• Moja opinia Autor: ~inwestor [83.7.123.*]
    Krotko i na temat.

Jestesmy pod srednia 200 dniowa i na oporze czarnej swieci , poziom 14.40. Mysle ze tydzien zamknie sie pod tym oporem ale nieznacznie. Na wykresie tygodniowym lada chwila nastapi przeciecie sie srednich , oscylatory sa bardzo wychlodzone , ida z poludnia na polnoc.

Reasumujac. W najblizszym okresie przewiduje wzrost. Jaki? ciezko stwierdzic , bo ostatnie ruchy odbywaja sie przy malym wolumenie. Aczkolwiek jesli kurs ruszy w gore , znow zacznie sie szarża.
  • Re: Moja opinia Autor: ~Jacek [95.155.101.*]
    Po co inwestować w balony. Lepiej szukać innych okazji. Jest wiele spółek skrajnie niedowartościowanych i mających świetne wyniki. Chociażby Warfama, czy Zremb (35 baniek obrotu i aż 6 baniek zysku):
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/ZREMB-CHOJNICE-S-A-Skonsolidowany-raport-kwartalny-SA-QS-2100924.html
  • Re: Moja opinia Autor: ~inwestor [83.7.91.*]
    Jacku , 6 mln zysku i 35 mln obrotu to tzw ''kiosk''. Sa to spolki male , ktore nie sa stabline , napewno nie ma sensu inwestowac w nie wiekszego kapitalu.
  • Re: Moja opinia Autor: ~investorek [77.223.216.*]
    Jcek tego nie rozumie - już mu o tym pisałem.
    Obroty jak na bazarze, pamiętasz Jacula?
  • Re: Moja opinia Autor: ~inwestor [83.7.72.*]
    Cersanit pokonal mocne opory , nie ma duzego wolumenu. Licze jednak ze ludzie skusza sie na ten ostatni ruch i wejda do gry.
[x]
ROVESE -2,15% 2,00 2016-08-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.