• tani program dla firmy Autor: ~as87 [94.42.35.*]
    www.elaboro.pl

Elaboro to kompletny system do zarządzania firmą wykonany w technologiach internetowych, wspierający praktycznie każdy dział w firmie: od sprzedaży przez księgowość, kadry i płace, środki trwałe, kontrolę kosztów, crm i serwis, do bardzo specjalistycznych modułów np. wbudowanego sklepu internetowego, modułu kontroli kosztów w firmie budowlanej, czy systemu zarządzania konferencjami.
    W praktyce firma w jednym miejscu uzyskuje praktycznie wszystko co jest jej potrzebne, od tzn. "zwykłego" programu sprzedaży, przez rozbudowaną księgowość, profesjonalnego maila nie obciążonego reklamami do sklepu internetowego. I to wszystko bez inwestycji w sprzęt, zmiany systemów, zakupu kosztownych programów, działającego zawsze i wszędzie, dobrze i tanio, wystarczy tylko uruchomić przeglądarkę ...
  • Re: tani program dla firmy Autor: wfirma.pl [92.250.132.*]
    Dnia 2010-03-06 o godz. 00:21 ~as87 napisał(a):
    > www.elaboro.pl

Elaboro to kompletny system do zarządzania
    > firmą wykonany w technologiach internetowych, wspierający
    > praktycznie każdy dział w firmie: od sprzedaży przez
    > księgowość, kadry i płace, środki trwałe, kontrolę kosztów,
    > crm i serwis, do bardzo specjalistycznych modułów np.
    > wbudowanego sklepu internetowego, modułu kontroli kosztów w
    > firmie budowlanej, czy systemu zarządzania konferencjami.
    > W praktyce firma w jednym miejscu uzyskuje praktycznie
    > wszystko co jest jej potrzebne, od tzn.
    > "zwykłego" programu sprzedaży, przez
    > rozbudowaną księgowość, profesjonalnego maila nie
    > obciążonego reklamami do sklepu internetowego. I to
    > wszystko bez inwestycji w sprzęt, zmiany systemów, zakupu
    > kosztownych programów, działającego zawsze i wszędzie,
    > dobrze i tanio, wystarczy tylko uruchomić przeglądarkę ...

co to znaczy tani? tani bo mało absorbuje cennego czasu czy tani bo ma niską cenę?
  • Re: tani program dla firmy Autor: ~progi [109.243.72.*]
    Tak sie zastanawiałem ostatnio nad różnymi formami księgowości, rachunkowości ect i wydaje mi sie że chyba najbardziej bezpiecznym jeśli chodzi o sprawy księgowości jest tradycyjne biuro rachunkowe. Ja od wielu lat korzystam z jednego http://www.ckdhetman.pl/ i nie spotkały mnie absolutnie żadne nieprawidłowości ani nieprzyjemności. Prowadzą mi całą księgowość i obsługę kadrowo-płacową i to za bardzo niskie prowizje. Więc ja radzę biuro rachunkowe. No ale jeżeli masz faktycznie małą firmę to może będzie i program lepszy dla ciebie. ale nie podam nazwy bo sie na tym zwyczajnie nie znam i nigdy nie korzystałem z takich programów.
  • Re: tani program dla firmy Autor: ~LidiaEliza [46.134.107.*]
    Ja też się niestety nie znam, i dlatego mam prośbę, jeśli macie jakieś uwagi, doświadczenia, czy rady związane z oprogramowaniem dla małych i średnich przedsiębiorców, to jest dobre miejsce, żeby się nimi podzielić.
    Chętnie się przysłucham i skorzystam z Waszych doświadczeń. Może mnie tez uda się dorzucić swoje 3 gr, które się komuś przydadzą.

