• Wyczekiwanie Autor: puch_25 [77.189.40.*]
    Zapodaje nowego posta, bo poprzedni jest juz troche przydlugi :P
    Wszyscy czekaja na jakiekolwiek nowe informacje, ktore mogly by ruszyc kurs (obojetnie w jaka strone). Dzisiejszy brak obrotow swiadczy o determinacji zarowno tych ktorzy chca kupic jak i tych ktorzy z nadzieja czekaja na wzrosty aby sprzedac. Ten brak zainteresowania papierem jest beznadziejny ale w marcu, zgodnie z zapowiedzia, powinno zaczac sie cos dziac. Po objeciu nowej emisji ma byc zlozony wniosek w sadzie o zmiane statutu i split w koncu dojdzie do skutku. Poza tym kolejny raport miesieczny, moze dowiemy sie, ze cos w tej spolce sie dzieje, bo na razie to wyglada na sen zimowy. Ktos z kolegow wspomnial, ze jakies nowe infa beda. Nie wiem o co chodzi, ale wydaje mi sie, ze na jedna informacje nikt nie zwrocil uwagi. Chodzi mi o to:
    "26.02. Warszawa (PAP) - Komisja Nadzoru Finansowego zatwierdziła prospekt emisyjny akcji serii H spółki Próchnik - poinformowała Komisja w piątkowym komunikacie.
    Oferta publiczna dotyczy 24.496.091 akcji zwykłych na okaziciela serii H, PDA serii H oraz 97.984.365 praw poboru akcji serii H.
    Oferującym jest Dom Maklerski DFP.
    Spółka w opublikowanej w grudniu 2009 roku strategii na lata 2010-2012 podała, że środki pozyskane z emisji chce przeznaczyć m.in. na otwarcie piętnastu nowych salonów, a także na zasilenie kapitału obrotowego. (PAP)"
    Jak im to wypali to poplynie kasa do spolki i...ano zobaczymy ;)

Pozdrowka....Puch.
  • Re: Wyczekiwanie Autor: ~Karol [109.243.219.*]
    Pewnie chodziło o polmed i geoinwent
  • Re: Wyczekiwanie Autor: puch_25 [77.189.56.*]
    Wyglada na to, ze ktos ma bardzo szybki dostep do informacji i chce to wykorzystac...ale sprzedajacych nie wigac ;).
  • Re: Wyczekiwanie Autor: ~Luk [87.55.199.*]
    Obserwuje kurs od ponad dwóch miesięcy widać już gołym okiem ze nie ma kto tu oddawać akcji wydaje mi się ze jutro dobijemy na 2 złote a co dalej sami pomyslcie Pozdro
  • Re: Wyczekiwanie Autor: ~Mariusz [86.111.107.*]
    Dnia 2010-03-03 o godz. 21:40 ~Luk napisał(a):
    > Obserwuje kurs od ponad dwóch miesięcy widać już gołym
    > okiem ze nie ma kto tu oddawać akcji wydaje mi się ze jutro
    > dobijemy na 2 złote a co dalej sami pomyslcie Pozdro

Obserwował , a w tym czasie kurs ruszył ze zlotówki na 3. Ja muszę użyć peryskopu, żeby to zobaczyć. Jemu się wydaje, że dobijemy na 2 zlote, ale tylko mu się wydaje, no i musimy jeszcze pomyśleć, ale o czym.
  • Re: Wyczekiwanie Autor: ~ech tam [87.105.138.*]
    bedzie na wynagrodzenia dla zarzadu i jakies tam premie-zwykla procedura:-)

ech tam
[x]
HFTGROUP 0,00% 6,60 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.