......... zobaczymy czy jeszcze nie spadnie
jezeli sie rynek caly skorekci to bedzie i 80gr i to szybko
kupie kupie go po 80gr bez znaczenia czy spadnie dalej czy nie
jak spadnie na 60 czy 50gr to doloze drugie tyle nizej a jak pojedize na 20gr to jeszcze raz drugie tyle co za obydwoma razami az w koncu trafie dolek lub prawie dolek
za 5 lat jak znalazl bedzie
dla corki tez wezme za 2tys zl tanio to za 16 lat bedzie miala na 18tke dobra kase z niego
Wracam dzisiaj z pracy a tu taka niespodzianka wystawione akcje "poszły" teraz mam gotóweczkę i szukam nowych perełek powodzenia życzę, mako jest dobra spoleczka ale zainteresowanie jest bardzo male szkoda sie kisić jak można zarabiać jak na goa.
Witam wszkoczylem w piatek w hefala po realizacji zysku w poniedziałek z powrotem zasilę wasze szeregi,bo widzę zainteresowanie inwestorów spółkami z małym ff i znikomym obrotem
to sie chlopie zdecyduj, lepiej nie kupuj bo z takimi na pokladzie nigdzie bysmy nie odjechali a tak to damy rade. patrz z boku jak kurs odjezdza, moze jeszcze dzisiaj.
werty jak czytam Twoje wpisy to mi się rzygać chce !
Najpierw pomyśl - potem pisz !
Po Twoich wpisach widać że jesteś zwykłym - jak to mówią- leszczykiem!!! liczysz na kilka % zysku po pewnie wtopiłeś na czymś! Koleś idź najpierw się poucz, poczytaj coś a potem pisz tu co chcesz - byle z sensem!!! Ludzie czytają wypociny takich kretynów i się śmieją a Ty idioto myślisz ze ktoś Cie słucha...!!!
Marus w dupę mnie pocałuj matole na tym forum 99% społeczeństwa to spekulanci chcący "ukraść" z każdej inwestycji po pare procent i ja sie do nich zaliczam a ty bęcwale kupuj i trzymaj i trzymaj do konca jak niegdys matoly skotana po 60 po odcieciu pp albo petrola po 300--400 za sztuke.