• Widzę to następująco Autor: ~Jarko [87.206.49.*]
    Co prawda nie posiadam już akcji Jago ale nadal się bacznie przyglądam...
    Jak wiadomo kurs działa z wyprzedzeniem tego co się dzieje w spółce o jakieś 3-6 miesięcy.
    Jeśli grupa zostanie w pełni skonsolidowana to może być ciekawie. Część poStormmowa (jeśli nadal sytuacja na rynku będzie się poprawiać) może wykazać dobre wyniki już pod koniec lata. Raczej stawiam na większe wzrosty kursu w lecie ale jeśli teraz nastąpi większy spadek to myślę że będzie po tym silniejsze wybicie w okolice 3pln i konsolidacja. Jeśli nie to powinien być trend boczny (oczekiwanie) z minimalnym osunięciem.
    Ps. To są moje spostrzeżenia-jak zawsze-i proszę się tym nie sugerować. Żeby mi znów jakiś nawiedzony bonczek nie zarzucił że naganiam kogokolwiek.
    Pozdrawiam
  • Re: Widzę to następująco Autor: ~wyśmiewacz bonczka [83.24.51.*]
    Jarko,mowisz calkiem sensownie,bez jakiegokolwiek naganiania.Na Jago gram technicznie,dobrze wyczułem momenty zwrotne,ale już nie będę mowił szczegółów by ten baran-bonczek nie wiedział co dalej.Póki co ja zarabiam na innych spółkach,a ten bałwan wychwala Jago...:)
    Do piachu z bonczkiem!
  • Re: Widzę to następująco Autor: ~Jarko [87.206.49.*]
    Ja co prawda "fundament" ale na Jago kilka razy mi się udało. Teraz jest tak naprawdę sytuacja patowa i dlatego wyszedłem. Żeby chociaż jakieś wypowiedzi szły z zarządu a tu jawne olewanie inwestorów. Takie zachowanie zarządu jest irytujące i zastanawiające zarazem.
    Ps. Grasz na NC może?
  • Re: Widzę to następująco Autor: ~jaki tam [83.24.51.*]
    niestety nie,nigdy się nie odważyłem.Ale zobacz Cersanit,Gant-te spółki kupione niemal na dnie...Fundamentalnie łatwo było przewidzieć zły raport,choć może nie aż tak skandaliczny.
    Cersanit i Gant zawsze dawały zarabiać w przeszłości więc myślę że i teraz nie zawiodą. Ja raczej zwracam uwagę na biotechnologię i zieloną energię- tu spodziewam się ewentualnego boomu, no i oczywiście kilka bardzo ciekawych spółek na NC. Teraz siedzę większością kasy w spółkach dużych, które są mocno zdołowane i po restrukturyzacji wychodzą z kłopotów.
  • Re: Widzę to następująco Autor: ~bonczek [93.105.180.*]
    waclaw i jarko już za pózno papierki poszły do knf-u ,możecie sie spodziewać zawiadomienia ,przykro mi / a tak na marginesie do iachu ,baran etc. co piszecie o mnie to załatwimy inaczej parówy
  • Re: Widzę to następująco Autor: ~jacek [91.146.219.*]
    Ooooooo! widzę,że MAFIOZO skierniewickie w odwodzie.Ciekaw jestem co za frajer oddaje na tym poziomie.Chyba,że grają mięzy sobą,bo jak brał po zlotówce.................
    1,71 bo stoi mały baton 37 tys
    czuje ,ze taki kurs sie nie utrzyma i bedzie powrót powyzej 2 zeta za pare dni
  • Re: Widzę to następująco Autor: ~Ytong [188.146.86.*]
    bonczek,a co napisałeś do knf-u,że pies wacława wyruchał twoją żonę...????-Przecież nikt jej nie kazał:)I ty na to pozwoliłeś...?Przecież robisz z siebie IDIOTĘ...
    Widzę,że coraz wiecej nawiedzonych na tym wątku.Opanujcie się PANOWIE,wstyd i hańba.Kobiety to czytaja.Co was wzieło na takie zachowania.
