krótka historia ostatnich tygodni:
na 0,07 ustawiają się niewierni - jest ich coraz więcej. Ciekawe, czy plują sobie w brodę, że objęli NE (pewnie niektórzy) ?, ale nie rozrywajcie szat panowie i panie, guru śmiga teraz po NRD nową Bemą, a ewerest przegrał zakład.
jestes tak monotonny jak woda w klozecie....
rozumiem ze zostałes ubrany na górce 3 lata temu.....ale nie musisz teraz pisac jak bardzo zbładziłes i wylewac swojej frustracji, trzeba bylo sprzedac troche wczesniej, zawsze mialbys na gumki
nie sluchajcie takich jak on............spółka ma sie dobrze i tak jak powiedzialem poczekajmy na koniec Q1
Dnia 2010-03-02 o godz. 14:46 ~Marco napisał(a):
> jestes tak monotonny jak woda w klozecie....
rozumiem ze
> zostałes ubrany na górce 3 lata temu.....ale nie musisz
> teraz pisac jak bardzo zbładziłes i wylewac swojej
> frustracji, trzeba bylo sprzedac troche wczesniej, zawsze
> mialbys na gumki
nie sluchajcie takich jak
> on............spółka ma sie dobrze i tak jak powiedzialem
> poczekajmy na koniec Q1
nic nie rozumiesz, to po pierwsze, bo gdybyć cokolwiek kumał, nie wdepnął byś w to g....
"spółka ma się dobrze" - gorzej z inwestorami i z ich kasą.
poczekajcie, na "KONIEC" - faktycznie, to już w pierwszym kwartale ???????????
a co znowu coś sprzedadzą????? może dach?????
panowie z 0,07,
nie czekajcie na litość kupna, tylko walcie po 0,06, bo na tym poziomie jeszcze odbierają. Jak prześpicie ten moment, to będziecie stawiać po 0,05 a niestety dobieraczy coraz mniej.
generalnie cienkie bolki to wy tutaj jako jedyni narzekacie....:)))))) zatem dalej naganiać wójkowi krisowi do wora!!!!!!!!
generalnie 444 twój paradoks wygląda w ten sposób że najwięcej tutaj narzekasz, nie posiadając akcji zarazem:))) nie mniej jednak jestem przekonany że nawet na twojej chorobie psychicznej zarobie.
Także nie przeszkadzajcie sobie i dalej mi tutaj naganiać paroby!!!!!!!
Dnia 2010-03-02 o godz. 15:00 kris1976 napisał(a):
> generalnie cienkie bolki to wy tutaj jako jedyni
> narzekacie....:)))))) zatem dalej naganiać wójkowi krisowi
> do wora!!!!!!!!
generalnie 444 twój paradoks wygląda w ten
> sposób że najwięcej tutaj narzekasz, nie posiadając akcji
> zarazem:))) nie mniej jednak jestem przekonany że nawet na
> twojej chorobie psychicznej zarobie.
Także nie
> przeszkadzajcie sobie i dalej mi tutaj naganiać
> paroby!!!!!!!
Daj mi swoje dane, to podam ci bezpośrednio swoje - jak chciałeś dotąd (jako dodatek do akcji)
cienki bolku nie będe się powtarzał że moje dane osobowe są dostępne w bazie danych tego forum z uwagi na to że piszę pod zalogowanym nickiem... zechciej to zauważyć. Taże zapraszam cię bezjajowcu do sądu to pare prawideł któreś wypowiedział zrozumiesz szybciutko:)))
Tym samym sposobem możesz odszukać moje :) - powtórzyć?
Puszczać w ślepą uliczkę bazy danych to możesz karmionych plewami takich kunikowców z ich akcjami, nie mnie, pajacu - chcesz konfrontacji to wyjdź na przeciw.
Ty chyba Krzysiu jesteś niepoważnym onetowcem?
Jaaasne - wszyscy loguję się pod swoim imieniem i nazwiskiem, a na świecie nie ma kłamstwa i wojen!
Tępa strzała!