Mam już tyle że naprawdę na rekę mi +++++++++ ile można kupować ??? To nie Ja sprzedaję na fixie po 1-5 szt. to ten drugi "Bogaty na maxa" Dobralem wczoraj-dzisiaj bo tanio.Jak można nie brać poniżej 8.pln. Tylko "cykory" teraz siedzą i płaczą-czekają na cud którego ja im narazie nie daję bo po co ???Tak jak wcześniej pisałem już niedługo wystrzaŁ-ach będę sobie sprzedawał-SPEKULOWAŁ i liczy l zyski.Pozdrawiam.
Zgadzam sie z Toba,że będziemy świadkami zapewne sporego odbicia. 8 zł to według mnie bardzo atrakcyjna cena i skorzystałem z okazji by kupić ten walor. Jest ciekawy o tyle,że nawet podczas korekty giełdowej całego rynku nie powinien juz spadać. Brak chętnych do sprzedawania o tym świadczy.Poza tym jest to według mnie idealna spółka na przeczekanie by potem wyskoczyć na chwilkę i podłapac jakies okazje.
Pamietam debiut tej spółki,oni po prostu zmasakrowali ten kurs. Napewno kiedys wróci na szczyty.Ma przeciez sporo Hoteli ,więc ma zabezpieczenie jak co.
Ciekawe ile będą jeszcze trzymac kurs?
Jeszcze trochę-ile można palić głupa i samemu sobie sprzedawać żeby pokazać spadki i słabość kursy ??? str. netto 100 000.mln. to mi sie nie podoba ale spox.
Wiem,że mają stratę 100 000 000 ,ale mają sporo Hoteli i zabezpieczenie jest.jak co to odsprzedadzą jakiś i po stracie. Moim zdaniem celowo trzymają kurs. Mają okazje zbierac akcje prawie darmo a startowali przecież z ceną 50zł. Super darmowy biznes.
Kupiłem juz tego sporo a z resztą czeklam na wszelki wypadek gdyby zwalali kurs,dokupię jak co. Nigdy nie ma tak by nie mogło byc niżej.
Wolę poczekać z resztą,ale i tak mam tego sporo.
Teraz w Marcu mają oddawac chyba Hotel w Katowicach,prawda?
ale z was głąby.......nie będzie Kraków gościł 20012r. ---to sprzedali hotel w Krakowie......i już mają kasę ! szybka piłka---jestem pod wrażeniem rotacji kasy.......Katowice będą gościć 2012 r.......a więc już oddają hotel......no.no.........a co z dywcią w tym roku????????