    No wiesz Jacku,trudno nie przyznać Ci racji,tylko jak się widzi takie kretynizmy tego bonczka,to aż się chce mu dowalić.bo czego ten kretyn jeszcze nie wymyśli...Nie mam nic do piszących tu kobiet-są mądre,miłe i należy im się szacunek.
    Gdyby bonczek nie prowokował,to nie miał by tylu wrogów bez względu czy ktoś ma Jago ,czy nie...
    do knf-u?sie przekonasz na dniach jak dostaniesz polecony ,co do moralności to daruj sobie bo i tak masz solówkę ze mną ,tylko cie namierze skunksie
    bedziesz jadł moje jagody sie przekonasz ...
    bonczek-mnie też straszysz knf-em...?-ty naprawdę jestes pierdolnięty...
    No i po prostu żałosny,bardzo dobrze,że ci ludzie dowalają...-chce mi się śmiać!
    myslisz,ze jestem kretynem bo sie inaczej podpisujesz ???
    jestes skończony bo pod innymi nickami jest zgłoszony do knf-u a o0n sprawdzi wszystko co może ,obiecuje ,ze tego dopilnuje łajzo .
    a cio do kobiet to mnie nie rozsmieszaj ,ze je szanujesz ty parówo
    Tak,myslę,że jesteś kretynem.No,czekam na ten knf,baaaaaardzo się bojęęęęęę.A przyjdziesz z tą sławną żoną?-No takiego debila,to jeszcze na bankierze nie było...
    ja jestem debilem>?to kim ty jesteś ? co do mojej żony to chciałbyś polizać choć by jej stopy hahahha ale 200 tysi na kare szykuj albo do anglii na roboty wyruszaj hahhahaa
    a ty jestes zwykłym pospolitym durniem
    a tak ogólnie to chcę już wszystkich przeprosić ,których obraziłem i pisałem do nich obrazliwe słowa jako riposte na ich ataki PRZEPRASZAM
    WIĘCEJ NIE BEDE I WYCIĄGAM RĘKĘ NA ZGODE DO WSZYSTKICH
    JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM!
    bonczek nie rozśmieszaj mnie
    KNF-em mnie straszysz?
    i co ukarzą mnie za to że nie podoba mi się polityka zarządu i sprzedałem akcje? buahahahahaha

Ps. najpierw plułeś na wszystkich a teraz rękę wyciągasz?
    widzę ,ze sie troche przestraszyłeś i bardzo dobrze przez tydzień czekałeś na polecony z knf-u i bardzo sie cieszę .ale nie mam ochoty na wyzwiska itd.jezeli chcesz mnie obrażać to ok a rozsmieszac bardzo lubię bo lepiej sie smiać niż wtapiać kaskę np.na giełdzie
    jago bedzie wysoko powyżej 3 zeta w tym roku na bank czy to sie nam podoba czy nie

serdecznie pozdrawiam i życzę przemyslanych decyzji na papierach jago i ganta
  • Re: Widzę to następująco Autor: ~hmmm... [83.24.53.*]
    No to h....wo,wzrosty się kończą na gieldach,a Jago nie wykorzystało szansy...Ciekawe jak się zachowa,gdy gieldy będą lecieć w dół....-hmmm
  • Re: Widzę to następująco Autor: ~nikt [83.18.253.*]
    chyba poleci ....wszyscy idą na petrola, a ja właśnie z tamtąd wracam....
    Sprzedałem połowę akcji dwa dni temu po 1.90(średnia 1.85).Żałuję,że nie sprzedałem wszystkiego.Za tą kasę zdążyłem zarobić na Petrolu i Amli(razem 30%).Doszedłem do wniosku,że szkoda kisić kasy.Pieniądz musi pracować i zarabiać na siebie.Niczego innym nie sugeruję.Każdy wie co robi.
  • Re: Widzę to następująco Autor: ~mirek [193.108.194.*]
    Gancik rosnie a jak się okaże ze bralismy PP to kilka mionów w samym I kw 2010r. nam wpadnie
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.