęp do wszystkich modułów.A więc opłaca się .Ja korzystam z niego już od pół roku i jak na razie nie mam żadnych zastrzeżeń .Spróbuj ,a sam się przekonasz .
Ja natomiast mogę polecić trochę inny program ,a mianowicie http://www.szybkafaktura.pl/ .Założyłam jakiś czas temu firmę i dla mnie jest on idealny .Jak na razie się sprawdza .Uważam,że ceny również są przystępne i na pewno każdemu spodoba się ten program .Jest dużo plusów z korzystania z tego programu ,wystarczy wejść i przeczytać ,a sami się przekonacie.