na jawnej sprzedaży jest 403285 szt. akcji po 0,17 (72 591,3 zł) i 658872 szt. po 0,18 (118 596,96 zł) a dzisiaj na dogrywce widać było znane zabiegi...
drogi pastuszku, a wydawałeś sie taki inteligentny :) Klocek był postawiony 3.03 a dzis mamy 10.03 :)
P.S. Dla Ciebie mogę postawić kloca 1,5 mln akcji za 1 PLN szt. :)
Jeżeli Twój nick uległ skróceniu i dodatkowo adres IP uległ zmianie (był: 217.113.225.* a teraz jest 85.89.170.*) to nie zostałeś zidentyfikowany :-) Sorry.
Tu nie chodzi o to kto jakie batony czy kloce dla kogo potrafi postawić a o coś co się dzieje na walorze od dłuższego czasu (a co najmniej od publikacji bardzo dobrego w moim przekonaniu raportu z dnia 15.02.10) Dla mnie to co się toczy wydaje się mocno zagadkowe. A dzisiejsza dogrywka pokazała, że zbliża się dzień przesilenia. Z jednej strony wygląda na to, że ktoś systematycznie wychodzi z papiera (MKS ?) A z drugiej strony tę podaż ktoś cały czas konsumuje co sprawia, że kurs od bardzo długiego czasu jest w kanale ok. 17-18 gr. Pytania: czy to MKS wyrzuca akcje ? Jeśli tak to ile im zostało ? No i dlaczego znakomite wyniki finansowe które moim zdaniem świadczą o tym, że spółka wychodzi na prostą (pokażcie mi spółkę na NC która w jednym tylko Q4 miała przychodu ze sprzedaży 9,7 mln zł) nie przekładają się na kurs akcji ? Zagwozdka pozostaje. Obok spokoju co do losów spółki i kursu akcji w dalszej lub bliższej przyszłości.
Mozza(rella) jeszcze raz sorry za słowa. Ciężki dzień i tak jakoś wylałem frustrację na forum.
Spoko, ja też miałem dziś ciężki dzień :) Cieszę się że dalej jesteś na Epi. Jeśli sprawdzą się słowa Redaktora (post powyżej), to .... zapraszam Ciebie i Redaktora na wódeczke i dupeczki :) Mam nadzieję że juz wkrótce doczekamy się jazdy chociażby takiej jak na FastFinance, z którego powoli będę wychodził. Siedzę jeszcze na Cerabudzie - mam nadzieję że po walnym ruszy o kilkanaście-kilkadziesiąt procent no i mój czarny koń na NC - Eficom. Dalej brzydkim kaczątkiem w moim portfelu pozostaje Vision, ale patrząc na ruchy w firmie, jestem spokojny o przyszły kurs.
Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.
Jestem od złotóweczki z groszami i kolejnymi pakiecikami już drożej dobieranymi w miarę napływu kasiory głównie w EEX (60% portfela akcji) i rzeczywiście niestety muszę potwierdzić, że redaktora nie ma co brać za poważnie pod uwagę :-))) coś tam gada od rzeczy o tym, że EEX spadnie do 1 zł a tu, że EPI wzrośnie do 0,90 zł. A niby skąd taka liczba ? A może 0,93 będzie albo 0,71 :-))) Patrząc REALNIE na dziś trzeba sprzątnąć EPI za 0,17 i 0,18 w sumie za prawie 300 tys. zł. EEX traktuję najpoważniej: ten na dzisiaj start-up w nowej i na topie będącej dziedzinie jaką jest clean-technology będzie zupełnie inną spółką za rok, za dwa... Mogę sobie pozwolić na bardzo dłuuuugą inwestycję w ten papier. Inne walory: różnie. Cholernie ciekawie będzie tutaj na EPI.... Mam nadzieję pozytywnie.
zwal kurs do 0,14 zobaczysz ile ci nasypią po 0,15 te 170k po 0,16 to będzie pryszcz, a i inni skorzystają, życzę powodzenia w dalszym zaniżaniu kursu i dziękuje ci za to bo dzięki tobie pomnożyłem moje stadko, pozdrawiam