spokojnie zadnego wyjazdu nie będzie .Najlepsze co może być dla trwalosci trendu to konsolidacja 1-1,35 .Każdy wyjazd do góry pow 1,35 to pułapka. 1 miesiąc konsolidacji dobrze stonuje nastroje na nie chcianym , zapomnianym i być może niedowartościowanym Marsofcie.. cierpliwi będą nagrodzeni
Technicznie podchodząc do tematu to niewidać żadnej formacji która mówiłaby że czeka nas jakiś poważniejszy wzrost widać tylko chaotycznne ruchy obliczone na 20-30 PROCENT ZYSKU i ucieczki z rynku .weżcie przykład z GODVISERA WSZEDŁ spokojny akcjonariat ,mała stabilizacja 1,20-1,50 i odjazd w kosmos
chłopie jak nie ma akcji to leci w górę... jak dobrać to nie ma jak.... a analizę to schowaj dla animatora..... chyba cięgi zbiera od prezia... bo szorują już po dnie od ohoho.....
Ja czekam na 1,8 i powiem ci że to i tak promocja.... ale kop się z koniem... a pewnego dnia bez akcji będziesz.... i zamiast zarabiać będziesz się wahał i pluł sobie w brodę tfu tfu :)
obojętnie co napiszę na temat tej spółki to bedę posądzony o to że namawiam do spekulowania tą spóką ale ja wam mówię że do tej pory nikt się nią nie zainteresował . dopiero jakaś wąska konsolidacja pokaże czy są szanse na wzrost czy jak zwykle jeszcze kilka procent do góry i jazda na południe zobaczymy za 1 miesiąc
ostatni komentarz w tym roku. większość transakji na rynku new conect to rażąca spekulacja , debiut byle jakiej spółki to wzrost o 50 -300 procent . Wynika to z faktu małej płynności nota bene marsoft wzrost do 8 pln i kto to kupił .Przypomina to grę w pokera z jednym nadzianym durniem przeciwko kilku oszustom.Wiekszość spółek która debiutuje na new conect przechodzi tą chorobę.DLATEGO trzeba wystrzegać się szybkich i łatwych zysków bo na tym zarabiają tylko spekulanci sprawni i szybcy jak błyskawica. O CZym wam chciałem donieść mały ale nie dość szybki SPEKULANT JAK 99,9 procent wszystkich inwestorów na GPW. DO SLAY TWOJE 1,80 ani mnie grzeje ani ziębi ,ciekawa będzie cena za 1 rok 1-2-3-4 pln
teraz nikt nie dokłada papiera bo nie ma sensu.... płynnośc słaba, więc nie przerzucaj papiera na darmo bo go ludzie obserwują.... doleci do 2 pln nawet nie zdązysz zareagować a akcji nikt nie odda....
mirek chyba jeszcze ma... ale on taki cierpliwy jak cholera buahahah ;0
MNIE URADUJE 1,8.... ale bedzie się piął na 3 niebawem - może dotacje dostaną....