• marsoft Autor: ~AN [91.94.6.*]
    no i spokjnie do 1 pln jeszcze tydzien i jestesmy w domu
  • Re: marsoft Autor: ~Slay [194.106.211.*]
    sam grasz i sam go pchasz... buahahah - marzenia ściętej głowy
  • Re: marsoft Autor: ~an [91.94.6.*]
    nie pcham go ale brak kupujacych go tam zepchnie i wielka podaz 0,95-1 00
    jeszcze chwila i ktos sypnie 5000 akcji
    no i do pniki jeden krok 1 pln juz widac
    nakupiłeś 10 k i tu ustawiasz... ale uważaj... to nielegalne :)
    I CO AN WYPRZTYKAŁEŚ SIĘ... JESZCZE RAZ BĘDZIESZ DOŁOWAŁ KURS TO SIĘ ŹLE SKOŃCZY - MAŁA KARA TO ZOSTANIESZ WYKUPIONY BUAHAHHA :)

będziesz tu spekulował i obroty robił :)

skończyło się.... ODJAZD!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: marsoft Autor: ~an [83.28.15.*]
    spokojnie zadnego wyjazdu nie będzie .Najlepsze co może być dla trwalosci trendu to konsolidacja 1-1,35 .Każdy wyjazd do góry pow 1,35 to pułapka. 1 miesiąc konsolidacji dobrze stonuje nastroje na nie chcianym , zapomnianym i być może niedowartościowanym Marsofcie.. cierpliwi będą nagrodzeni
    Technicznie podchodząc do tematu to niewidać żadnej formacji która mówiłaby że czeka nas jakiś poważniejszy wzrost widać tylko chaotycznne ruchy obliczone na 20-30 PROCENT ZYSKU i ucieczki z rynku .weżcie przykład z GODVISERA WSZEDŁ spokojny akcjonariat ,mała stabilizacja 1,20-1,50 i odjazd w kosmos
    chłopie jak nie ma akcji to leci w górę... jak dobrać to nie ma jak.... a analizę to schowaj dla animatora..... chyba cięgi zbiera od prezia... bo szorują już po dnie od ohoho.....

Ja czekam na 1,8 i powiem ci że to i tak promocja.... ale kop się z koniem... a pewnego dnia bez akcji będziesz.... i zamiast zarabiać będziesz się wahał i pluł sobie w brodę tfu tfu :)

obojętnie co napiszę na temat tej spółki to bedę posądzony o to że namawiam do spekulowania tą spóką ale ja wam mówię że do tej pory nikt się nią nie zainteresował . dopiero jakaś wąska konsolidacja pokaże czy są szanse na wzrost czy jak zwykle jeszcze kilka procent do góry i jazda na południe zobaczymy za 1 miesiąc
    ostatni komentarz w tym roku. większość transakji na rynku new conect to rażąca spekulacja , debiut byle jakiej spółki to wzrost o 50 -300 procent . Wynika to z faktu małej płynności nota bene marsoft wzrost do 8 pln i kto to kupił .Przypomina to grę w pokera z jednym nadzianym durniem przeciwko kilku oszustom.Wiekszość spółek która debiutuje na new conect przechodzi tą chorobę.DLATEGO trzeba wystrzegać się szybkich i łatwych zysków bo na tym zarabiają tylko spekulanci sprawni i szybcy jak błyskawica. O CZym wam chciałem donieść mały ale nie dość szybki SPEKULANT JAK 99,9 procent wszystkich inwestorów na GPW. DO SLAY TWOJE 1,80 ani mnie grzeje ani ziębi ,ciekawa będzie cena za 1 rok 1-2-3-4 pln
  • Re: marsoft Autor: ~q... [192.168.20.*]
    orgr kolego i tyle w temacie
    marsoft leciał wtedy do góry bo był lokap.....

teraz nikt nie dokłada papiera bo nie ma sensu.... płynnośc słaba, więc nie przerzucaj papiera na darmo bo go ludzie obserwują.... doleci do 2 pln nawet nie zdązysz zareagować a akcji nikt nie odda....

mirek chyba jeszcze ma... ale on taki cierpliwy jak cholera buahahah ;0

MNIE URADUJE 1,8.... ale bedzie się piął na 3 niebawem - może dotacje dostaną....

[x]
MARSOFT 0,00% 0,10 2019-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.