Dycha raczej po korekcie z 8zł.Ale kto to wie.Na razie ruch powrotny na linię szyi.Klasyka.W poniedziałek zamknięcie 3.95 i droga do 4.30 otwarta a potem 5.50.
Za 15 dni NWZA które zatwierdzi skup po 5.50.Wyczyszcza leszczy i góra.
Tak to prawda Leszcze sie wypstrykają z papiera jak zobaczą 5 zeta ale to są tylko leszcze powiem więcej to tylko płocie:) Odezwa ! Grube Chomiki łączcie się w słusznej sprawie tj min. 10 zeta
Możemy sobie teraz pospekulować - ale uważam że firemka przez te 2 lata pomimo nie najlepszych wyników poprawiła się znacznie w usługach własnych- głównie nawalił krach na rynku autodesk ale gorzej niż w 2009r być poprostu nie może. Teraz na rynku autodesk muszą coś poprawić m.in dzięki nowej umowie z autodesk jeżeli tak to jestem spokojny o godną wycenę Procad S.A.
Dojenie leszczy, albo coś się dziwnego dzieje. Kurs spółki dość zaniżony. Zwłaszcza po ostanich info. Coś tu nie gra, ale to mnie mało obchodzi. Ja korzystam z promocji i dokupiłem 2 razy tyle akcji....
Ta spółka ma dla mnie największy potencjał wzrostu. Nawet jak dojdzie do 4 to i tak już zysk 25% niezły-> Sądzę, że możemy iść nawet na 5zł.
ale najpierw zjazd ponizej 3,20pln/szt.
Tez dzisiaj dokupilem i jutro też bedę się czaił bo może wpadnie co do worka.
Na te 5pln/szt to raczej bym nie liczył na razie.
nazbierają poniżej 3,50pln i znowu zabawa,
a ja wam mówię że ta firma jest strasznie przewartosciowana i bez żadnych perspektyw, jak się patrzy na jej zyski w stosunku do wartosci firmy to litość ogarnia. gdybym ja miał taką gotówkę w kasie jak mają oni to w ciągu ostatniego roku pomnożł bym ją conajmniej trzykrotnie ale oni boją się podejmować decyzje bo im dobrze jest na pensji, po co dbać o wierny akcjonariat
student ty jesteś wróżbita? stagnacja? efekty procadu są odbiciem rynku firm produkcyjno-wdrożeniowych którym sprzedaje narzedzia. Stagnacja w rozwoju całego sektora? Student - zatrudnij sie u wielkich - bedziesz zbierał albo moę lepiej pokornie ucz sie, bo naciagasz jak kiepski spekul.