Moja siostra zakłada firmę, jakie oprogramowanie powinna wybrać? W internecie można znaleźć mnóstwo aplikacji, ale żeby było tanio, są to w większości pojedyncze narzędzia, a mnie by chodziło ca całościowy pakiet. Najlepiej z intuicyjnym CRM i wszystko na platformie internetowej, żebym nie musiała nosić przy sobie komputera, zeby miec dostęp do danych. Czy macie jakieś pomysły?
    pozdrawiam
  • Re: tani program dla firmy Autor: ~uzytkownik [83.19.61.*]
    Z doswiadczenia uzytkownika moge polecić program szybkafaktura.pl. Mam niewielką firmę i dla mnie jest wystarczający , a tani- jak w temacie. Za miesiac płace parenascie złotych, to chyba tańszego sie już nie znajdzie
  • Re: tani program dla firmy Autor: ~Wiesław [95.48.6.*]
    podbnym serwisem jest

wfirma.pl

z tym, że jest o wiele bardziej rozwinięta i należy do spółki z o. o., co świadczy o powadze przedsięwzięcia. W ramach pakietu można znaleźć takie narzędzie: faktury, kadry, place, crm, analizy, środki trwałe, magazyn, generator własnych dokumentów.

Jest co raz więcej firm oferujących e-księgowość, jestem ciekaw jak to wszystko rozwinie się w przyszłości.
  • Re: tani program dla firmy Autor: ~rodeus [87.105.190.*]
    jak rząd pozwoli :)
  • Re: tani program dla firmy Autor: ~AdrianD. [87.99.23.*]
    Racja.

Ja właśnie używam programów z pakietu wfirma i nigdy nie miałam żadnych problemów.
    Poza tym można sie kontaktować z ekspertami z tego serwisu - z tego co wiem to będzie czat żeby od razu mieć informacje :)
  • Re: tani program dla firmy Autor: ~ Lidka [46.112.1.*]
    Ja natomiast korzystam z szybkafaktura.pl .Nie mam żadnych przeciwwskazań .Dobrze mi się z nim pracuje .Oby tak dalej .
  • Re: tani program dla firmy Autor: ~fghj [83.238.74.*]
    Tani to jest www.faktura24h.pl bez limitów za 24zł na rok.
  • Re: tani program dla firmy Autor: ~Webflow.pl [195.222.100.*]
    Nie ma nic tańszego od darmowych aplikacji. Kto szuka bezpłatnych rozwiązań, niech spróbuje z Webflow (www.webflow.pl). Może komuś się przyda namiar :-)
  • Re: tani program dla firmy Autor: ~Malwina [188.33.99.*]
    Ja natomiast mogę zaproponować program http://www.szybkafaktura.pl/ . Moim zdaniem ceny ma przystępne .Jeżeli się zarejestrujesz teraz , to przez trzy miesiące będziesz miał bezpłatny dostęp do wszystkich modułów.A więc opłaca się .Ja korzystam z niego już od pół roku i jak na razie nie mam żadnych zastrzeżeń .Spróbuj ,a sam się przekonasz .
  • Re: tani program dla firmy Autor: ~boss [77.252.226.*]
    ja polecam ksiegaonline.pl. można prowadzić księgowość samemu lub zlecić to biuru rachunkowemu.
  • Re: tani program dla firmy Autor: ~Magda [83.31.236.*]
    Ja natomiast mogę polecić trochę inny program ,a mianowicie http://www.szybkafaktura.pl/ .Założyłam jakiś czas temu firmę i dla mnie jest on idealny .Jak na razie się sprawdza .Uważam,że ceny również są przystępne i na pewno każdemu spodoba się ten program .Jest dużo plusów z korzystania z tego programu ,wystarczy wejść i przeczytać ,a sami się przekonacie.
  • Re: tani program dla firmy Autor: ~Adam [77.252.228.*]
    Ja już używam programów od wfirma i nie zamienię ich już na nic innego ;)

nawet jakbym miał płacić więcej od konkurencji, ale szczerze wątpie by ktos miał taniej
  • Re: tani program dla firmy Autor: ~STANGIFTS [89.75.88.*]
    Każdy kocha prezenty, a my poza tym, że też je kochamy to jeszcze potrafimy je robić!!! Sprawdź naszą ofertę!

http://stangifts.pl/